Piatok, 6. december, 2019 | Meniny má Mikuláš

Paleta na líčení jako základní výbava moderní ženy

Palety na líčení by neměly chybět v žádné koupelně, jedná se o nezbytnost každé ženy, která chce vypadat krásně a to je každá žena na světě. Výběr současných palet je již velmi široký.

Palety na líčení by neměly chybět v žádné koupelně, jedná se o nezbytnost každé ženy, která chce vypadat krásně a to je každá žena na světě. Dnešní palety na líčení obsahují všechny potřebné kosmetické přípravky, které zvýrazňují ženský obličej, jedná se tedy spíš o kosmetické kufříky s hodnotnou výbavou.

Vybrat si dokonce můžete nejen v obsahu kufříku nebo palety, ale i v barvách, které nerozlišují na zemité tóny, metalické nebo do extravagantní do společnosti. Pojďme si tedy některá „kosmetická studia“ v krabici představit…

make upPrávě Makeup Trading Schmink Set Transparent – Complet Make Up Palette je plně vybavenou kazetou v podobě transparentního kufříku, který s sebou můžete brát i na cesty. Obsahem této průhledné kazety jsou oční stíny, pudr, lesky na rty, barva na líčka, lesk na nehty, konturovací tužka na rty, tužka na oči, růž a kosmetické doplňky.

make upUž od devadesátých let minulého století si však každá žena pamatuje klasickou rozkládací paletu, jakou je i Make Up Trading – Schmink Set 40 Colors Complet Make – up Palette . Obsahem této palety jsou oční stíny, lesk na rty, pudr, černá řasenka a aplikátory. Tento set je vhodný pro všechny typy pleti a obsahuje bohatou paletu barev, díky kterým tuto kosmetiku využijete na různé události.

make upMakeup Trading Schmink Set Alu Case – Complet Make Up Palette
je dalším kosmetickým kufříkem, plným ženských malůvek, na rozdíl od prvního nabízeného produktu však není průhledný. Veškerý nepořádek z kosmetického stolku tak ukryjete do stříbrného kufříku, vystlaného semišem. Na vnitřní straně víka kufříku jsou úchyty na aplikátory, tedy na štětečky na stíny na oči i na štětečky na rtěnku na rty. Kromě nezbytných a automatických očních stínů kufřík ukrývá dokonce laky na nehty nebo pudřenku.

Rezerváciou first moment dovolenky viete ušetriť aj 40% z ceny

Kedy a komu sa oplatí rezervovať dovolenku s predstihom?

7 tipov, ako zariadiť malú kuchyňu

Patríte medzi majiteľov malých kuchýň? Tak určite viete, ako je niekedy ťažké navrhnúť jej priestor tak, aby sa do nej vše vošlo.

​​​​​​​Darujte pod stromček stolovú hru o Gorile

Ahoj vtáčik, si tu? Gorila ti radosť z Vianoc nepokazí. Priatelia sa dali dokopy a vyrobili vtipnú kvízovú hru o známych kauzách.