Pondelok, 24. február, 2020 | Meniny má Matej

Teplo GGE informuje

Informácia o priebehu stavebných prác na stavbe „Výmena horúcovodných potrubí – sústava CZT Považská Bystrica“.

Vážení odberatelia tepla, spoločnosť Teplo GGE Považská Bystrica Vás chce touto cestou informovať o aktuálnom stave a priebehu prác na stavbe „Výmena horúcovodných potrubí – sústava CZT Považská Bystrica“.

Vďaka koordinácii prác a nadmernému úsiliu zhotoviteľa stavby, firmy TENZA, pracovníkov firmy TENERGO, Tepláreň a Teplo GGE sa odstávku dodávky tepla a teplej vody, ktorá bola plánovaná v dňoch 27. 7. 2015 až 2. 8. 2015, podarilo skrátiť pre odberateľov v lokalite sídliska Stred o dva dni a v ostatných častiach mesta o jeden deň.

V súčasnej dobe prebiehajú ďalšie nevyhnutné technologické práce v súlade  s montážnym predpisom pre predizolované potrubné systémy. Po ich realizácii budú vykonávané podsypy a obsypy potrubí a terénne úpravy s definitívnym uvedením dotknutých spevnených plôch a verejnej zelene do pôvodného stavu.

Opätovne Vás chceme požiadať o pochopenie a toleranciu pri nevyhnutných obmedzeniach súvisiacich s výstavbou, za čo Vám ďakujeme.

Denník SME s odznakom Nie v našej krajine

Odznak proti extrémizmu nájdete vložený v denníku SME v utorok 25. februára.

Nestarnú, ale dozrievajú

Objavili sme pre vás inšpiratívnych slovenských mužov, o ktorých ste možno nepočuli, a predsa stojí za to sa s nimi zoznámiť.

Tipy na darček pre krstniatko

Byť krstným rodičom je pocta. Ide o vzťah, ktorý prehlbuje vzťahy, robí vás súčasťou užšieho rodinného kruhu.