Skutečné kouzlo čínské medicíny

Čínská medicína je ověřena stovkami let, existuje již celá řada ověřených produktů, které jsou spojovány zejména s čínskou tradicí. Díky globálnímu dovozu si ji můžeme dopřát i my.

Čínská medicína je ověřena stovkami let, existuje již celá řada ověřených produktů, které jsou spojovány zejména s čínskou tradicí. Díky globálnímu dovozu si tak i my dnes můžeme dopřát čínské elixíry mládí nebo „prodlužováky“ života. Čínské ingredience jsou tak opravdu k nezaplacení, pojďte se s nimi seznámit…

kustovniceAllnature Goji kustovnice čínská sušené plody 1 kg jsou přírodním produktem, složeným z 18 druhů aminokyselin a z 21 stopových prvků. Jedná se o jeden z nejbohatších zdrojů karotenoidů ze všech dostupných plodů na Zemi.

Tyto červené plody rostou na trnitých keřích v úrodné půdě pod himálajským pohořím. Právě v těchto oblastech je kustovnice běžnou součástí stravy, je považována za symbol zdraví, pohody, síly, vytrvalosti, krásy i sexuální potence. A právě zde se nachází obyvatelé, kteří disponují nejdelší průměrnou délkou života na Zemi. Co se týče dávkování – více než 10 g denně není doporučováno. Na čaj vám postačí 8g na 0,5 l vroucí vody.

regevitNatural Medicaments Regevit 200 kapslí posiluje zejména psychické a fyzické zdraví vašeho organismu. Kromě toho podporuje regeneraci celého těla a dodává mu energii.

Má antioxidační účinky a dávkuje se ve množství 3-5 kapslí 2-3x denně. Produkt však není vhodný pro děti do patnácti let a pro těhotné nebo kojící ženy.

Walmark – ženšen korejský je rostlinou, kombinovanou s vitamínem E, který patří ke skupině antioxidantů.

ženšenTento výrobek balený s dávkováním na jeden měsíc je elixírem na vitalitu. Působí proti stresu, podporuje sexuální funkce a dodává energii. Ocení jej tak ženy i muži. Walmark je ověřenou českou společností, zabývající se produkcí potřebných vitamínů, které lidské tělo potřebuje. Vše máte tak snadno dostupné pomocí ověřených Ezopů, s kterými společnost spolupracuje.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.