Novinky ve světě parfémů

Mezi novinkami ve světě parfémů se v současné době objevily produkty od Giorgiho Armani, Karla Lagerfelda, Gucciho nebo Ferrari a mnoho dalších. Ačkoli byste v tomto počasí možná očekávali vyloženě svěží a lehké vůně, opak je pravdou a u značek, kde je typická výrazná až pronikavá vůně, se stále nic nezměnilo ani v letním období…

giorgioGiorgio Armani Si Intense je výrazná vůně v konzervativním balení. Skládá se z ambrox, dřevnatých tónů, vanilky, artemisie, růže, osmanthusu, neroli, frézie, kasie, černého rybízu a z mandarinky, takže ingredience jsou opravdu bohaté a peroucí se se sebou. Jedná se o parfém, který je určený pro silné a vášnivé ženy, které se nebojí riskovat. Které jsou nezávislé, milují eleganci, ale zároveň chtějí upoutat pozornost. Tomuto složení Si Intense musí podlehnout každý muž, bohatá kompozice v sobě ukrývá tóny ovoce i jemných květin. Nádech sladké vanilky pak vůni obohacuje, a vytváří tak pozoruhodnou esenci, díky které budete svůdná, okouzlující a sexy.

lagerfeldLagerfeld Karl Lagerfels for Him – toaletní voda 100 ml a balzám po holení 100 ml a sprchový gel – opravdu výhodné dárkové balení pro vašeho muže, přívětivě svěží vůně pro muže s jemným nádechem dřevitých tónů. Parfém je přibarven o vůni mandarinky a levandule, které ve své kombinaci sehrávají oslnivý koncert, který vám učaruje. O smyčce se zde postará zelené jablko v kombinaci s fialkami, a to vše pod taktovkou santalového dřeva a ambry. Toto propojení vás nabije energií, kterou v těchto tropických dnes jistě potřebujete.

lagerfeldNaopak pro ženy je zde Lagerfeld Karl Lagerfeld for Her v bílém balení. Řeč je o směsi ovoce a květin, která vyzařuje krásu a něžnost. K ingrediencím tohoto parfému patří citrón, broskev, magnólie, růže, ambra a pižmo, takže jde vcelku o osvěžující kombinaci, s kterou nic nezkazíte přes den ani na večer.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.