Sobota, 19. október, 2019 | Meniny má Kristián

Teplo GGE informuje

Informácia o priebehu stavebných prác na stavbe „Výmena horúcovodných potrubí – sústava CZT Považská Bystrica“.

Vážení odberatelia tepla, spoločnosť Teplo GGE Považská Bystrica Vás chce touto cestou informovať o aktuálnom stave a priebehu prác na stavbe „Výmena horúcovodných potrubí – sústava CZT Považská Bystrica“.

Vďaka koordinácii prác a nadmernému úsiliu zhotoviteľa stavby, firmy TENZA, pracovníkov firmy TENERGO, Tepláreň a Teplo GGE sa odstávku dodávky tepla a teplej vody, ktorá bola plánovaná v dňoch 27. 7. 2015 až 2. 8. 2015, podarilo skrátiť pre odberateľov v lokalite sídliska Stred o dva dni a v ostatných častiach mesta o jeden deň.

V súčasnej dobe prebiehajú ďalšie nevyhnutné technologické práce v súlade  s montážnym predpisom pre predizolované potrubné systémy. Po ich realizácii budú vykonávané podsypy a obsypy potrubí a terénne úpravy s definitívnym uvedením dotknutých spevnených plôch a verejnej zelene do pôvodného stavu.

Opätovne Vás chceme požiadať o pochopenie a toleranciu pri nevyhnutných obmedzeniach súvisiacich s výstavbou, za čo Vám ďakujeme.

Firma BONATO oddlžila svojich klientov v sume 100 000 000 Eur

Spoločnosť, ktorá pomáha ľuďom s dlhmi.

Ako manažovať 16 miliónov dielov denne?

Nová Riadiaca Veža bude v reálnom čase manažovať polohu vyše 16 miliónov dielov

Karibik: Dokonalý oddych v špičkových hoteloch

Nielen palmy, pláže a slnko vás čakajú v Karibiku, ale aj relax v top hoteloch.