Teplo GGE informuje

Informácia o priebehu stavebných prác na stavbe „Výmena horúcovodných potrubí – sústava CZT Považská Bystrica“.

Vážení odberatelia tepla, spoločnosť Teplo GGE Považská Bystrica Vás chce touto cestou informovať o aktuálnom stave a priebehu prác na stavbe „Výmena horúcovodných potrubí – sústava CZT Považská Bystrica“.

Vďaka koordinácii prác a nadmernému úsiliu zhotoviteľa stavby, firmy TENZA, pracovníkov firmy TENERGO, Tepláreň a Teplo GGE sa odstávku dodávky tepla a teplej vody, ktorá bola plánovaná v dňoch 27. 7. 2015 až 2. 8. 2015, podarilo skrátiť pre odberateľov v lokalite sídliska Stred o dva dni a v ostatných častiach mesta o jeden deň.

V súčasnej dobe prebiehajú ďalšie nevyhnutné technologické práce v súlade  s montážnym predpisom pre predizolované potrubné systémy. Po ich realizácii budú vykonávané podsypy a obsypy potrubí a terénne úpravy s definitívnym uvedením dotknutých spevnených plôch a verejnej zelene do pôvodného stavu.

Opätovne Vás chceme požiadať o pochopenie a toleranciu pri nevyhnutných obmedzeniach súvisiacich s výstavbou, za čo Vám ďakujeme.

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch