Stavbárske srdce, párty s vyšším zmyslom

Po vydarenom minuloročnom prvom ročníku akcie Stavbárske srdce tu máme jeho druhý ročník. Tí, ktorí chcú podporiť jeho charitatívnu myšlienku, sú vítaní v bratislavskom Divadelnom a hudobnom Ateliéri Babylon v utorok 29. septembra 2015 o 20.28 hod.

Na rozdiel od minulého ročníka, z ktorého zisk (1.400€) bol venovaný nadácii Šťastné srdcia resp. Oddeleniu detskej kardiochirurgie v Bratislave, sa tento rok rozhodli organizátorizrealizovať svoju ideu, nápad do konkrétnej podoby a to – jednu z kúpeľní na tomto oddelení zrekonštruovať. „Minuloročný zisk nás prekvapil, no stále je to iba - ihla v kope sena - pre oddelenia Detského kardiocentra. Aj preto sme sa rozhodli pre toto riešenie. Ako študenti Stavebnej fakulty STU sa do tejto podpory zapojíme priamo, osobne“,vyjadrili sa organizátori.

A aký program sme pre vás vBabylone pripravili? Tento rok sa na Stavbárskom srdci môžete tešiť na rôznorodosť, opäť to nebude len obyčajná „diskotéka“.  Headlinerom nebude nikto iný ako krstný otec Stavbárskeho srdca DJ EKG, dopĺňať ho bude jeho dlhoročný kolega DJ Emtydee. Ďalej sa môžete tešiť na jedinečnú kombináciu v kvalitnom podaní - DJ Chabi&Marek´SLive On Saxophone. No a nič nie je lepšie ako stratiť hlas pri notoricky známych hitoch slovenských kapiel (INEKAFE, IMTSmile...), ktoré prinesie kapela Svieca vo vetre. Tanečne to „rozpumpujú“ chalani z IMPULZ CREW, ktorí majú dlhoročné skúsenosti sbreakdancom, doplní ich nežná stránka ľudstva, baby z BM Generation.

Veľká vďaka patrí spoločnostiam a jednotlivcom, ktorí nám pri organizácii pomáhajú. Samozrejme aj vedeniu školy, kamošom, spolužiakom a všetkým vám, ktorí prídete a podporíte naše úsilie. Majte sa, vidíme sa v Babylone 29.9. na párty svyšším zmyslom – Stavbárske srdce.J

Bc. Marek Kocourek a Rasťo Kvasnica

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.

Boj o vedenie radnice v známom kúpeľnom meste

​​​​​​​Kto má šancu pripraviť o kreslo „večného“ primátora Hanuščáka v Bardejove? Porazí ho Andrej Gmitter?

Polus Market – trh v srdci nákupného centra

Po čerstvú zeleninu, sladučký med, či lokálne pivo už nemusíte chodiť ďaleko. Stačí sa zastaviť v Polus Markete.