Hráči Niké si možnosť „Predať tiket“ pochvaľujú

Predaj tiketu už po prvých uhádnutých zápasoch na tikete? Pre internetových klientov Niké je to realitou už od začiatku roka. Od januára, kedy sme túto možnosť na slovenský trh priniesli ako prví, ju využili tisícky tipérov. Mnohých zaujala z dôvodu, aby boli okamžite v pluse, iných s cieľom minimalizovať rodiacu sa stratu.

„Klienti predali už takmer 120 tisíc svojich tiketov. Z toho drvivá väčšina bola live, len niečo okolo piatich percent boli tikety uzatvorené pred začiatkom zápasov,“ prezradil riaditeľ pre kurzové stávky Richard Slušný. Ako ďalej uviedol, odozvy klientov sú fantastické. „Je to veľmi obľúbený spôsob vyplácania výhier. Oceňujú tiež, že hoci sa zápas nevyvíja podľa ich želaného scenára a vedia, že asi nevyhrajú, tak si môžu vyplatiť aspoň časť vkladu a tak zmierniť prehru. A získané peniaze opäť využiť na tipovanie.“

Pri odpredaji svojich tiketov je zaujímavé aj správanie sa klientov: „Pri predzápasových stávkach (prematch) je ich postoj tipérsky. Čakajú na čo najvyššiu ponúkanú sumu, čiže nech sa odohrá čo najviac zápasov a predávajú, až keď čakajú na posledný duel (v duchu, zase mi odišiel posledný zápas...). V livestávkach je to iné. Predávajú čo najskôr a neskôr zisk opäť investujú.“ Podľa riaditeľa pre kurzové stávky v Niké, táto atraktívna možnosť prilákala do spoločnosti veľa nových klientov. Logicky, veď na slovenskom trhu to spočiatku neponúkal nikto.

Preto, ak ste danú funkcionalitu ešte nevyskúšali, neváhajte a aj vy oceníte novinku roka od Niké, podobne ako stovky spokojných klientov. Malé tlačidlo „Predať tiket“ pri všetkých druhoch stávok na internete vám v Niké umožní vyplatiť tiket, kedy sa vy rozhodnete. Pri live stávkach dokonca uprostred prebiehajúceho zápasu.

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch