Hráči Niké si možnosť „Predať tiket“ pochvaľujú

Predaj tiketu už po prvých uhádnutých zápasoch na tikete? Pre internetových klientov Niké je to realitou už od začiatku roka. Od januára, kedy sme túto možnosť na slovenský trh priniesli ako prví, ju využili tisícky tipérov. Mnohých zaujala z dôvodu, aby boli okamžite v pluse, iných s cieľom minimalizovať rodiacu sa stratu.

„Klienti predali už takmer 120 tisíc svojich tiketov. Z toho drvivá väčšina bola live, len niečo okolo piatich percent boli tikety uzatvorené pred začiatkom zápasov,“ prezradil riaditeľ pre kurzové stávky Richard Slušný. Ako ďalej uviedol, odozvy klientov sú fantastické. „Je to veľmi obľúbený spôsob vyplácania výhier. Oceňujú tiež, že hoci sa zápas nevyvíja podľa ich želaného scenára a vedia, že asi nevyhrajú, tak si môžu vyplatiť aspoň časť vkladu a tak zmierniť prehru. A získané peniaze opäť využiť na tipovanie.“

Pri odpredaji svojich tiketov je zaujímavé aj správanie sa klientov: „Pri predzápasových stávkach (prematch) je ich postoj tipérsky. Čakajú na čo najvyššiu ponúkanú sumu, čiže nech sa odohrá čo najviac zápasov a predávajú, až keď čakajú na posledný duel (v duchu, zase mi odišiel posledný zápas...). V livestávkach je to iné. Predávajú čo najskôr a neskôr zisk opäť investujú.“ Podľa riaditeľa pre kurzové stávky v Niké, táto atraktívna možnosť prilákala do spoločnosti veľa nových klientov. Logicky, veď na slovenskom trhu to spočiatku neponúkal nikto.

Preto, ak ste danú funkcionalitu ešte nevyskúšali, neváhajte a aj vy oceníte novinku roka od Niké, podobne ako stovky spokojných klientov. Malé tlačidlo „Predať tiket“ pri všetkých druhoch stávok na internete vám v Niké umožní vyplatiť tiket, kedy sa vy rozhodnete. Pri live stávkach dokonca uprostred prebiehajúceho zápasu.

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.