Skvelé pivo a hudba hlavne pre mladých

Pubov a klubov je na Slovensku veľa. Tých naozaj dobrých však už menej. Našťastie, poznáme viacero skvelých klubov s výborným čapovaným pivom a s ďalšími výhodami.

Pubov a klubov je na Slovensku veľa. Tých naozaj dobrých však už menej. Našťastie, poznáme viacero skvelých klubov s výborným čapovaným pivom a s ďalšími výhodami. Jedným z nich je aj EXTREME MUSIC CLUB.   EXTREME MUSIC CLUB na Zemplínskej ulici v Prešove je veľmi obľúbený najmä u mladých ľudí. Za jeho úspechom stojí poctivá práca personálu na čele s majiteľom Tomášom Benickým, ktorý nám o svojom podniku prezradil viac.   Nadšenie a dlhoročné skúsenosti Tomáš Benický nie je v brandži žiadnym nováčikom. EXTREME MUSIC CLUB prevádzkuje už 7 a pol roka, ale vo fachu pôsobí ešte o pár rokov dlhšie. Svoje dlhoročné skúsenosti zúročil vo vybudovaní podniku, na ktorý je patrične hrdý. „Klub som zakladal s nadšením, ktoré mi vydržalo doteraz. Išlo mi o spojenie klasického pubu s diskotékou hlavne pre mladých,“ vysvetľuje koncept svojho podniku a dodáva, že mladí ľudia si potrpia nielen na dobrú hudbu, ale vyžadujú aj kvalitné čapované pivo.   Čapované pivo – základ dobrého podniku Hitom u mladých je predovšetkým tankový Corgoň. „Je to trend. Ľudí tankové pivo priťahuje,“ tvrdí sympatický majiteľ a prezrádza, že po jeho zaradení do ponuky stúpla aj návštevnosť klubu. Zákazníci si podľa jeho slov cenia hlavne čerstvosť a znamenitú chuť tohto piva. Dôkazom kvality čapovaného piva je aj členstvo klubu v Cechu pivární Corgoň. „Je to pre mňa prestíž a zároveň potvrdenie toho, že robíme veci dobre. Museli sme splniť viacero náročných kritérií – od čistoty pivného potrubia cez kvalitu obsluhy, príjemný interiér až po samotné umenie čapovať,“ hrdo vyhlasuje Tomáš Benický.   Párty, koncerty aj turnaje v šípkach Ak sa chcete zabaviť pri modernej hudbe rôznych žánrov, EXTREME MUSIC CLUB je pre vás ideálnym miestom. Pravidelne sa tam konajú tématické párty aj živé koncerty, kde to poriadne žije. To však zďaleka nie je všetko. Špecialitou podniku sú šípkové automaty a turnaje v šípkach o zaujímavé ceny. Organizujú sa po celý rok takmer každú nedeľu a zapojiť sa môžete, samozrejme, aj vy. Zahrať si tu môžete aj stolný futbal a nechýba ani jukebox. Navyše, na troch obrazovkách a v pravej fanúšikovskej atmosfére, si môžete pozrieť obľúbené športové prenosy vrátane majstrovstiev sveta v hokeji. Čo k tomu dodať? Navštívte EXTREME MUSIC CLUB a presvedčte sa sami.   Viac o skvelých puboch a dobrom pive sa dozviete na www.corgon.sk

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.