Telekom má novú ponuku pre firmy, základom su mobilné data

Firmy chcú mať mobilné, fixné a cloudové služby od jedného poskytovateľa a veľký dôraz kladú na bezpečnosť.

Potreby firiem sa menia. Podniky chcú mať mobilné, fixné a cloudové služby od jedného poskytovateľa a veľký dôraz kladú na bezpečnosť. Okrem toho si ľudia vo firmách radi uľahčia prácu vhodnými aplikáciami a vyžadujú prístup k dátam odkiaľkoľvek.

Telekom preto predstavil nové portfólio služieb pre firemných zákazníkov, ktoré podporí rastúce potreby firiem v oblasti digitalizácie. Zásadnou zmenou je zjednodušenie výberu služieb - Telekom znížil počet možných kombinácií v ponuke biznis paušálov z 1420 na 5, z ktorých si vyberie každá firma.

„Pri tvorbe nového portfólia služieb sme analyzovali potreby viacerých typov pracovných pozícií vo firmách. Podľa toho sme vytvorili ponuku pre ľudí pracujúcich v teréne, pre ľudí pracujúcich v kancelárii, ale aj pre manažment spoločností,“ skonštatoval senior manažér pre B2B a ICT Ivan Skender.

Základom nových mobilných služieb sú dáta. Najnižšia služba Magenta Mobile Mini obsahuje 200 MB, najvyššia služba Magenta Mobile VIP až 10 GB.

„Pre firmy sú prioritou nielen neobmedzené volania a dátové služby, ale aj bezpečnosť mobilných zariadení. Okrem toho chcú mať svoje dáta prístupné kdekoľvek a z akéhokoľvek zariadenia. Preto sú súčasťou našej novej ponuky aj cloudové služby, ktoré pomôžu firmám zvýšiť produktivitu,“ uviedol Ivan Skender.

Súčasťou nových mobilných služieb je preto aj široká ponuka aplikácií – od bezpečnostného riešenia Eset Mobile Security, cez praktické cloudové riešenie Microsoft OneDrive, až po navigáciu Sygic. Na výber je aj hudobná služba Deezer či mobilná televízia Magio GO.

Telekom okrem mobilných služieb prináša pre firemných zákazníkov aj novú ponuku pevných hlasových služieb a internetu do kancelárie pod názvom Magenta Office. Pevné hlasové služby budú dostupné v štyroch zjednodušených variantoch – Mini, Basic, Standard a Premium. Najvyšší volací program Premium obsahuje neobmedzené volania na pevné i mobilné siete na Slovensku. Internet do kancelárie bude Telekom ponúkať vo variantoch Standard a Premium, program Premium zahŕňa aj záložný prístup cez mobilnú sieť Telekomu.

Viac informácií nájdete na www.telekom.sk/biznis.

Legendárna Transsibírska magistrála

19-dňové dobrodružstvo z Moskvy do Pekingu na slávnej železničnej trati.

Auto ako vianočný darček, rastie záujem o zánovné vozidlá

Najväčší dopyt je momentálne o autá kategórie SUV

Vianočný bázar chalaňov

Aj tento rok na Stavebnej fakulte STU prebiehala vianočná zbierka.

Vianočné mecheche 2017

Dňa 5.12.2017 sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnil ďalší ročník akcie s názvom Vianočné mecheche.