SME

Uverejňujte tlačové správy na sme.sk

Eiscafe Delikana sa pripravuje na slávnostné otvorenie

Už len niekoľko dní zostáva do veľkého otvorenia kaviarne Eiscafe Delikana v Senci. Okrem takmer stovky druhov zákuskov ponúkne najmä príjemné prostredie a personál, ktorý vyhovie aj najnáročnejším.

Už len niekoľko dní zostáva do veľkého otvorenia kaviarne Eiscafe Delikana v Senci. Okrem takmer stovky druhov zákuskov ponúkne najmä príjemné prostredie a personál, ktorý vyhovie aj tým najnáročnejším požiadavkám zákazníkov. 

SENEC.  Na takmer desaťročnej tradícii sietí kaviarní Eiscafe Delikana bude stavať aj pripravovaná prevádzka v centre Senca. Jej slávnostné otvorenie je naplánované na začiatok septembra a svojich prvých zákazníkov privíta naozaj vo veľkom štýle. Okrem významných osobností mesta dostanú pozvánky aj deti z detského domova, ktoré tu môžu prežiť príjemné chvíle  v spoločnosti kamarátov a vyškoleného personálu.

„Pripravujeme vouchery na zmrzlinu a zákusok, ktoré budú rozdávať naše hostesky v uliciach Senca. Na otvorenie chceme pripraviť čo najširšie portfólio produktov, aby si tu vybral naozaj každý,“ hovorí majiteľ kaviarne.

2-r648_res.jpg

Vlastná výroba

Všetky cukrárske výrobky, torty a zmrzliny, ktoré v kaviarni zákazníci nájdu, pochádzajú z vlastnej výroby. Pri ich príprave tu používajú moderné receptúry, ktorými si majitelia značky inšpirujú na svetových výstavách, ale aj dobre známu a osvedčenú klasiku.

V ponuke je deväťdesiat druhov zákuskov, tridsať druhov tort, päťdesiat druhov zmrzlín, šľahačkové poháre ale aj francúzske palacinky.

„Všetky zákusky sa vyrábajú z čerstvej smotany z biofarmy, rovnako tvaroh, ktorý je použitý  v populárnych cheesecakoch a tvarohových zákuskoch, pochádza tiež z tejto farmy. Ochudobnení nebudú ani milovníci šľahačky, ktorú priamo na mieste vyrábame z čerstvej smotany v špeciálnom prístroji,“ doplnil majiteľ.

3-r676_res.jpg

Bohaté raňajky

Eiscafe Delikana, ktorá bude otvorená denne od 8. do 21. hodiny, je predurčená ako miesto stretnutí biznismenov, priateľov aj rodín s deťmi. Okrem sladkého potešenia tu ponúknu aj bohaté raňajkové menu v podobe toastov, hemendexu alebo slaných palaciniek.

Prísť sa sem oplatí aj na osem druhov zeleninových šalátov či šesť druhov obložených chlebíčkov. Od októbra bude v ponuke aj foccacia plnená prosciuttom, na ktorej výrobe a kvalite cesta spolupracujú majitelia s popredným svetovým kuchárom.

„Do ponuky určite zaradíme aj kombo populárnych zákuskov s kávou a minerálkou za zvýhodnenú cenu,“ informoval majiteľ.

4-r425_res.jpg

Stavajú na ľuďoch

Hoci do otvorenia ešte zostáva pár dní, už teraz je v kaviarni kompletne navezené všetko zariadenie a finišujú maliarske práce. Zostáva už len postaviť veľký chladiarenský box v zázemí, rozmiestniť všetky vitríny a krásne osvetlenie a sú pripravení privítať svojich hostí.

Vybratý je už aj personál, ktorý pre kaviareň vytypoval špecialista na ľudské zdroje. Personál bude dostávať pravidelné školenia, či už baristické, alebo týkajúce sa práce s ľuďmi, aby sa vedeli čo najviac priblížiť potrebám zákazníkov a aby sa tu tí následne cítili čo najlepšie.

„Spolu s naším  tímom veríme,  že základom je sústrediť sa na klienta, porozumieť mu a pochopiť jeho pocity. Práve to nám k nemu otvorí dvere. Každý klient je individuálny a zaslúži si ten najlepší možný servis. Preto pre nás nie je problém prispôsobiť sa akýmkoľvek  požiadavkám. Našou silou sú práve naši ľudia,“ priblížil majiteľ svoju filozofiu. 

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Nová hala v Istropolise zaplní chýbajúce miesto na mape kultúry
  2. Koniec nálepkovaniu a predsudkom medzi kolegami u tohto predajcu
  3. Roman Kukumberg ml.: Online hejty vedia bolieť viac ako bodyček
  4. Ako sa z firmy na výrobu krbov stal líder v robotike?
  5. Dobrovoľníci, prihláste sa na Týždeň dobrovoľníctva
  6. PLANEO otvára v máji 9 predajní. Má to zmysel v dobe digitálu?
  7. Green Corner: zelené bývanie blízko centra s prvou splátkou 10 %
  8. Bývajte v centre Košíc – 18 bytov v boutique residence Huštáky
  1. Jednoduché farebné premeny do bytu aj záhrady
  2. Pokoj, výhľady a dobrá kuchyňa? Vyberáme desať hotelov na Ischii
  3. Zlatý sen vo vzduchu
  4. Sapara a Nagy povzbudzovali malých futbalistov a futbalistky
  5. Nová hala v Istropolise zaplní chýbajúce miesto na mape kultúry
  6. Pozvánka, ktorá sa neodmieta: oslávte 25 rokov s Kauflandom
  7. Kaufland oslavuje 25 rokov a tvorí pilier slovenskej ekonomiky
  8. Bankroty a miliardové dlhy. Úspešný Trump je ilúzia
  1. Ako sa z firmy na výrobu krbov stal líder v robotike? 8 008
  2. Bývajte v centre Košíc – 18 bytov v boutique residence Huštáky 5 586
  3. Roman Kukumberg ml.: Online hejty vedia bolieť viac ako bodyček 5 504
  4. PLANEO otvára v máji 9 predajní. Má to zmysel v dobe digitálu? 5 469
  5. Pokoj, výhľady a dobrá kuchyňa? Vyberáme desať hotelov na Ischii 3 942
  6. Bankroty a miliardové dlhy. Úspešný Trump je ilúzia 2 896
  7. Nová hala v Istropolise zaplní chýbajúce miesto na mape kultúry 2 772
  8. Slováci posielajú na MS mladíkov. Kedy hrajú a kde ich sledovať? 2 218
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Nové číslo Ona Vie plné praktických návodov je v predaji.


INZERCIA 9. máj

Niektoré stoja priamo pri mori, iné sú ukryté v zeleni s výhľadom na pobrežie.


INZERCIA 9. máj

Malí futbalisti a futbalistky z Vranova nad Topľou opäť mieria na finále McDonald’s Cupu.


7. máj

Sečovce ovládli Košice a mieria na finále McDonald’s Cupu.


7. máj
SkryťZatvoriť reklamu