Máte problém s výberom jazykovej školy? Skúste Language Club

Akreditovaná jazyková škola učí cudzí jazyk Callanovou metódou. Prvá hodina je zadarmo!

TRNAVA. Ak máte problém s výberom vhodného jazykového kurzu alebo sa strácate v ponukách jazykových škôl, je tu jazyková škola Language Club, ktorá  je prvou akreditovanou školou pre výučbu angličtiny Callanovou metódou na Slovensku a jedinou v Trnave. Teraz prichádzajú so špeciálnou ponukou. Ešte pred oficiálnym začiatkom jesenného kurzu ponúkajú možnosť absolvovať hodinu v tejto škole  zadarmo. „Ukážkové hodiny budú prebiehať od 2.9.2015  do 7.9.2015. Stačí sa iba telefonicky informovať a  zahlásiť na termín bezplatnej hodiny, ktorý Vám bude vyhovovať,“ uviedla Silvia Husárová.

Po ukážkovej hodine pedagógovia vysvetlia celý systém a všetky pravidlá týkajúce sa vyučovania angličtiny Callanovou metódou. Budú odpovedať aj na prípadné otázky.

„Už čoskoro otvoríme aj kurzy Callanovou metódou pre deti vo veku od 7 do 10 rokov, ktoré budú taktiež založené na neustálej komunikácii v anglickom jazyku,“ uzavrela Silvia Husárová.

languageclub-r548_res.jpg

Jesenný trimester 2015  začíname 16. 9. 2015.

Zápis bude prebiehať v dňoch:

7. 9. 2015 od 15.00  do 18.00 pre študentov, ktorí nás už navštevovali a

8. 9. – 9. 9. 2015  od 15.00 do 18.00 pre nových študentov.

.

Pre viac informácií neváhajte navštíviť našu internetovú stránku http://www.callan.sk alebo nás kontaktuje telefonicky na čísle: 0905 845 394.

Pracoval som v mekáči a vydržal tri dni. Hranolky sú prekliatie

Zážitok je dobrý, mal by to zažiť každý.

Slovenské ovocie a zelenina - máme ich v obchodoch dostatok?

Slovenskí farmári naplno využívajú skvelé vlastnosti našej pôdy. Vďaka tomu nájdeme na pultoch čerstvú domácu zeleninu a ovocie.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018