Skvelý pub so skvelou kuchyňou

Pubov a reštaurácií je na Slovensku viac ako dosť. Tých naozaj dobrých však už menej. Našťastie, poznáme viacero skvelých podnikov s výborným čapovaným pivom. Jedným z nich je STARÁ KOTOLŇA v Nitre.

Pubov a reštaurácií je na Slovensku viac ako dosť. Tých naozaj dobrých však už menej. Našťastie, poznáme viacero skvelých podnikov s výborným čapovaným pivom. Jedným z nich je STARÁ KOTOLŇA v Nitre.

Stará kotoLňa na Topoľovej ulici v nitrianskej mestskej časti Chrenová je veľmi obľúbená u pivárov a gurmánov nielen z Chrenovej, ale aj blízkeho okolia. Za jej úspechom stojí poctivá práca personálu na čele s majiteľom Mariánom Vrabcom, ktorý nám o svojom podniku prezradil viac.

Tvrdá drina a splnený sen

„Otvoriť si vlastný podnik bolo vždy mojím snom,“ prezrádza sympatický majiteľ. Prevádzku Starej kotolne spustili spolu s manželkou v roku 2006. Deväť rokov jej fungovania si vyžiadalo množstvo driny a celý rad zmien vrátane kompletnej rekonštrukcie pôvodných priestorov. V roku 2012 rozšírili svoj podnik o reštauráciu. „Vyšli sme v ústrety našim zákazníkom, ktorí boli nielen smädní, ale aj hladní,“ vysvetľuje Marián Vrabec a dodáva, že dobré pivo a dobré jedlo predsa patria k sebe. Ako sa ukázalo, bol to zásah do čierneho. Zákazníkov výrazne pribudlo.

Čapované pivo – základ dobého podniku

Samozrejme, úspech STAREJ KOTOLNE by bol nemysliteľný bez kvalitného čapovaného piva. V ponuke tu nájdete hneď niekoľko druhov svetlého piva, pšeničné, tmavý Maurus a takisto vynikajúci tankový Corgoň. „Skvelé bolo, keď prišlo ako novinka tankové pivo. Neváhali sme ani sekundu. Hneď sme vedeli, že ho chceme. Pre náš podnik aj pre zákazníkov je tankový Corgoň veľkým prínosom,“ vysvetľuje Marián Vrabec. Podľa jeho slov štamgasti oceňujú najmä nezameniteľnú čerstvú chuť tohto piva. Vychutnať si tu môžete aj rôzne špeciály. Tento rok bol hitom napríklad extra horký Corgoň Juraj 14 %.

Chutné jedlo a živé koncerty

Štamgasti však navštevujú STARÚ KOTOLŇU nielen kvôli výbornému pivu, ale aj kvôli chutnému jedlu. Top špecialitou kuchyne sú fantastické domáce hamburgery. „Máme šikovných kuchárov, ktorí sa radi vzdelávajú a navštevujú kurzy varenia“, hrdo vyhlasuje Marián Vrabec. To však nie je všetko. Pre svojich zákazníkov tu organizujú aj živé koncerty. Tento rok navyše zaviedli revolučnú novinku – v celom podniku okrem terasy sa nefajčí, čo malo mimoriadne priaznivý ohlas. Čo k tomu dodať? Navštívte STARÚ KOTOLŇU a presvedčte sa sami.

Viac o skvelých puboch a dobrom pive sa dozviete na www.corgon.sk

nr-001-r469_res.jpg

Vlani sme si vyberali z vyše pol milióna inzerovaných áut

Oproti ostatným krajinám Vyšehradskej štvorky boli u nás vozidlá najmladšie, no aj raz tak drahé

V centre našej pozornosti sú zákazníci. Už 50 rokov

„Nikdy som to neoľutoval,“ povedal o svojej životnej dráhe Josef Schwarz, ktorý v roku 1930 založil predchodcu dnešného Kauflandu

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.