Termínované vklady už tak nevynášajú. Ponúkame riešenie

Privatbanka, a. s., ponúka širokej verejnosti produkt s významne vyššími výnosmi ako na termínovaných vkladoch.

Mnohých z vás neuspokojujú klesajúce výnosy na termínovaných vkladoch, preto hľadáte výnosnejšie formy zhodnotenia svojich úspor. V tejto súvislosti sme sprístupnili pre širokú verejnosť nový produkt s významne vyššími výnosmi ako na termínovaných vkladoch – korporátne dlhopisy.

Korporátne dlhopisy sú pre verejnosť zatiaľ menej známym a využívaným finančným nástrojom. Princíp fungovania dlhopisu je však veľmi jednoduchý – ide o investíciu, pri ktorej ten, kto si dlhopis kupuje (investor), požičiava na určité obdobie peniaze tomu, kto dlhopis vydáva (emitentovi). A emitent mu za to v pravidelných intervaloch vypláca dohodnutý úrokový výnos. Korporátne dlhopisy sú určené každému, kto chce získať vyšší výnos z investovaných prostriedkov a je ochotný akceptovať kreditné riziko emitenta, teda verí jeho ekonomickej sile a kvalite.

Výhody korporátnych dlhopisov

• nadpriemerné zhodnotenie finančných prostriedkov
  • minimálna investícia už od 3 000 eur
  • vopred známy fixný výnos
  • pravidelne, polročne vyplácaný kupón
  • likvidita − v prípade potreby možnosť predaja dlhopisu aj pred jeho splatnosťou na sekundárnom trhu organizovanom Privatbankou, a. s.

Aktuálna ponuka

V súčasnosti máme v ponuke dlhopisy Penta Public, ktoré majú fixný výnos 3,40 – 3,70 % ročne pri splatnosti 1 – 3 roky.

Viac informácií o našej aktuálnej ponuke korporátnych dlhopisov nájdete na našej internetovej stránke www.privatbanka.sk.

Upozornenie na riziká

S investíciou do dlhových cenných papierov sú spojené riziká, ktorých opis nájdete v Prospekte na webovej stránke http://www.privatbanka.sk/sk/dokumenty/korporatne-emisie/verejne-emisie. Záujemca o investovanie do Dlhopisov by sa mal oboznámiť s Prospektom ako celkom. Informácie uvedené v tomto Prospekte by mali byť záujemcami o investovanie do Dlhopisov starostlivo vyhodnotené pred uskutočnením rozhodnutia o investovaní do dlhopisov. Investičné možnosti uvádzané v tomto dokumente nemusia byť vhodné alebo primerané pre určitých konkrétnych investorov, a to v závislosti od ich špecifických investičných cieľov, časového horizontu investície, v súvislosti s ich celkovou finančnou situáciou alebo vzhľadom na ich znalosti a skúsenosti, ktoré umožňujú porozumieť rizikám spojeným s finančnými nástrojmi alebo s investičnou službou.

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.

Tipy pre atraktívne poprsie po dojčení. Plastike povedzte nie

Máte za sebou obdobie dojčenia, no vaše prsia na tie pôvodné vôbec nepodobajú? Našťastie to nemusí byť trvalá zmena.

Stanovisko spoločnosti Advokátska kancelária JUDr. Radomír Bžán

Naša advokátska kancelária nemôže štátu zaplatiť DPH a daň z príjmu za rok 2017 zo zablokovanej odmeny.