Telekom má novú ponuku pre firmy, základom su mobilné data

Firmy chcú mať mobilné, fixné a cloudové služby od jedného poskytovateľa a veľký dôraz kladú na bezpečnosť.

Potreby firiem sa menia. Podniky chcú mať mobilné, fixné a cloudové služby od jedného poskytovateľa a veľký dôraz kladú na bezpečnosť. Okrem toho si ľudia vo firmách radi uľahčia prácu vhodnými aplikáciami a vyžadujú prístup k dátam odkiaľkoľvek.

Telekom preto predstavil nové portfólio služieb pre firemných zákazníkov, ktoré podporí rastúce potreby firiem v oblasti digitalizácie. Zásadnou zmenou je zjednodušenie výberu služieb - Telekom znížil počet možných kombinácií v ponuke biznis paušálov z 1420 na 5, z ktorých si vyberie každá firma.

„Pri tvorbe nového portfólia služieb sme analyzovali potreby viacerých typov pracovných pozícií vo firmách. Podľa toho sme vytvorili ponuku pre ľudí pracujúcich v teréne, pre ľudí pracujúcich v kancelárii, ale aj pre manažment spoločností,“ skonštatoval senior manažér pre B2B a ICT Ivan Skender.

Základom nových mobilných služieb sú dáta. Najnižšia služba Magenta Mobile Mini obsahuje 200 MB, najvyššia služba Magenta Mobile VIP až 10 GB.

„Pre firmy sú prioritou nielen neobmedzené volania a dátové služby, ale aj bezpečnosť mobilných zariadení. Okrem toho chcú mať svoje dáta prístupné kdekoľvek a z akéhokoľvek zariadenia. Preto sú súčasťou našej novej ponuky aj cloudové služby, ktoré pomôžu firmám zvýšiť produktivitu,“ uviedol Ivan Skender.

Súčasťou nových mobilných služieb je preto aj široká ponuka aplikácií – od bezpečnostného riešenia Eset Mobile Security, cez praktické cloudové riešenie Microsoft OneDrive, až po navigáciu Sygic. Na výber je aj hudobná služba Deezer či mobilná televízia Magio GO.

Telekom okrem mobilných služieb prináša pre firemných zákazníkov aj novú ponuku pevných hlasových služieb a internetu do kancelárie pod názvom Magenta Office. Pevné hlasové služby budú dostupné v štyroch zjednodušených variantoch – Mini, Basic, Standard a Premium. Najvyšší volací program Premium obsahuje neobmedzené volania na pevné i mobilné siete na Slovensku. Internet do kancelárie bude Telekom ponúkať vo variantoch Standard a Premium, program Premium zahŕňa aj záložný prístup cez mobilnú sieť Telekomu.

Viac informácií nájdete na www.telekom.sk/biznis.

Prihláste sa a vložte PR článok

Energetici predávajú nevyužívaný majetok

Dve spomedzi najvýznamnejších spoločností zo stredného Slovenska chystajú veľký výpredaj desiatok nevyužívaných nehnuteľností.

Posledných 30 r. cena fotovoltických panelov klesla 100 násobne

V roku 1977 stál 1 Watt fotovoltického panelu 76 dolárov, dnes stojí 0,31 dolára...

Trendy udržateľnej architektúry

Katedra architektúry zo Stavebnej fakulty STU v Bratislave bola tento víkend na Design days 2017 v obchodnom dome Styla!

Volkswagen T-Roc: ofenzíva v triede SUV

Volkswagen T-Roc chce preraziť v segmente vďaka svojej Roc(k)ovej povahe.