Teplo GGE informuje

Informácia o priebehu stavebných prác na stavbe „Výmena horúcovodných potrubí – sústava CZT Považská Bystrica“.

Vážení odberatelia tepla, spoločnosť Teplo GGE Považská Bystrica Vás chce touto cestou informovať o aktuálnom stave a priebehu prác na stavbe „Výmena horúcovodných potrubí – sústava CZT Považská Bystrica“.

Vďaka koordinácii prác a nadmernému úsiliu zhotoviteľa stavby, firmy TENZA, pracovníkov firmy TENERGO, Tepláreň a Teplo GGE sa odstávku dodávky tepla a teplej vody, ktorá bola plánovaná v dňoch 27. 7. 2015 až 2. 8. 2015, podarilo skrátiť pre odberateľov v lokalite sídliska Stred o dva dni a v ostatných častiach mesta o jeden deň.

V súčasnej dobe prebiehajú ďalšie nevyhnutné technologické práce v súlade  s montážnym predpisom pre predizolované potrubné systémy. Po ich realizácii budú vykonávané podsypy a obsypy potrubí a terénne úpravy s definitívnym uvedením dotknutých spevnených plôch a verejnej zelene do pôvodného stavu.

Opätovne Vás chceme požiadať o pochopenie a toleranciu pri nevyhnutných obmedzeniach súvisiacich s výstavbou, za čo Vám ďakujeme.

Modernizácia rozvodov tepla v Medzeve, Slavošovciach a Plešivci

Tepelné rozvody na sídlisku v Medzeve, Slavošovciach a Plešivci prejdú v najbližšom období významnou modernizáciou.

Čerešne dozreli: Aj po zmenách na hypotekárnom trhu chutia!

V atraktívnom dúbravskom projekte Čerešne living sa začala druhá fáza predaja bytov. S ňou súvisí niekoľko dôležitých noviniek!

Edite sa podarilo schudnúť 30 kilogramóv vďaka 3D Chili.

Konečne si splníte svoje sny o plochom brušku a štíhlom páse vďaka novému systému založenom na zdravom chudnutí bez jojo efektu!

Úspešní Slováci radia: Presadiť sa dá vždy, snívať nestačí

Aké je tajomstvo ich úspechu?