Termínované vklady už tak nevynášajú. Ponúkame riešenie

Privatbanka, a. s., ponúka širokej verejnosti produkt s významne vyššími výnosmi ako na termínovaných vkladoch.

Mnohých z vás neuspokojujú klesajúce výnosy na termínovaných vkladoch, preto hľadáte výnosnejšie formy zhodnotenia svojich úspor. V tejto súvislosti sme sprístupnili pre širokú verejnosť nový produkt s významne vyššími výnosmi ako na termínovaných vkladoch – korporátne dlhopisy.

Korporátne dlhopisy sú pre verejnosť zatiaľ menej známym a využívaným finančným nástrojom. Princíp fungovania dlhopisu je však veľmi jednoduchý – ide o investíciu, pri ktorej ten, kto si dlhopis kupuje (investor), požičiava na určité obdobie peniaze tomu, kto dlhopis vydáva (emitentovi). A emitent mu za to v pravidelných intervaloch vypláca dohodnutý úrokový výnos. Korporátne dlhopisy sú určené každému, kto chce získať vyšší výnos z investovaných prostriedkov a je ochotný akceptovať kreditné riziko emitenta, teda verí jeho ekonomickej sile a kvalite.

Výhody korporátnych dlhopisov

• nadpriemerné zhodnotenie finančných prostriedkov
  • minimálna investícia už od 3 000 eur
  • vopred známy fixný výnos
  • pravidelne, polročne vyplácaný kupón
  • likvidita − v prípade potreby možnosť predaja dlhopisu aj pred jeho splatnosťou na sekundárnom trhu organizovanom Privatbankou, a. s.

Aktuálna ponuka

V súčasnosti máme v ponuke dlhopisy Penta Public, ktoré majú fixný výnos 3,40 – 3,70 % ročne pri splatnosti 1 – 3 roky.

Viac informácií o našej aktuálnej ponuke korporátnych dlhopisov nájdete na našej internetovej stránke www.privatbanka.sk.

Upozornenie na riziká

S investíciou do dlhových cenných papierov sú spojené riziká, ktorých opis nájdete v Prospekte na webovej stránke http://www.privatbanka.sk/sk/dokumenty/korporatne-emisie/verejne-emisie. Záujemca o investovanie do Dlhopisov by sa mal oboznámiť s Prospektom ako celkom. Informácie uvedené v tomto Prospekte by mali byť záujemcami o investovanie do Dlhopisov starostlivo vyhodnotené pred uskutočnením rozhodnutia o investovaní do dlhopisov. Investičné možnosti uvádzané v tomto dokumente nemusia byť vhodné alebo primerané pre určitých konkrétnych investorov, a to v závislosti od ich špecifických investičných cieľov, časového horizontu investície, v súvislosti s ich celkovou finančnou situáciou alebo vzhľadom na ich znalosti a skúsenosti, ktoré umožňujú porozumieť rizikám spojeným s finančnými nástrojmi alebo s investičnou službou.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.