INZERCIA

Eiscafe Delikana sa pripravuje na slávnostné otvorenie

Už len niekoľko dní zostáva do veľkého otvorenia kaviarne Eiscafe Delikana v Senci. Okrem takmer stovky druhov zákuskov ponúkne najmä príjemné prostredie a personál, ktorý vyhovie aj najnáročnejším.

Už len niekoľko dní zostáva do veľkého otvorenia kaviarne Eiscafe Delikana v Senci. Okrem takmer stovky druhov zákuskov ponúkne najmä príjemné prostredie a personál, ktorý vyhovie aj tým najnáročnejším požiadavkám zákazníkov. 

SENEC.  Na takmer desaťročnej tradícii sietí kaviarní Eiscafe Delikana bude stavať aj pripravovaná prevádzka v centre Senca. Jej slávnostné otvorenie je naplánované na začiatok septembra a svojich prvých zákazníkov privíta naozaj vo veľkom štýle. Okrem významných osobností mesta dostanú pozvánky aj deti z detského domova, ktoré tu môžu prežiť príjemné chvíle  v spoločnosti kamarátov a vyškoleného personálu.

„Pripravujeme vouchery na zmrzlinu a zákusok, ktoré budú rozdávať naše hostesky v uliciach Senca. Na otvorenie chceme pripraviť čo najširšie portfólio produktov, aby si tu vybral naozaj každý,“ hovorí majiteľ kaviarne.

2-r648_res.jpg

Vlastná výroba

Všetky cukrárske výrobky, torty a zmrzliny, ktoré v kaviarni zákazníci nájdu, pochádzajú z vlastnej výroby. Pri ich príprave tu používajú moderné receptúry, ktorými si majitelia značky inšpirujú na svetových výstavách, ale aj dobre známu a osvedčenú klasiku.

V ponuke je deväťdesiat druhov zákuskov, tridsať druhov tort, päťdesiat druhov zmrzlín, šľahačkové poháre ale aj francúzske palacinky.

„Všetky zákusky sa vyrábajú z čerstvej smotany z biofarmy, rovnako tvaroh, ktorý je použitý  v populárnych cheesecakoch a tvarohových zákuskoch, pochádza tiež z tejto farmy. Ochudobnení nebudú ani milovníci šľahačky, ktorú priamo na mieste vyrábame z čerstvej smotany v špeciálnom prístroji,“ doplnil majiteľ.

3-r676_res.jpg

Bohaté raňajky

Eiscafe Delikana, ktorá bude otvorená denne od 8. do 21. hodiny, je predurčená ako miesto stretnutí biznismenov, priateľov aj rodín s deťmi. Okrem sladkého potešenia tu ponúknu aj bohaté raňajkové menu v podobe toastov, hemendexu alebo slaných palaciniek.

Prísť sa sem oplatí aj na osem druhov zeleninových šalátov či šesť druhov obložených chlebíčkov. Od októbra bude v ponuke aj foccacia plnená prosciuttom, na ktorej výrobe a kvalite cesta spolupracujú majitelia s popredným svetovým kuchárom.

„Do ponuky určite zaradíme aj kombo populárnych zákuskov s kávou a minerálkou za zvýhodnenú cenu,“ informoval majiteľ.

4-r425_res.jpg

Stavajú na ľuďoch

Hoci do otvorenia ešte zostáva pár dní, už teraz je v kaviarni kompletne navezené všetko zariadenie a finišujú maliarske práce. Zostáva už len postaviť veľký chladiarenský box v zázemí, rozmiestniť všetky vitríny a krásne osvetlenie a sú pripravení privítať svojich hostí.

Vybratý je už aj personál, ktorý pre kaviareň vytypoval špecialista na ľudské zdroje. Personál bude dostávať pravidelné školenia, či už baristické, alebo týkajúce sa práce s ľuďmi, aby sa vedeli čo najviac priblížiť potrebám zákazníkov a aby sa tu tí následne cítili čo najlepšie.

„Spolu s naším  tímom veríme,  že základom je sústrediť sa na klienta, porozumieť mu a pochopiť jeho pocity. Práve to nám k nemu otvorí dvere. Každý klient je individuálny a zaslúži si ten najlepší možný servis. Preto pre nás nie je problém prispôsobiť sa akýmkoľvek  požiadavkám. Našou silou sú práve naši ľudia,“ priblížil majiteľ svoju filozofiu. 

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,2 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

Najčítanejšie správy na SME


Najčítanejšie správy na SME


Neprehliadnite tiež

Tlačové správy

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.

Tlačové správy

Dvojitý diplom medzi EU v Bratislave a UNWE v Sofii

Rektor EU v Bratislave podpísal zmluvu o dvojitom diplome s Univerzitou národného a svetového hospodárstva v Sofii.

Tlačové správy

Ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu EU v Bratislave

V utorok 19. júna 2018 sa uskutočnilo ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu Ekonomickej univerzity v Bratislave.

Tlačové správy

Kreditná karta – áno alebo nie

Názory na „kreditky“ sú dvojaké – priaznivci kreditnej karty by bez nej ani nevyšli z domu, no mnohí jej na chuť ešte neprišli.