Veľké zľavy už na konci augusta

Nezmeškajte Zľavobranie v Bory Mall.

Už tento víkend máte jedinečnú možnosť nakúpiť úplne nové kolekcie so zľavami alebo vychystať do školy vašu ratolesť za skvelé ceny. Víkend 29.-30.8. bude v Bory Mall patriť Zľavobraniu.

Odolá im len málokto, pravidelne sú všade okolo nás, ale na konci Augusta tu ešte neboli . Reč je o unikátnych zľavách, a to aj na nové kolekcie oblečenia, kozmetiky alebo najmodernejšej elektroniky. Nenechajte si ujsť Zľavobranie v Bory Mall. Módne maniačky, ale aj deti a páni si prídu na svoje. Všetko čo potrebujete je chuť nakupovať a zľavové kupóny, ktoré si stiahnete TU.

Módne vychytávky tejto jesene za menej peňazí

Ak si aj vy dáte záležať na svojom šatníku, tak z obchodov svojich obľúbených značiek, ako Mohito, Reserved či Terranova odídete teraz s 20% zľavou. Nezabudnite ani na módne doplnky a šperky, ktoré si až so 40% zľavou vyberiete v  predajniach Klenonty Aurum alebo XENOX. Ak preferujete praktickosť, určite vás oslovia najnovšie kolekcie, ktoré vás vyzbroja proti sychravému jesennému počasiu, zlacnené až o 20 %. Tie nájdete najmä v športových predajniach ako A3 SPORT, Adidas, Nike, ale i v predajniach s obuvou značiek CCC, ECCO Shoes či WOJAS.

Pre školákov nakúpite lacnejšie

September a s ním aj škola sa nezadržateľne blíži. Neviete si rady, čím všetkým vyzbrojiť svojho malého školáčika a hlavne, kde to bude lacnejšie? V Bory Mall  sme na to mysleli a vy tak teraz máte šancu nakúpiť napríklad nové prezuvky so zľavou 20% v Reno alebo lacnejšie zošity vo FaxCopy.

Si moderný študent, ktorý sa v novom školskom roku nezaobíde bez najmodernejšej techniky?

Tak využi možnosť výhodných ponúk a vyber si spomedzi najmodernejších notebookov či smartfónov v predajniach Lenovo, Samsung a LG.

Tešíme sa na vás na najväčšom Zľavobraní sezóny!

boryprzlavobranie490x490-r422_res.jpg

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018

Move in immediately, if you feel like it

Living close to the centre of Bratislava has many advantages.

Predaj poistenia motorových vozidiel cez web rastie a bude rásť

Myslí si to Peter Gál, zakladateľ stránky poistnamyska.sk, ktorý má vyše 20-ročné skúsenosti v poisťovníctve.