Utorok, 19. november, 2019 | Meniny má Alžbeta

Revolučná metóda Hypoxi

Revolučná metóda HYPOXI odstráni celulitídu, zbaví vás zbytočných kilogramov, odvodní a detoxikuje organizmus a odstraňuje bolesti kĺbov.

Od začiatku júla je na Lichnerovej ulici v Senci otvorený nový salón IN hair & beauty. Profesionálny tím sa tu postará o vaše vlasy,  pleť, nechty, telo aj nedostatky postavy. To všetko v príjemnom, vzdušnom a čistom prostredí, ktoré spája odbornosť personálu a kvalitu značiek.

Prázdniny skončili a rovnako ako školáci, aj naše telo potrebuje obnoviť svoj pravidelný režim. Po teplých letných večeroch strávených na terase či na grilovačke s priateľmi je teraz ten správny čas na detox, cvičenie i skrášlenie zovňajšku.

Kaderníctvo, kozmetiku, manikúru, pedikúru, masáže, cvičenie HYPOXI aj LPG Dermatology – neinvazívnu metódu nielen na odstránenie celulitídy, ponúka svojim klientom novootvorený salón IN hair & beauty v Senci.

To všetko v príjemnom prostredí a za použitia kvalitných produktov, ktoré nájdete len v špecializovaných salónoch alebo lekárňach.

Ľahko dostupná prevádzka sa nachádza na Lichnerovej ulici 66, hneď na začiatku pešej zóny od Slnečných jazier. Pre zákazníkov ponúka vyhradené parkovisko z Vajanského ulice, možnosť zaparkovať je aj priamo pred salónom.

„Všetky naše služby sú určené rovnako pre ženy aj mužov a sú na objednávku. Každý klient má individuálny program, ktorému predchádza rozhovor, pri ktorom zistíme, čo chce na sebe zmeniť,“ hovorí konateľka spoločnosti Ingrid Klamová.

Výsledky môžu podľa jej slov zákazníci očakávať už po niekoľkých terapiách, veľmi úspešne tu do praxe uviedli revolučnú metódu cvičenia HYPOXI.

„Tento spôsob je unikátny práve tým, ako funguje. HYPOXI metóda je založená na princípe striedavej podtlakovej a pretlakovej terapie a tréningu na spaľovanie tuku. Tým sa odlišuje od ostatných vákuových strojov,“ vysvetľuje Ingrid Klamová. Svojim klientom ponúka jedinečnú možnosť vyskúšať si prvú HYPOXI terapiu bezplatne.

Striedanie tlakov podporuje funkciu žíl, postará sa o lepšie odvádzanie lymfy a silnejšie prekrvenie v tukovom tkanive. Takto uvoľnené mastné kyseliny sa dostanú do svalu kde sa odbúravajú, pokožka sa vypína a z tela odchádza tiež prebytočná voda a škodliviny.

„Dochádza k tvarovaniu a spevneniu postavy, likvidácii celulitídy, ustupujú bolesti v kĺboch a miznú opuchy nôh. Terapia je zameraná na všetky problémové partie ako bruško, zadok, boky, stehná a nohy,“ hovorí majiteľka salónu.

„Prvé sedenie vrátanie konzultácie je u nás zdarma. Náš salón je tu preto, aby sa tu každý cítil komfortne a odchádzal spokojný s pocitom, že sa chce vrátiť. Naše služby nie sú určené len pre určitú skupinu ľudí ale pre všetkých, ktorí majú záujem sa o seba starať,“ uzatvára majiteľka.

In hair & beauty Salon, Lichnerova 66,  903 01 Senec

Telefón: 0903 218 141

E-mail: insalon@insalon.skWebsite: www.insalon.sk

1-2-r860_res.jpg

2-2-r711_res.jpg

3-2-r359_res.jpg

hpxi-1108-5-r354_res.jpg

s12001-1-r430_res.jpg

Pozrite sa, ako fungujú asistenčné systémy Volkswagenu

Volkswagen Slovensko pokračuje v produkcii zaujímavých videí, ktoré odhaľujú technologickú výbavu modelov VW.

Dlhopisy a zmenky: fixný výnos 5,5 - 7 % p.a.

Výška fixného výnosu sa mení podľa výšky a dĺžky investície.

Známe osobnosti prezradili, do ktorej krajiny sa nechcú vrátiť

Influenceri si v kampani O2 pripomenuli 30. výročie Nežnej revolúcie.