Veľké zľavy už na konci augusta

Nezmeškajte Zľavobranie v Bory Mall.

Už tento víkend máte jedinečnú možnosť nakúpiť úplne nové kolekcie so zľavami alebo vychystať do školy vašu ratolesť za skvelé ceny. Víkend 29.-30.8. bude v Bory Mall patriť Zľavobraniu.

Odolá im len málokto, pravidelne sú všade okolo nás, ale na konci Augusta tu ešte neboli . Reč je o unikátnych zľavách, a to aj na nové kolekcie oblečenia, kozmetiky alebo najmodernejšej elektroniky. Nenechajte si ujsť Zľavobranie v Bory Mall. Módne maniačky, ale aj deti a páni si prídu na svoje. Všetko čo potrebujete je chuť nakupovať a zľavové kupóny, ktoré si stiahnete TU.

Módne vychytávky tejto jesene za menej peňazí

Ak si aj vy dáte záležať na svojom šatníku, tak z obchodov svojich obľúbených značiek, ako Mohito, Reserved či Terranova odídete teraz s 20% zľavou. Nezabudnite ani na módne doplnky a šperky, ktoré si až so 40% zľavou vyberiete v  predajniach Klenonty Aurum alebo XENOX. Ak preferujete praktickosť, určite vás oslovia najnovšie kolekcie, ktoré vás vyzbroja proti sychravému jesennému počasiu, zlacnené až o 20 %. Tie nájdete najmä v športových predajniach ako A3 SPORT, Adidas, Nike, ale i v predajniach s obuvou značiek CCC, ECCO Shoes či WOJAS.

Pre školákov nakúpite lacnejšie

September a s ním aj škola sa nezadržateľne blíži. Neviete si rady, čím všetkým vyzbrojiť svojho malého školáčika a hlavne, kde to bude lacnejšie? V Bory Mall  sme na to mysleli a vy tak teraz máte šancu nakúpiť napríklad nové prezuvky so zľavou 20% v Reno alebo lacnejšie zošity vo FaxCopy.

Si moderný študent, ktorý sa v novom školskom roku nezaobíde bez najmodernejšej techniky?

Tak využi možnosť výhodných ponúk a vyber si spomedzi najmodernejších notebookov či smartfónov v predajniach Lenovo, Samsung a LG.

Tešíme sa na vás na najväčšom Zľavobraní sezóny!

boryprzlavobranie490x490-r422_res.jpg

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.