Stavbárske srdce, párty s vyšším zmyslom

Po vydarenom minuloročnom prvom ročníku akcie Stavbárske srdce tu máme jeho druhý ročník. Tí, ktorí chcú podporiť jeho charitatívnu myšlienku, sú vítaní v bratislavskom Divadelnom a hudobnom Ateliéri Babylon v utorok 29. septembra 2015 o 20.28 hod.

Na rozdiel od minulého ročníka, z ktorého zisk (1.400€) bol venovaný nadácii Šťastné srdcia resp. Oddeleniu detskej kardiochirurgie v Bratislave, sa tento rok rozhodli organizátorizrealizovať svoju ideu, nápad do konkrétnej podoby a to – jednu z kúpeľní na tomto oddelení zrekonštruovať. „Minuloročný zisk nás prekvapil, no stále je to iba - ihla v kope sena - pre oddelenia Detského kardiocentra. Aj preto sme sa rozhodli pre toto riešenie. Ako študenti Stavebnej fakulty STU sa do tejto podpory zapojíme priamo, osobne“,vyjadrili sa organizátori.

A aký program sme pre vás vBabylone pripravili? Tento rok sa na Stavbárskom srdci môžete tešiť na rôznorodosť, opäť to nebude len obyčajná „diskotéka“.  Headlinerom nebude nikto iný ako krstný otec Stavbárskeho srdca DJ EKG, dopĺňať ho bude jeho dlhoročný kolega DJ Emtydee. Ďalej sa môžete tešiť na jedinečnú kombináciu v kvalitnom podaní - DJ Chabi&Marek´SLive On Saxophone. No a nič nie je lepšie ako stratiť hlas pri notoricky známych hitoch slovenských kapiel (INEKAFE, IMTSmile...), ktoré prinesie kapela Svieca vo vetre. Tanečne to „rozpumpujú“ chalani z IMPULZ CREW, ktorí majú dlhoročné skúsenosti sbreakdancom, doplní ich nežná stránka ľudstva, baby z BM Generation.

Veľká vďaka patrí spoločnostiam a jednotlivcom, ktorí nám pri organizácii pomáhajú. Samozrejme aj vedeniu školy, kamošom, spolužiakom a všetkým vám, ktorí prídete a podporíte naše úsilie. Majte sa, vidíme sa v Babylone 29.9. na párty svyšším zmyslom – Stavbárske srdce.J

Bc. Marek Kocourek a Rasťo Kvasnica

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.