Krém z kaviáru pro dosažení dokonalé pleti

Aby si dnes ženy zachovaly mládí, podstupují nejrůznější kůry, které jim mají uchovat mladistvý vzhled. Výjimečné vlastnosti má i kaviár, který dokáže pokožku účinně omladit a zregenerovat.

Aby si dnes ženy zachovaly mládí, podstupují nejrůznější kůry, které jim mají uchovat mladistvý vzhled. Mezi poslední konspirace patří i roztírání mužského semene na obličej, tak jako krve, případně jedu.

Mezi oblíbené kosmetické jedy patří hadí jed (konkrétně ze zmije) nebo jed z rostliny rulíku zlomocného. Krev zažívá svou slávu i v podobě procedur bližním těm plastickým úkonům, kdy je z těla odebírána vlastní krev a zase znovu do těla vstřikována pomocí jehliček po náležitém očištění od toxinů. Vpichy se provádí po celém obličeji, a mají mít okamžitý efekt. Mezi méně agresivní procedury patří samozřejmě zmíněné krémy, které se vyrábí i z kaviáru…)

Kosmetická společnost Diet Esthetic vyrobila produkt s názvem Caviar Essence Serum, jedná se o 30 ml pleťové sérum, které je v této řadě doplněno i o pleťový krém. Tento kosmetický výrobek je určen pro ženy, balen je do nádoby s pumpičkou a vytlačovacím dnem, čili ani kapka séra nepřijde nazmar. Jedná se vlastně o kompletní koktejl čisté a koncentrované mořské látky, která významně přispívá k omlazení pokožky.

diet-esthetic-caviar-essence-serum-pletove-serum-emulzia-30-ml-r300_res.jpg

Kromě toho má extrémně vysoký obsah esenciálních aminokyselin, peptidových struktur, bílkovin, esenciálních mastných kyselin, jódu a stopových prvků. A právě tyto „ingredience“ se starají o regeneraci vaší pokožky. Právě díky blahodárným tonizačním a zpevňujícím vlastnostem séra bude vaše pokožka hloubkově hydratovaná a každý den bude obnovena její elasticita a pevnost. Pleť tak bude rozjasněná, krásná a heboučká. K tomu všemu postačí každodenní aplikace séra večer před spaním na očištěnou pleť. Sérum nejlépe působí, pokud se vmasírovává do pokožky krouživými pohyby, jeho konzistence nezanechává lepivý pocit.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.