Padol BIG BANK 77 777 eur!

Skvelých 77 777 eur vám ako bonus k tipovaniu ponúka iba Niké!

Tipovať v Niké sa oplatí! Nielenže vďaka výhernému tiketu získate svoju výhru, no zároveň môžete dostať od Niké aj gigantickú prémiu navyše – BIG BANK v hodnote 77 777 eur! Tentoraz sa to podarilo hneď dvojici tipujúcich, ktorí si krásnu sumu podelia. Obrovská radosť zavládla v Ličartovciach a Čenkovciach.

Chcete sa aj vy pokúsiť pokoriť BIG BANK? V hre je okamžite ďalších 77 777 eur. Pritom pravidlá sú veľmi jednoduché: vyberte si na tiket presne šesť zápasov z aktuálnej ponuky futbalu a hokeja, natipujte víťazstvá tímov vedených ako domáce, vložte minimálne dve eurá a už len čakajte, či aspoň päť z nich skončí výsledkom 3:1.

Nechajte sa inšpirovať dvojicou výhercov a skúste v Niké svoje šťastie. Staňte sa práve vy ďalším, kto získa BIG BANK! Všetky podrobnosti súťaže nájdete tu .

Skvelých 77 777 eur vám ako bonus k tipovaniu ponúka iba Niké!

tiket1-r847_res.jpg

tiket2-r790_res.jpg

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.