Vyberáte predplatenú kartu pre školáka? Poradíme vám

Vyberáte predplatenú kartu pre dieťa? Máme pre vás tipy, ako mať pod kontrolou výdavky aj bezpečnosť vášho dieťaťa.

1. Hovory za najnižšiu cenu
    Rodičia najčastejšie siahajú po karte od operátora, ktorého služby využívajú. Deti chcú však volať a sms-kovať aj s kamarátmi. Riešením môže byť predplatená karta Easy Pecka, s ktorou minúta hovoru stojí len 9 centov. Po dosiahnutí limitu 50 centov do jednej siete v ten deň už viac za volania a SMS do danej siete nezaplatíte.
    O2 Fér má volania po prvej minúte zadarmo, ale len v rámci volaní do vlastnej siete. Do iných sietí voláte za 13 centov za minútu. Šikovná Prima od Orangeu má volania do všetkých sietí spoplatnené klesajúcou sadzbou od 12 do 9 centov za minútu.

2. SMS bez obáv
    Ceny operátorov sú v prípade SMS jednotné – 6 centov. Easy Pecka však ponúka výhodu v podobe denného stropu 50 centov na SMS v rámci jednej siete. Keďže sa do stropu počíta aj cena za volania, môžete ušetriť.

3. Kredit na celý rok
    Pri výbere karty treba dávať pozor na podmienky. Tie môžu zlákať na prvý pohľad dobrou ponukou a až neskôr zistíte, že kredit musíte dobíjať bez ohľadu na to, či ho vaše dieťa skutočne minie. S kartou Easy Pecka je platnosť kreditu 12 mesiacov od posledného dobitia, čo je raz toľko ako v prípade O2 Fér, ale aj Šikovnej Primy od Orangeu.

4. Služby pre rodičov
    S kartou Easy Pecka oceníte užitočné funkcie. Cez SMS si overíte polohu svojho dieťaťa, prípadne či je jeho telefón počas vyučovania vypnutý. Môžete si nastaviť upozornenie, ak kredit dieťaťa klesne pod 50 centov a viete mu ho jednoducho dobiť cez SMS. Dieťa sa vám dovolá aj vtedy, keď kredit minulo – v prípade potreby vám môže zavolať na váš účet.

5. Internet v mobile
    Deti z neho čerpajú dôležité informácie, napríklad aj pre vyučovanie, preto je dobré mať ho v prípade potreby poruke. Operátori takmer zhodne limitujú výdavky na internet v mobile – s Easy Pecka a O2 Fér vaše deti minú maximálne 50 centov za deň bez ohľadu na objem dát, so Šikovnou Primou od Orangeu je mesačný limit na surfovanie 15 eur.

Prihláste sa a vložte PR článok

Energetici predávajú nevyužívaný majetok

Dve spomedzi najvýznamnejších spoločností zo stredného Slovenska chystajú veľký výpredaj desiatok nevyužívaných nehnuteľností.

Posledných 30 r. cena fotovoltických panelov klesla 100 násobne

V roku 1977 stál 1 Watt fotovoltického panelu 76 dolárov, dnes stojí 0,31 dolára...

Trendy udržateľnej architektúry

Katedra architektúry zo Stavebnej fakulty STU v Bratislave bola tento víkend na Design days 2017 v obchodnom dome Styla!

Volkswagen T-Roc: ofenzíva v triede SUV

Volkswagen T-Roc chce preraziť v segmente vďaka svojej Roc(k)ovej povahe.