Utorok, 19. november, 2019 | Meniny má Alžbeta

Skutečné kouzlo čínské medicíny

Čínská medicína je ověřena stovkami let, existuje již celá řada ověřených produktů, které jsou spojovány zejména s čínskou tradicí. Díky globálnímu dovozu si ji můžeme dopřát i my.

Čínská medicína je ověřena stovkami let, existuje již celá řada ověřených produktů, které jsou spojovány zejména s čínskou tradicí. Díky globálnímu dovozu si tak i my dnes můžeme dopřát čínské elixíry mládí nebo „prodlužováky“ života. Čínské ingredience jsou tak opravdu k nezaplacení, pojďte se s nimi seznámit…

kustovniceAllnature Goji kustovnice čínská sušené plody 1 kg jsou přírodním produktem, složeným z 18 druhů aminokyselin a z 21 stopových prvků. Jedná se o jeden z nejbohatších zdrojů karotenoidů ze všech dostupných plodů na Zemi.

Tyto červené plody rostou na trnitých keřích v úrodné půdě pod himálajským pohořím. Právě v těchto oblastech je kustovnice běžnou součástí stravy, je považována za symbol zdraví, pohody, síly, vytrvalosti, krásy i sexuální potence. A právě zde se nachází obyvatelé, kteří disponují nejdelší průměrnou délkou života na Zemi. Co se týče dávkování – více než 10 g denně není doporučováno. Na čaj vám postačí 8g na 0,5 l vroucí vody.

regevitNatural Medicaments Regevit 200 kapslí posiluje zejména psychické a fyzické zdraví vašeho organismu. Kromě toho podporuje regeneraci celého těla a dodává mu energii.

Má antioxidační účinky a dávkuje se ve množství 3-5 kapslí 2-3x denně. Produkt však není vhodný pro děti do patnácti let a pro těhotné nebo kojící ženy.

Walmark – ženšen korejský je rostlinou, kombinovanou s vitamínem E, který patří ke skupině antioxidantů.

ženšenTento výrobek balený s dávkováním na jeden měsíc je elixírem na vitalitu. Působí proti stresu, podporuje sexuální funkce a dodává energii. Ocení jej tak ženy i muži. Walmark je ověřenou českou společností, zabývající se produkcí potřebných vitamínů, které lidské tělo potřebuje. Vše máte tak snadno dostupné pomocí ověřených Ezopů, s kterými společnost spolupracuje.

Pozrite sa, ako fungujú asistenčné systémy Volkswagenu

Volkswagen Slovensko pokračuje v produkcii zaujímavých videí, ktoré odhaľujú technologickú výbavu modelov VW.

Dlhopisy a zmenky: fixný výnos 5,5 - 7 % p.a.

Výška fixného výnosu sa mení podľa výšky a dĺžky investície

Známe osobnosti prezradili, do ktorej krajiny sa nechcú vrátiť

Influenceri si v kampani O2 pripomenuli 30. výročie Nežnej revolúcie.