Transformeri, Mimoňovia i Hello Kitie vám prídu až ku dverám

Viete, čo pri výbere školských pomôcok majú spoločné žiaci i rodičia?

Školské pomôcky a potreby s motívmi obľúbených postavičiek si teraz môžete nechať doniesť prostredníctvom služby Tesco Potraviny domov.

Kým rodičia preferujú funkčnosť a kvalitu, žiakov zaujíma vzhľad a dizajn. Takto možno zhrnúť rôzne preferencie pri výbere pomôcok a potrieb pre nový školský rok. Čo však majú rodičia a žiaci spoločné? Chcú si vybrať z čo najširšej ponuky,  no čo možno najjednoduchšie. A to teraz nie je žiaden problém.

Viac ako 720 potrieb a pomôcok online

Služba Tesco Potraviny domov totiž aktuálne rozšírila svoju ponuku o sezónne školské potreby a pomôcky. Zákazníci si ich môžu nakúpiť tak, ako sú zvyknutí pri potravinách -  v pohodlí domova. Stačí si naklikať všetko, čo školák bude potrebovať. Služba umožňuje výber z viac ako 720 potrieb a pomôcok za ceny, aké sú v hypermarketoch Tesco.

Mimoni i Minie

Samotná šírka ponuky služby Tesco Potraviny domov napovedá, že si možno nechať doniesť pomôcky pre malých žiakov i pre veľkých študentov. V ponuke služby preto rodičia nájdu školské  potreby s obľúbenými detskými postavičkami ako sú Mimoňovia, Transformeri, Hello Kittie, Ľadové kráľovstvo alebo legendárna Minie. Pri starších deťoch bude možne napríklad siahnuť po pomôckach s motívom Star Wars.

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.