Původně tabáková značka Davidoff slaví úspěch v parfémech

Vůně Davidoff mají nezaměnitelný zklidňující charakter se špetkou záhady, kterou ukrývá každý flakón. Pánové jimi dokonale podtrhnou svou mužnost a ženy zase rafinovanou svůdnost.

Parfémy Davidoff jsou vyhledávaným luxusem, ale jen málokdo zná historii této značky. Rodina Zina Davidoffa měla krámek s tabákem v Kyjevě. Rozšíření značky Davidoff však přišlo až o pár let později ve švýcarské Ženevě.

Již se jednalo mimo cigaret také o luxusní koňaky, brýle, kůži a parfémy. Pokud tedy toužíte po všech těchto vůních, nemusíte se uchylovat pouze k jedné, je tu ještě např. Good Life, Echo a Zino. Vůně mají nezaměnitelný závan, zklidňující charakter se špetkou záhady, co v sobě vlastně tyto flakóny vlastně ukrývají. Pánové jimi dokonale podtrhnou svou mužnost a ženy zase rafinovanou svůdnost.

Parfémy Davidoff jsou známé již po celém světě. Mezi top na léto patří Cool Water. Jelikož je tento flakónek v pánském i dámském provedení, můžete ho nosit v kapse jako záruku svěžesti i na dovolené. S touto vůní si budete připadat jako byste se vznášeli v sedmém nebi. Vůně je inspirována krásnou tyrkysovou barvou připomínající azurovou vodu mořského pobřeží. V mužském provedení je temně modrá, která se nachází v ledovějších hlubších vodách.

davidoffPro ženy je vůně DAVIDOFF Cool Water Woman - toaletná voda 100 ml symbolem hravosti a svěžesti po celý den. Není jen ryze vodního charakteru, dokáže překvapit i ovocnou složkou (meloun, ananas, citrusy, rybíz, broskev,..)

Květinový podtext dodává srdce parfému z konvalinek, růže a jasmínu. Pro dlouhou trvanlivost je tu ambra a vetiver. Mimo těchto ingrediencí vás upoutá vůně kořenu kosatce a jemných broskví. Společným propojením těchto esencí vzniká ženská decentní vůně, která si vás získá neotřelým luxusem.

Pozadu nezůstávají ani muži

davidoffMořské a zelené tóny vůně DAVIDOFF Cool Water Man - toaletná voda 200 ml doplněné o kořeněný koriandr a pronikavou levanduli, jsou zjemněny o srdce parfému, které se skládá z neroli, pelargónie a jasmínu. Stálost vůně je dána ambrou a pižmem s cedrovým dřevem. Co se ovšem objevuje v tomto parfému, a je tu považováno za zcela jedinečný zážitek nových rozměrů, je tabák!

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.