Sobota, 19. október, 2019 | Meniny má Kristián

Chcete vidieť bez očí alebo rozvinúť telepatiu a telekinézu?

Všetky tieto schopnosti máme všetci, ale väčšina z nás si to neuvedomuje a nepracuje s nimi. Dôsledkom často býva, že sa v kritických chvíľach svojho života nedokážeme správne rozhodnúť.

Všetky tieto schopnosti máme všetci, ale väčšina z nás si to neuvedomuje a nepracuje s nimi. Dôsledkom často býva, že sa v kritických chvíľach svojho života nedokážeme správne rozhodnúť.

Obvyklým spôsobom myslenia proste nevieme získať dostatočné množstvo správnych informácií potrebných na prijatie správneho rozhodnutia. Preto robievame často  nesprávne rozhodnutia s dlhodobými dôsledkami pre seba a svojich blízkych.

Náš mozog nám však umožňuje využívať oveľa viac schopností. Ako ich však naštartovať?

V Centre alternatívneho vzdelávania v Liptovskom Mikuláši  skúsení lektori organizujú semináre pre deti a pre dospelých, ktorých cieľom je rozvinúť náš ľudský potenciál a naše schopnosti pre plnohodnotný život.

Na seminároch, ktoré sú určené pre deti, sa zameriavajú na rozvinutie tej časti detského mozgu a osobnosti, ktorej sa v oficiálnom školstve nedáva priorita. Školy cibria v našich deťoch logiku, analytiku, pamäť. Zabúdajú však na rozvoj tých častí mozgu, v ktorých sídli intuícia, kreativita, originalita, jemnocit.

Semináre pre dospelých sú určené na prebudenie intuície, mimozmyslového vnímania a preciťovania jemnohmotných energií.

Pre dospelých sú určené aj semináre indickej medicíny – ajurvédy, bylinkové semináre, ale tiež stretnutia s ľuďmi, ktorí si dokonalé zdravie získali životom bez jedla.

Človek sa cíti slobodný vtedy, ak má pri rozhodovaní výber z viacerých možností. V bežnom živote si často myslíme, že nemáme na výber. Že musíme ísť k lekárovi, lebo inak sa nemôžeme vyliečiť. Že musíme pozerať televíziu, lebo inak nedostaneme informácie o svete. Poskytnutie alternatívnych možností je zmyslom fungovania Centra alternatívneho vzdelávania. Ak sa naučíme sami si stiahnuť informácie o našom živote, našom zdraví, našej práci, našich deťoch, stávame sa slobodnejšími, nezávislými ...

O programe Centra alternatívneho vzdelávania na ulici M.Pišúta 3996/2 v Liptovskom Mikuláši sa môžete dočítať v prílohe "Ponúkané semináre", alebo sa informovať na stránke www.3balance.sk , bližšie aj na telefónnom čísle 0915850255.

Prílohu "Ponúkané semináre" nájdete tu.

centrumalternvzdelavania3615-r144_res.jpg

foto1-r526_res.jpg

foto13-r336_res.jpg

cover-kniha-r897_res.jpg

Firma BONATO oddlžila svojich klientov v sume 100 000 000 Eur

Spoločnosť, ktorá pomáha ľuďom s dlhmi.

Ako manažovať 16 miliónov dielov denne?

Nová Riadiaca Veža bude v reálnom čase manažovať polohu vyše 16 miliónov dielov

Karibik: Dokonalý oddych v špičkových hoteloch

Nielen palmy, pláže a slnko vás čakajú v Karibiku, ale aj relax v top hoteloch.