Krém z kaviáru pro dosažení dokonalé pleti

Aby si dnes ženy zachovaly mládí, podstupují nejrůznější kůry, které jim mají uchovat mladistvý vzhled. Výjimečné vlastnosti má i kaviár, který dokáže pokožku účinně omladit a zregenerovat.

Aby si dnes ženy zachovaly mládí, podstupují nejrůznější kůry, které jim mají uchovat mladistvý vzhled. Mezi poslední konspirace patří i roztírání mužského semene na obličej, tak jako krve, případně jedu.

Mezi oblíbené kosmetické jedy patří hadí jed (konkrétně ze zmije) nebo jed z rostliny rulíku zlomocného. Krev zažívá svou slávu i v podobě procedur bližním těm plastickým úkonům, kdy je z těla odebírána vlastní krev a zase znovu do těla vstřikována pomocí jehliček po náležitém očištění od toxinů. Vpichy se provádí po celém obličeji, a mají mít okamžitý efekt. Mezi méně agresivní procedury patří samozřejmě zmíněné krémy, které se vyrábí i z kaviáru…)

Kosmetická společnost Diet Esthetic vyrobila produkt s názvem Caviar Essence Serum, jedná se o 30 ml pleťové sérum, které je v této řadě doplněno i o pleťový krém. Tento kosmetický výrobek je určen pro ženy, balen je do nádoby s pumpičkou a vytlačovacím dnem, čili ani kapka séra nepřijde nazmar. Jedná se vlastně o kompletní koktejl čisté a koncentrované mořské látky, která významně přispívá k omlazení pokožky.

diet-esthetic-caviar-essence-serum-pletove-serum-emulzia-30-ml-r300_res.jpg

Kromě toho má extrémně vysoký obsah esenciálních aminokyselin, peptidových struktur, bílkovin, esenciálních mastných kyselin, jódu a stopových prvků. A právě tyto „ingredience“ se starají o regeneraci vaší pokožky. Právě díky blahodárným tonizačním a zpevňujícím vlastnostem séra bude vaše pokožka hloubkově hydratovaná a každý den bude obnovena její elasticita a pevnost. Pleť tak bude rozjasněná, krásná a heboučká. K tomu všemu postačí každodenní aplikace séra večer před spaním na očištěnou pleť. Sérum nejlépe působí, pokud se vmasírovává do pokožky krouživými pohyby, jeho konzistence nezanechává lepivý pocit.

Vlani sme si vyberali z vyše pol milióna inzerovaných áut

Oproti ostatným krajinám Vyšehradskej štvorky boli u nás vozidlá najmladšie, no aj raz tak drahé

V centre našej pozornosti sú zákazníci. Už 50 rokov

„Nikdy som to neoľutoval,“ povedal o svojej životnej dráhe Josef Schwarz, ktorý v roku 1930 založil predchodcu dnešného Kauflandu

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.