SME
Piatok, 2. jún, 2023 | Meniny má Xénia, Oxana

Eiscafe Delikana sa pripravuje na slávnostné otvorenie

Už len niekoľko dní zostáva do veľkého otvorenia kaviarne Eiscafe Delikana v Senci. Okrem takmer stovky druhov zákuskov ponúkne najmä príjemné prostredie a personál, ktorý vyhovie aj najnáročnejším.

Už len niekoľko dní zostáva do veľkého otvorenia kaviarne Eiscafe Delikana v Senci. Okrem takmer stovky druhov zákuskov ponúkne najmä príjemné prostredie a personál, ktorý vyhovie aj tým najnáročnejším požiadavkám zákazníkov. 

SENEC.  Na takmer desaťročnej tradícii sietí kaviarní Eiscafe Delikana bude stavať aj pripravovaná prevádzka v centre Senca. Jej slávnostné otvorenie je naplánované na začiatok septembra a svojich prvých zákazníkov privíta naozaj vo veľkom štýle. Okrem významných osobností mesta dostanú pozvánky aj deti z detského domova, ktoré tu môžu prežiť príjemné chvíle  v spoločnosti kamarátov a vyškoleného personálu.

„Pripravujeme vouchery na zmrzlinu a zákusok, ktoré budú rozdávať naše hostesky v uliciach Senca. Na otvorenie chceme pripraviť čo najširšie portfólio produktov, aby si tu vybral naozaj každý,“ hovorí majiteľ kaviarne.

2-r648_res.jpg

Vlastná výroba

Všetky cukrárske výrobky, torty a zmrzliny, ktoré v kaviarni zákazníci nájdu, pochádzajú z vlastnej výroby. Pri ich príprave tu používajú moderné receptúry, ktorými si majitelia značky inšpirujú na svetových výstavách, ale aj dobre známu a osvedčenú klasiku.

V ponuke je deväťdesiat druhov zákuskov, tridsať druhov tort, päťdesiat druhov zmrzlín, šľahačkové poháre ale aj francúzske palacinky.

„Všetky zákusky sa vyrábajú z čerstvej smotany z biofarmy, rovnako tvaroh, ktorý je použitý  v populárnych cheesecakoch a tvarohových zákuskoch, pochádza tiež z tejto farmy. Ochudobnení nebudú ani milovníci šľahačky, ktorú priamo na mieste vyrábame z čerstvej smotany v špeciálnom prístroji,“ doplnil majiteľ.

3-r676_res.jpg

Bohaté raňajky

Eiscafe Delikana, ktorá bude otvorená denne od 8. do 21. hodiny, je predurčená ako miesto stretnutí biznismenov, priateľov aj rodín s deťmi. Okrem sladkého potešenia tu ponúknu aj bohaté raňajkové menu v podobe toastov, hemendexu alebo slaných palaciniek.

Prísť sa sem oplatí aj na osem druhov zeleninových šalátov či šesť druhov obložených chlebíčkov. Od októbra bude v ponuke aj foccacia plnená prosciuttom, na ktorej výrobe a kvalite cesta spolupracujú majitelia s popredným svetovým kuchárom.

„Do ponuky určite zaradíme aj kombo populárnych zákuskov s kávou a minerálkou za zvýhodnenú cenu,“ informoval majiteľ.

4-r425_res.jpg

Stavajú na ľuďoch

Hoci do otvorenia ešte zostáva pár dní, už teraz je v kaviarni kompletne navezené všetko zariadenie a finišujú maliarske práce. Zostáva už len postaviť veľký chladiarenský box v zázemí, rozmiestniť všetky vitríny a krásne osvetlenie a sú pripravení privítať svojich hostí.

Vybratý je už aj personál, ktorý pre kaviareň vytypoval špecialista na ľudské zdroje. Personál bude dostávať pravidelné školenia, či už baristické, alebo týkajúce sa práce s ľuďmi, aby sa vedeli čo najviac priblížiť potrebám zákazníkov a aby sa tu tí následne cítili čo najlepšie.

„Spolu s naším  tímom veríme,  že základom je sústrediť sa na klienta, porozumieť mu a pochopiť jeho pocity. Práve to nám k nemu otvorí dvere. Každý klient je individuálny a zaslúži si ten najlepší možný servis. Preto pre nás nie je problém prispôsobiť sa akýmkoľvek  požiadavkám. Našou silou sú práve naši ľudia,“ priblížil majiteľ svoju filozofiu. 

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Inzercia - Tlačové správy

  1. Generácie Y a Z budú musieť dlhšie pracovať a viac sporiť
  2. Tesco v Levoči otvára jedinečnú predajňu
  3. Cítite sa unavení, bez nálady a vaše problémy sa nezlepšujú?
  4. Ako si správne vybrať sporiaci účet?
  5. Palubná jednotka Shell EETS otvára európske hranice
  6. Hodnotenie profesionála: testovali sme hotely v Side a Beleku
  7. Kúpa investičného bytu je aktuálne výhodnejšia aj vďaka bonusom
  8. Zuzana Vačková: Verím, že lásku ešte stretnem
  1. Slováci milujú grilovanie s rodinou a priateľmi, ukázal prieskum
  2. Z vernostných kariet Terno a Kraj sa stávajú už aj platobné
  3. Čítanie vytvára pre vaše deti bezpečný prístav!
  4. dm sa zameriava na ženské zdravie
  5. Generácie Y a Z budú musieť dlhšie pracovať a viac sporiť
  6. Ako si správne vybrať sporiaci účet?
  7. HYPONÁJOM, odložte hypotéku a svoj nový byt splácajte už teraz
  8. Hodnotenie profesionála: testovali sme hotely v Side a Beleku
  1. Staršie domy zatepľujú druhýkrát. Majitelia urobili chybu 14 535
  2. Kúpa investičného bytu je aktuálne výhodnejšia aj vďaka bonusom 7 988
  3. Aká má byť hrúbka izolácie pri rekonštrukcii domu? 6 684
  4. Plánujete toto leto dovolenku v Chorvátsku? 5 384
  5. Nevídaný záujem o grécke ostrovy. Mnohé hotely sú už nedostupné 4 962
  6. Hodnotenie profesionála: testovali sme hotely v Side a Beleku 4 838
  7. Zuzana Vačková: Verím, že lásku ešte stretnem 3 710
  8. O koľko drahšia bude tento rok dovolenka pri mori? 2 833
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Pochutnávajú si na kuracom a bravčovom mäse, ale aj klobásach či slanine.


5 h

Spoločnosť TERNO real estate, ktorá prevádzkuje sieť potravín Terno a KRAJ, spúšťa nový projekt pre svojich zákazníkov.


7 h

UNICEF stojí pri všetkých láskavých rodičoch. V júni, ktorý je mesiacom rodičovstva, ponúka niekoľko inšpiratívnych tipov.


9 h
SkryťZatvoriť reklamu