Novinky ve světě parfémů

Mezi novinkami ve světě parfémů se v současné době objevily produkty od Giorgiho Armani, Karla Lagerfelda, Gucciho nebo Ferrari a mnoho dalších. Ačkoli byste v tomto počasí možná očekávali vyloženě svěží a lehké vůně, opak je pravdou a u značek, kde je typická výrazná až pronikavá vůně, se stále nic nezměnilo ani v letním období…

giorgioGiorgio Armani Si Intense je výrazná vůně v konzervativním balení. Skládá se z ambrox, dřevnatých tónů, vanilky, artemisie, růže, osmanthusu, neroli, frézie, kasie, černého rybízu a z mandarinky, takže ingredience jsou opravdu bohaté a peroucí se se sebou. Jedná se o parfém, který je určený pro silné a vášnivé ženy, které se nebojí riskovat. Které jsou nezávislé, milují eleganci, ale zároveň chtějí upoutat pozornost. Tomuto složení Si Intense musí podlehnout každý muž, bohatá kompozice v sobě ukrývá tóny ovoce i jemných květin. Nádech sladké vanilky pak vůni obohacuje, a vytváří tak pozoruhodnou esenci, díky které budete svůdná, okouzlující a sexy.

lagerfeldLagerfeld Karl Lagerfels for Him – toaletní voda 100 ml a balzám po holení 100 ml a sprchový gel – opravdu výhodné dárkové balení pro vašeho muže, přívětivě svěží vůně pro muže s jemným nádechem dřevitých tónů. Parfém je přibarven o vůni mandarinky a levandule, které ve své kombinaci sehrávají oslnivý koncert, který vám učaruje. O smyčce se zde postará zelené jablko v kombinaci s fialkami, a to vše pod taktovkou santalového dřeva a ambry. Toto propojení vás nabije energií, kterou v těchto tropických dnes jistě potřebujete.

lagerfeldNaopak pro ženy je zde Lagerfeld Karl Lagerfeld for Her v bílém balení. Řeč je o směsi ovoce a květin, která vyzařuje krásu a něžnost. K ingrediencím tohoto parfému patří citrón, broskev, magnólie, růže, ambra a pižmo, takže jde vcelku o osvěžující kombinaci, s kterou nic nezkazíte přes den ani na večer.

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.