Nový Slovenský raj? Južné Slovensko...

Pravý wellness by nemal ponúkať len wellness zariadenie v suteréne hotela, ale aj nevyčerpateľné možnosti pre každého jedného návštevníka.

Každý z nás túži vo svojom živote aspoň raz okúsiť dokonalý relax v nejakej exotickej destinácii dúfajúc, že chvíle strávené v inom časovom pásme, nám prinesú vytúžený pokoj v duši. Snívame o tom, aké by bolo v týchto pozemských rajoch prežiť rodinné dovolenky, oslavy a svadby alebo firemné akcie, eventy a kongresy. Avšak len málokto si uvedomuje, že skutočnú a dostupnú exotiku nájde aj u nás... Touto je naše južné Slovensko, ktorého jednoznačnou perlou je obec Patince a jej vlajková loď - Wellness hotel Patince. Prečo?

Vitajte v perle wellness sveta

Wellness Hotel Patince**** vás ohromí nielen špičkovými službami, profesionálnym vybavením sál, ale aj krásnym prostredím Podunajského regiónu. Len 15 km južne od Komárna sa nachádza obec Patince, neďaleko ktorej je situovaný hotel. Očarujúci exteriér vábi návštevníkov už pri príchode. Terasa nad jazerom, žblnkajúci termálny prameň okolo ktorého plávajú skvostné africké sumce a zelená fauna lemujúca hotel, ktorý do prostredia zapadá ako uliaty. Interiér hotela je tiež vkusne zariadený. Komfortné izby a apartmány, špičkový wellness a moderne vybavené kongresové centrum. Vždy usmiaty a ochotný personál rád poradí a pomôže.

wellness hotel patince

Firemné akcie na úrovni

V súčasnej dobe sa Wellness Hotel Patince zameriava na poskytovanie služieb kongresového a cestovného ruchu v spojitosti s wellness službami. Variabilné usporiadanie kongresových priestorov s kapacitou 300 ľudí spĺňa podmienky aj tej najnáročnejšej klientely. K dokonalému a k úspešnému kongresu, konferencii či teambuldingu prispieva i bohatý výber doplnkových služieb. Hotel vám na kľúč usporiada športové či kultúrno-spoločenské podujatie. K dispozícií je fitness centrum, tenisový kurt, beach volejbal, petanque, bowling, mini golf, rybolov na hotelovom jazierku, cykloturistika na novootvorenej cyklotrase pozdĺž Dunaja, vodné bicykle a oveľa viac. Hotel vám zapožičia bicykle, korčule či rybárske náčinie.

hotel patince

Pracujte a relaxujte

Po aktívnom a vyčerpávajúcom vzdelávaní je vhodné, ak si účastníci kongresu oddýchnu a načerpajú nové sily. Pokoj na duši ale aj pre telo nájdu vo wellness svete pozostávajúcom z bazénového sveta s termálnou vodou, kde sa nachádza najväčší krytý termálny zážitkový bazén na Slovensku, vírivky, sedací a detský bazén. V saunovom svete nájdete niekoľko sáun a neodmysliteľnou súčasťou je spa centrum a revitalizujúci wellness. Skúsené ruky maséra, uvoľňujúca či sladká medová masáž zaručia dokonalý oddych.

marina bar pristav patince

Krásy Dunaja

Len 2 km od hotela sa nachádza prístav Patince, kde kotví hotelová loď Wellness 1. Spolu s kapitánom sa môžete vybrať na zaujímavú plavbu krásnymi zákutiami Dunaja. V prístave sa nachádza aj Marína bar, ktorý je na organizovanie firemných podujatí ako stvorený. Navyše tu nájdete pestrú ponuku nápojov a občerstvenia. Príďte sa presvedčiť o výhodách hotela sami!

Viac info na www.wellnesspatince.sk.

V centre našej pozornosti sú zákazníci. Už 50 rokov

„Nikdy som to neoľutoval,“ povedal o svojej životnej dráhe Josef Schwarz, ktorý v roku 1930 založil predchodcu dnešného Kauflandu

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.

Tipy pre atraktívne poprsie po dojčení. Plastike povedzte nie

Máte za sebou obdobie dojčenia, no vaše prsia na tie pôvodné vôbec nepodobajú? Našťastie to nemusí byť trvalá zmena.