Piatok, 30. október, 2020 | Meniny má Simon, SimonaKrížovkyKrížovky

Máte problém s výberom jazykovej školy? Skúste Language Club

Akreditovaná jazyková škola učí cudzí jazyk Callanovou metódou. Prvá hodina je zadarmo!

TRNAVA. Ak máte problém s výberom vhodného jazykového kurzu alebo sa strácate v ponukách jazykových škôl, je tu jazyková škola Language Club, ktorá  je prvou akreditovanou školou pre výučbu angličtiny Callanovou metódou na Slovensku a jedinou v Trnave. Teraz prichádzajú so špeciálnou ponukou. Ešte pred oficiálnym začiatkom jesenného kurzu ponúkajú možnosť absolvovať hodinu v tejto škole  zadarmo. „Ukážkové hodiny budú prebiehať od 2.9.2015  do 7.9.2015. Stačí sa iba telefonicky informovať a  zahlásiť na termín bezplatnej hodiny, ktorý Vám bude vyhovovať,“ uviedla Silvia Husárová.

Po ukážkovej hodine pedagógovia vysvetlia celý systém a všetky pravidlá týkajúce sa vyučovania angličtiny Callanovou metódou. Budú odpovedať aj na prípadné otázky.

„Už čoskoro otvoríme aj kurzy Callanovou metódou pre deti vo veku od 7 do 10 rokov, ktoré budú taktiež založené na neustálej komunikácii v anglickom jazyku,“ uzavrela Silvia Husárová.

languageclub-r548_res.jpg

Jesenný trimester 2015  začíname 16. 9. 2015.

Zápis bude prebiehať v dňoch:

7. 9. 2015 od 15.00  do 18.00 pre študentov, ktorí nás už navštevovali a

8. 9. – 9. 9. 2015  od 15.00 do 18.00 pre nových študentov.

.

Pre viac informácií neváhajte navštíviť našu internetovú stránku http://www.callan.sk alebo nás kontaktuje telefonicky na čísle: 0905 845 394.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Koronakríza: Pomoc našej banky počas pandémie ocenili vo svete

Prestížny magazín Global Finance hodnotil banky za pomoc počas pandémie. Cenu za líderstvo v kríze získala Slovenská sporiteľňa.

Magazín SME Ženy už v predaji

Novembrové vydanie nájdete v stánkoch od 29. októbra 2020

SPS ukončí rok miliónovými investíciami

Takmer sedem miliónov eur predstavuje tohoročný kumulatívny objem investícií spoločnosti Slovak Parcel Service.