Termínované vklady už tak nevynášajú. Ponúkame riešenie

Privatbanka, a. s., ponúka širokej verejnosti produkt s významne vyššími výnosmi ako na termínovaných vkladoch.

Mnohých z vás neuspokojujú klesajúce výnosy na termínovaných vkladoch, preto hľadáte výnosnejšie formy zhodnotenia svojich úspor. V tejto súvislosti sme sprístupnili pre širokú verejnosť nový produkt s významne vyššími výnosmi ako na termínovaných vkladoch – korporátne dlhopisy.

Korporátne dlhopisy sú pre verejnosť zatiaľ menej známym a využívaným finančným nástrojom. Princíp fungovania dlhopisu je však veľmi jednoduchý – ide o investíciu, pri ktorej ten, kto si dlhopis kupuje (investor), požičiava na určité obdobie peniaze tomu, kto dlhopis vydáva (emitentovi). A emitent mu za to v pravidelných intervaloch vypláca dohodnutý úrokový výnos. Korporátne dlhopisy sú určené každému, kto chce získať vyšší výnos z investovaných prostriedkov a je ochotný akceptovať kreditné riziko emitenta, teda verí jeho ekonomickej sile a kvalite.

Výhody korporátnych dlhopisov

• nadpriemerné zhodnotenie finančných prostriedkov
  • minimálna investícia už od 3 000 eur
  • vopred známy fixný výnos
  • pravidelne, polročne vyplácaný kupón
  • likvidita − v prípade potreby možnosť predaja dlhopisu aj pred jeho splatnosťou na sekundárnom trhu organizovanom Privatbankou, a. s.

Aktuálna ponuka

V súčasnosti máme v ponuke dlhopisy Penta Public, ktoré majú fixný výnos 3,40 – 3,70 % ročne pri splatnosti 1 – 3 roky.

Viac informácií o našej aktuálnej ponuke korporátnych dlhopisov nájdete na našej internetovej stránke www.privatbanka.sk.

Upozornenie na riziká

S investíciou do dlhových cenných papierov sú spojené riziká, ktorých opis nájdete v Prospekte na webovej stránke http://www.privatbanka.sk/sk/dokumenty/korporatne-emisie/verejne-emisie. Záujemca o investovanie do Dlhopisov by sa mal oboznámiť s Prospektom ako celkom. Informácie uvedené v tomto Prospekte by mali byť záujemcami o investovanie do Dlhopisov starostlivo vyhodnotené pred uskutočnením rozhodnutia o investovaní do dlhopisov. Investičné možnosti uvádzané v tomto dokumente nemusia byť vhodné alebo primerané pre určitých konkrétnych investorov, a to v závislosti od ich špecifických investičných cieľov, časového horizontu investície, v súvislosti s ich celkovou finančnou situáciou alebo vzhľadom na ich znalosti a skúsenosti, ktoré umožňujú porozumieť rizikám spojeným s finančnými nástrojmi alebo s investičnou službou.

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut