Nedeľa, 14. august, 2022 | Meniny má Mojmír

Teplo GGE informuje

Informácia o priebehu stavebných prác na stavbe „Výmena horúcovodných potrubí – sústava CZT Považská Bystrica“.

Vážení odberatelia tepla, spoločnosť Teplo GGE Považská Bystrica Vás chce touto cestou informovať o aktuálnom stave a priebehu prác na stavbe „Výmena horúcovodných potrubí – sústava CZT Považská Bystrica“.

Vďaka koordinácii prác a nadmernému úsiliu zhotoviteľa stavby, firmy TENZA, pracovníkov firmy TENERGO, Tepláreň a Teplo GGE sa odstávku dodávky tepla a teplej vody, ktorá bola plánovaná v dňoch 27. 7. 2015 až 2. 8. 2015, podarilo skrátiť pre odberateľov v lokalite sídliska Stred o dva dni a v ostatných častiach mesta o jeden deň.

V súčasnej dobe prebiehajú ďalšie nevyhnutné technologické práce v súlade  s montážnym predpisom pre predizolované potrubné systémy. Po ich realizácii budú vykonávané podsypy a obsypy potrubí a terénne úpravy s definitívnym uvedením dotknutých spevnených plôch a verejnej zelene do pôvodného stavu.

Opätovne Vás chceme požiadať o pochopenie a toleranciu pri nevyhnutných obmedzeniach súvisiacich s výstavbou, za čo Vám ďakujeme.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Za architektonickým unikátom Apúlie cestujte do mestečka Alberobello.

INZERCIA 12. aug

Západoslovenská distribučná prinavráti koridoru pod VVN vedení v Pečnianskom lese prírodný charakter

INZERCIA 11. aug

Aký je rozdiel medzi palivami na čerpacích staniciach a tými, ktoré poháňajú monoposty F1?

11. aug
SkryťZatvoriť reklamu