Už len niekoľko dní zostáva do veľkého otvorenia kaviarne Eiscafe Delikana v Senci. Okrem takmer stovky druhov zákuskov ponúkne najmä príjemné prostredie a personál, ktorý vyhovie aj tým najnáročnejším požiadavkám zákazníkov.
SENEC. Na takmer desaťročnej tradícii sietí kaviarní Eiscafe Delikana bude stavať aj pripravovaná prevádzka v centre Senca. Jej slávnostné otvorenie je naplánované na začiatok septembra a svojich prvých zákazníkov privíta naozaj vo veľkom štýle. Okrem významných osobností mesta dostanú pozvánky aj deti z detského domova, ktoré tu môžu prežiť príjemné chvíle v spoločnosti kamarátov a vyškoleného personálu.
„Pripravujeme vouchery na zmrzlinu a zákusok, ktoré budú rozdávať naše hostesky v uliciach Senca. Na otvorenie chceme pripraviť čo najširšie portfólio produktov, aby si tu vybral naozaj každý,“ hovorí majiteľ kaviarne.
Vlastná výroba
Všetky cukrárske výrobky, torty a zmrzliny, ktoré v kaviarni zákazníci nájdu, pochádzajú z vlastnej výroby. Pri ich príprave tu používajú moderné receptúry, ktorými si majitelia značky inšpirujú na svetových výstavách, ale aj dobre známu a osvedčenú klasiku.
V ponuke je deväťdesiat druhov zákuskov, tridsať druhov tort, päťdesiat druhov zmrzlín, šľahačkové poháre ale aj francúzske palacinky.
„Všetky zákusky sa vyrábajú z čerstvej smotany z biofarmy, rovnako tvaroh, ktorý je použitý v populárnych cheesecakoch a tvarohových zákuskoch, pochádza tiež z tejto farmy. Ochudobnení nebudú ani milovníci šľahačky, ktorú priamo na mieste vyrábame z čerstvej smotany v špeciálnom prístroji,“ doplnil majiteľ.
Bohaté raňajky
Eiscafe Delikana, ktorá bude otvorená denne od 8. do 21. hodiny, je predurčená ako miesto stretnutí biznismenov, priateľov aj rodín s deťmi. Okrem sladkého potešenia tu ponúknu aj bohaté raňajkové menu v podobe toastov, hemendexu alebo slaných palaciniek.
Prísť sa sem oplatí aj na osem druhov zeleninových šalátov či šesť druhov obložených chlebíčkov. Od októbra bude v ponuke aj foccacia plnená prosciuttom, na ktorej výrobe a kvalite cesta spolupracujú majitelia s popredným svetovým kuchárom.
„Do ponuky určite zaradíme aj kombo populárnych zákuskov s kávou a minerálkou za zvýhodnenú cenu,“ informoval majiteľ.
Stavajú na ľuďoch
Hoci do otvorenia ešte zostáva pár dní, už teraz je v kaviarni kompletne navezené všetko zariadenie a finišujú maliarske práce. Zostáva už len postaviť veľký chladiarenský box v zázemí, rozmiestniť všetky vitríny a krásne osvetlenie a sú pripravení privítať svojich hostí.
Vybratý je už aj personál, ktorý pre kaviareň vytypoval špecialista na ľudské zdroje. Personál bude dostávať pravidelné školenia, či už baristické, alebo týkajúce sa práce s ľuďmi, aby sa vedeli čo najviac priblížiť potrebám zákazníkov a aby sa tu tí následne cítili čo najlepšie.
„Spolu s naším tímom veríme, že základom je sústrediť sa na klienta, porozumieť mu a pochopiť jeho pocity. Práve to nám k nemu otvorí dvere. Každý klient je individuálny a zaslúži si ten najlepší možný servis. Preto pre nás nie je problém prispôsobiť sa akýmkoľvek požiadavkám. Našou silou sú práve naši ľudia,“ priblížil majiteľ svoju filozofiu.