Skutečné kouzlo čínské medicíny

Čínská medicína je ověřena stovkami let, existuje již celá řada ověřených produktů, které jsou spojovány zejména s čínskou tradicí. Díky globálnímu dovozu si ji můžeme dopřát i my.

Čínská medicína je ověřena stovkami let, existuje již celá řada ověřených produktů, které jsou spojovány zejména s čínskou tradicí. Díky globálnímu dovozu si tak i my dnes můžeme dopřát čínské elixíry mládí nebo „prodlužováky“ života. Čínské ingredience jsou tak opravdu k nezaplacení, pojďte se s nimi seznámit…

kustovniceAllnature Goji kustovnice čínská sušené plody 1 kg jsou přírodním produktem, složeným z 18 druhů aminokyselin a z 21 stopových prvků. Jedná se o jeden z nejbohatších zdrojů karotenoidů ze všech dostupných plodů na Zemi.

Tyto červené plody rostou na trnitých keřích v úrodné půdě pod himálajským pohořím. Právě v těchto oblastech je kustovnice běžnou součástí stravy, je považována za symbol zdraví, pohody, síly, vytrvalosti, krásy i sexuální potence. A právě zde se nachází obyvatelé, kteří disponují nejdelší průměrnou délkou života na Zemi. Co se týče dávkování – více než 10 g denně není doporučováno. Na čaj vám postačí 8g na 0,5 l vroucí vody.

regevitNatural Medicaments Regevit 200 kapslí posiluje zejména psychické a fyzické zdraví vašeho organismu. Kromě toho podporuje regeneraci celého těla a dodává mu energii.

Má antioxidační účinky a dávkuje se ve množství 3-5 kapslí 2-3x denně. Produkt však není vhodný pro děti do patnácti let a pro těhotné nebo kojící ženy.

Walmark – ženšen korejský je rostlinou, kombinovanou s vitamínem E, který patří ke skupině antioxidantů.

ženšenTento výrobek balený s dávkováním na jeden měsíc je elixírem na vitalitu. Působí proti stresu, podporuje sexuální funkce a dodává energii. Ocení jej tak ženy i muži. Walmark je ověřenou českou společností, zabývající se produkcí potřebných vitamínů, které lidské tělo potřebuje. Vše máte tak snadno dostupné pomocí ověřených Ezopů, s kterými společnost spolupracuje.

Riešenie kolízií áut - exkluzivní autokamera MiVue 766 WiFi

Mio MiVue 766 Wifi zaznamená jízdu senzorem Sony a s GPS, upozorní na nehody, má dotykový displej, upozornění na radary ad. funkce

Venujte na Vianoce darček plný informácií!

Darujte svojim najbližším hodnotné informácie po celý rok s predplatným SME.sk

Problém s darčekom? 10 perfektných tipov na Vianočné darčeky!

Prinášame vám niekoľko super tipov na darčeky pre celú rodinu, ktoré potešia nie len pod Vianočným stromčekom ale aj po sviatkoch.

Slovensko bude vo svete reprezentovať projekt Zachráň včely

Slovensko patrí k špičke v oblasti technológií a projekt Zachráň včely je toho dôkazom.