Znáte TOP drogistické značky na trhu?

Mezi top značky v drogeriích bezesporu patří ty, které okamžitě mizí z prodejních pultů. Právě hospodyňky jsou zárukou kvality těchto značek, které nejsou značkami jen proto, že je vidíme v reklamě.

Mezi top značky v drogeriích bezesporu patří ty, které okamžitě mizí z prodejních pultů. Právě hospodyňky jsou zárukou kvality těchto značek, které nejsou značkami jen proto, že si zaplatí milionovou reklamu v televizi.

Samozřejmě, že nás často odradí reklamy, kde se perou čistá nová bílá trika a ta používaná, aby se jako ukázalo, že „tento“ prací prostředek oproti jinému funguje, stejně tak jako reklamy na dámské hygienické pomůcky, kde pobíhají děvčata po ulicích a zpívají, jak jsou šťastné během „svých“ dnů. Něco na tom, ale možná bude. Ty nejprodávanější značky a jejich produkty si shrneme právě teď…

ecoverEcover je ne příliš známá značka, která si reklamy v televizi rozhodně neplatí. Zato opravdu funguje a funguje na principu babských rad žen, které si jej tichou poštou vzájemně doporučují.

Tak například odstraňovač vodního kamene Ecover ocení zkrátka každá domácnost, protože každá hospodyňka chce, aby se jí vodní baterie jen leskly. Produkt je uzpůsoben pro použití právě v koupelně, efektivně odstraňuje vodní kámen i mýdlovou pěnu.

ecoverCelkově jsou výrobky společnosti Ecover navíc známy svými protialergickými vlastnostmi, lehkým biologickým rozkladem a nízkou toxicitou vůči životnímu prostředí. Navíc díky svému přírodnímu složení nezapáchají žádnými chemikáliemi. Značka však kromě toho vyrábí i aviváže pro všechny druhy tkanin s vůní levandule a hlavní prací prostředky .

Oblíbené ve světě prádla jsou i cenově náročnější značky Ariel nebo Bonux. Na vodní kámen v pračce si pak své přední místo vybojoval ověřený Calgon, jehož účinky vidíte již s praním, kdy z pračky spolu se špinavou vodou odtíkají i právě úlomky vodního kamene.

Čemu ženy ještě věnují pozornost jsou osvěžovače vzduchu, a to ať už na toaletu nebo do obýváku. Zde se osvědčil Ambi Pur a Bref. Co se týče ženské hygieny a dámských nezbytných vložek – poohlížejte se po výrobcích Always.

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch

Burza pracovných príležitostí opäť na Stavebnej fakulte STU

Po niekoľkoročnej prestávke sa opäť konala Burza pracovných príležitostí spojená s prezentáciou stavebných firiem.