Paleta na líčení jako základní výbava moderní ženy

Palety na líčení by neměly chybět v žádné koupelně, jedná se o nezbytnost každé ženy, která chce vypadat krásně a to je každá žena na světě. Výběr současných palet je již velmi široký.

Palety na líčení by neměly chybět v žádné koupelně, jedná se o nezbytnost každé ženy, která chce vypadat krásně a to je každá žena na světě. Dnešní palety na líčení obsahují všechny potřebné kosmetické přípravky, které zvýrazňují ženský obličej, jedná se tedy spíš o kosmetické kufříky s hodnotnou výbavou.

Vybrat si dokonce můžete nejen v obsahu kufříku nebo palety, ale i v barvách, které nerozlišují na zemité tóny, metalické nebo do extravagantní do společnosti. Pojďme si tedy některá „kosmetická studia“ v krabici představit…

make upPrávě Makeup Trading Schmink Set Transparent – Complet Make Up Palette je plně vybavenou kazetou v podobě transparentního kufříku, který s sebou můžete brát i na cesty. Obsahem této průhledné kazety jsou oční stíny, pudr, lesky na rty, barva na líčka, lesk na nehty, konturovací tužka na rty, tužka na oči, růž a kosmetické doplňky.

make upUž od devadesátých let minulého století si však každá žena pamatuje klasickou rozkládací paletu, jakou je i Make Up Trading – Schmink Set 40 Colors Complet Make – up Palette . Obsahem této palety jsou oční stíny, lesk na rty, pudr, černá řasenka a aplikátory. Tento set je vhodný pro všechny typy pleti a obsahuje bohatou paletu barev, díky kterým tuto kosmetiku využijete na různé události.

make upMakeup Trading Schmink Set Alu Case – Complet Make Up Palette
je dalším kosmetickým kufříkem, plným ženských malůvek, na rozdíl od prvního nabízeného produktu však není průhledný. Veškerý nepořádek z kosmetického stolku tak ukryjete do stříbrného kufříku, vystlaného semišem. Na vnitřní straně víka kufříku jsou úchyty na aplikátory, tedy na štětečky na stíny na oči i na štětečky na rtěnku na rty. Kromě nezbytných a automatických očních stínů kufřík ukrývá dokonce laky na nehty nebo pudřenku.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018

Move in immediately, if you feel like it

Living close to the centre of Bratislava has many advantages.

Predaj poistenia motorových vozidiel cez web rastie a bude rásť

Myslí si to Peter Gál, zakladateľ stránky poistnamyska.sk, ktorý má vyše 20-ročné skúsenosti v poisťovníctve.