Luxusní parfémy ve vás probudí smyslnost

Milujete luxus? S parfémy vytříbených značek poznáte jeho pravou vůni. Například značka Ferrari, kterou si každý spojí především s nadpozemskými auty, letos přišla hned s několika novinkami.

Milujete luxus? S parfémy vytříbených značek poznáte jeho pravou vůni. Značka Ferrari, kterou si každý spojí především s nadpozemským autem, letos přišla hned s několika novinkami, co se parfémů týče. Máte-li tak v garáži jedno Ferrari, případně si jej chystáte vypůjčit na letní radovánky, rozhodně musíte také vonět jako Ferrari. A kdo říká, že to nutně musí být vůně po benzínu? …

ferrariFerrari Cedar Essence je utvořen z dokonalé symbiózy těch nejluxusnějších ingrediencí – z mořských tónů, cedru, melounu, pačuli, kávy, ambry, citrónu, máty a z pomeranče. Výsledná kombinace je opravdový požitek pro vaše nosánky. Jedná se o orientální vůni, která zároveň zahřívá i osvěžuje, dodává na šarmu i originalitě každého muže.

carvenPojďme ale k jiné značce. Carven Vetiver je také pánskou vůní, tentokráte v zeleném obalu. Elegantní parfém, složený z cedru, benzoinu, santalového dřeva, vetiveru, levandule, pelargónie, citrónové trávy, bergamotu a grepfruitu naláká každou ženu, která se ráda nechá svést tímto kouzlem z továrny společnosti Carven.

burberryBurberry Body skvěle padne do kabelky, tento dámský rozprašovač je však určen pouze pro ženy nespoutané a smyslné, zde naopak vy, dámy, sbalíte opravdového muže, ovšem nesmí vám chybět Body od Burberry ve složení vanilky, ambry, santalového dřeva, cashmerande, pižma, kosatce, růže, dokonce zeleného absinthu, broskve a frézie.

britneyAni slavná popová zpěvačka Britney Spears nezahálí, přišla hned se třemi parfémy o různých objemových kombinacích, dokonce i v dárkovém balení se sprchovým gelem. Její vůně jsou opravdu sladké, nebojí se kombinovat například bílou čokoládu s vůní dortu , no přesvědčte se sami, zda vám tato kombinace spolu s dalšími ingrediencemi v podobě kytiček, opravdu voní…

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.

Dvojitý diplom medzi EU v Bratislave a UNWE v Sofii

Rektor EU v Bratislave podpísal zmluvu o dvojitom diplome s Univerzitou národného a svetového hospodárstva v Sofii.

Ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu EU v Bratislave

V utorok 19. júna 2018 sa uskutočnilo ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu Ekonomickej univerzity v Bratislave.

Kreditná karta – áno alebo nie

Názory na „kreditky“ sú dvojaké – priaznivci kreditnej karty by bez nej ani nevyšli z domu, no mnohí jej na chuť ešte neprišli.