Relax na náš účet. Štartujú módne dni v Poluse

Čo delí módnu ikonu od otrokyne trendov? Predsa vyberaný vkus! Polus vám ponúka profesionálny osobný servis pri hľadaní svojho štýlu. Úplne zadarmo.stylistka-pripravena-r534_res.jpg

Zorientovať sa v nekonečnom množstve sezónnych zliav, akcií a trendy kúskov v butikoch bude odteraz hračkou, dámy. Príďte na MÓDNE DNI V POLUSE  a odídete ako nová žena. Prekvapte pozitívnou zmenou milovaného partnera a užite si komplimenty od priateliek. V duchu filozofie Polusu – Radosť každý deň, si od pondelka 28. septembra do soboty  3. októbra môžete vo svojom obľúbenom nákupnom centre vychutnať originálny módny wellness. Akcia nadväzuje na úspech minulého ročníka, kedy sa do Polusu prišli skrášliť desiatky žien všetkých vekových kategórií.

Každý deň od 15.00 do 19.00 vám bude v jednej zo šiestich vybraných predajní k dispozícii tím odborníkov na krásu s bezplatným profesionálnym poradenstvom.

Známa stylistka Miroslava Dobiš Michalková vám poradí, ako sa obliecť tak, aby ste boli IN a zároveň svoja. Tip-top zladená sa môžete priamo na mieste zveriť do rúk vizážistiek z Parfumérií Marionnaud. Tie vám prezradia, ako líčením zvýrazniť svoje najkrajšie črty a ako si vybrať vôňu, čo bude korešpondovať s vaším temperamentom. Na záver vám skúsená fotografka Daša Šimeková názorne predvedie, že stačí trocha správneho vedenia a zo šedej myšky sa lusknutím prsta stane vyzývavá modelka. Na pamiatku si odnesiete fotografiu a dobrý pocit z luxusnej starostlivosti, ktorý si bezpochyby zaslúži každá žena.   uprava8-r182_res.jpg

MÓDNE DNI V POLUSE sú v prostredí slovenských nákupných centier ojedinelým projektom. Jeho prípravu približuje marketingová manažérka Polusu Andrea Kováčiková: „K nápadu nás priviedla snaha priniesť zákazníkom – a obzvlášť zákazníčkam – nášho nákupného centra niečo navyše, pridanú hodnotu oproti bežnému nákupu oblečenia.  Skrátka, spraviť z nich hviezdy dňa, veď prirodzené sebavedomie ide ruka v ruke s radosťou. Každá žena môže byť pôvabná, no nie každá vie, ako na to. Tak prečo nevyužiť skúsenosti profesionálov? Je len plus, že MÓDNE DNI sa konajú na mieste, ktoré združuje najnovšie  módne trendy a kde je dostupné všetko, čo priemerne pekná žena potrebuje k premene na oslnivú dámu.

marionnaud-v-praci-r900_res.jpgMÓDNE DNI V POLUSE potrvajú šesť dní, počas ktorých si zákazníčky môžu vybrať stylingové vychytávky značiek Jasmine, Mango, Promod, Yaya, Lindex, Orsay.

www.polus.sk

Vlani sme si vyberali z vyše pol milióna inzerovaných áut

Oproti ostatným krajinám Vyšehradskej štvorky boli u nás vozidlá najmladšie, no aj raz tak drahé

V centre našej pozornosti sú zákazníci. Už 50 rokov

„Nikdy som to neoľutoval,“ povedal o svojej životnej dráhe Josef Schwarz, ktorý v roku 1930 založil predchodcu dnešného Kauflandu

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.