Luxusní parfémy ve vás probudí smyslnost

Milujete luxus? S parfémy vytříbených značek poznáte jeho pravou vůni. Například značka Ferrari, kterou si každý spojí především s nadpozemskými auty, letos přišla hned s několika novinkami.

Milujete luxus? S parfémy vytříbených značek poznáte jeho pravou vůni. Značka Ferrari, kterou si každý spojí především s nadpozemským autem, letos přišla hned s několika novinkami, co se parfémů týče. Máte-li tak v garáži jedno Ferrari, případně si jej chystáte vypůjčit na letní radovánky, rozhodně musíte také vonět jako Ferrari. A kdo říká, že to nutně musí být vůně po benzínu? …

ferrariFerrari Cedar Essence je utvořen z dokonalé symbiózy těch nejluxusnějších ingrediencí – z mořských tónů, cedru, melounu, pačuli, kávy, ambry, citrónu, máty a z pomeranče. Výsledná kombinace je opravdový požitek pro vaše nosánky. Jedná se o orientální vůni, která zároveň zahřívá i osvěžuje, dodává na šarmu i originalitě každého muže.

carvenPojďme ale k jiné značce. Carven Vetiver je také pánskou vůní, tentokráte v zeleném obalu. Elegantní parfém, složený z cedru, benzoinu, santalového dřeva, vetiveru, levandule, pelargónie, citrónové trávy, bergamotu a grepfruitu naláká každou ženu, která se ráda nechá svést tímto kouzlem z továrny společnosti Carven.

burberryBurberry Body skvěle padne do kabelky, tento dámský rozprašovač je však určen pouze pro ženy nespoutané a smyslné, zde naopak vy, dámy, sbalíte opravdového muže, ovšem nesmí vám chybět Body od Burberry ve složení vanilky, ambry, santalového dřeva, cashmerande, pižma, kosatce, růže, dokonce zeleného absinthu, broskve a frézie.

britneyAni slavná popová zpěvačka Britney Spears nezahálí, přišla hned se třemi parfémy o různých objemových kombinacích, dokonce i v dárkovém balení se sprchovým gelem. Její vůně jsou opravdu sladké, nebojí se kombinovat například bílou čokoládu s vůní dortu , no přesvědčte se sami, zda vám tato kombinace spolu s dalšími ingrediencemi v podobě kytiček, opravdu voní…

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.