Úspech je o správnej komunikácii

Spoločnosť eCall Slovakia poskytuje outsourcingové služby aktívneho a pasívneho telemarketingu v kombinácií s back office službami pre koncového zákazníka a SMS marketing.

Foto: ACRC s.r.o.

Spoločnosť eCall Slovakia bola založená v roku 2011 v Bratislave tímom profesionálov pracujúcich na rôznych manažérskych postoch z oblasti call centra a v súčasnosti patrí medzi najväčšie outsourcingové call centrové spoločnosti v rámci Slovenska. Hlavnou činnosťou spoločnosti eCall Slovakia je poskytovanie outsourcingových služieb aktívneho a pasívneho telemarketingu v kombinácií s back office službami pre koncového zákazníka a SMS marketingom. Jej dlhodobými zákazníkmi sú spoločnosti z poistného, bankového, automobilového, energetického, telekomunikačného ako aj z medicínskeho sektoru. Širokú škálu klientov dopĺňajú krátkodobé zákazky v kombinácií s internými telefonickými prieskumami zameranými na zisťovanie verejnej mienky na aktuálne spoločenské situácie. Spoločnosť komunikuje v rámci jedného mesiaca s približne 100.000 respondentmi. Pri vzniku eCall Slovakia svoje prvé zákazky spracovávala s desiatimi operátorskými miestami. Svojimi kvalitnými službami v posledných rokoch získala ďalších klientov a aktuálne disponuje 130 operátorskými miestami v dvoch prevádzkach v rámci Slovenska: v Bratislave a v Košiciach. Spoločnosť eCall Slovakia poskytuje vysokú úroveň bezpečnosti spracovania informácií databáz a je držiteľom NBS licencie Samostatný finančný agent. Informoval o tom generálny manažér spoločnosti Ľuboš Pajerský.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.