Září ve znamení letní kosmetiky

Léto je na konci, je tak třeba se zbavit sezónních produktů. Všechny kosmetické výrobky ale nemusíte používat pouze v létě. Pojďte si vybrat současné slevové produkty, které skvěle užijete i na podzim

Léto je na konci, je tak třeba se zbavit sezónních produktů. Ruku na srdce – všechny kosmetické výrobky ale nemusíte používat pouze v létě. Pojďte si vybrat současné slevové produkty, které vynosíte ještě letos…

salvator daliSalvador Dali Sea a Sun

Dámská vůně, složená z kumquatu, černého rybízu, frézie, lotosového květu, cedrového dřeva, ambry a dalších. Jedná se o ztělesnění klidného životního stylu vesničky Cadaques. Právě tam v horoucím letním dni sám Salvador Dali poznal svou ženu a múzu Galu. Ostře řezaný skleněný flakón s nádechem do modra je obzvlášťněn čistými a jednoduchými liniemi a mistrovskou malbou ve stylu Afrodité z Knidu.

katy perryKaty Perry Killer Queen – parfémovaná voda 100 ml

Již klasika svůdné vůně světoznámé americké zpěvačky. Katy Perry je odvážná mladá žena s nespoutanými uměleckými vizemi a originalitou, která bourá konvence. Originální balení parfému působí jako byste v ruce drželi elixír mládí nebo naopak smrtelný jed. Tohle z vás udělá sebevědomou a mocnou ženu. Tohle a švestka, bergamot, lesní plody, jasmín sambak, cashmeran, pačule a další vonné ingredience, které v sobě tato královská lahvička ukrývá.

loreal parisL´oreal paris Miss Manga Mega Volume – řasenka pro mega objem Black 8,5 ml

Další z příkladů letních slev, vázajících se na výrobky, které užijete po celý rok.

Maximální objem vám dodá právě tato francouzská řasenka té nejvyšší kvality. Řasy budete mít nejen extrémně černé, ale i perfektně fixované a až 15x výraznější. Řasenka má také ohebný štěteček.

dietDiet Esthetic – krém na strie Body 10 200 ml

Krém určený pro ženy výrazně snižuje tvorbu dalších strií. Kromě toho již existující strie umenšuje a redukuje jejich zabarvení. Aby toho nebylo málo, stará se i o pokožku postiženou hmyzím bodnutím a zmenšuje i jizvy. Pokožku hydratuje, vyživuje, posiluje, aby byla pružná.

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.