Piatok, 30. október, 2020 | Meniny má Simon, SimonaKrížovkyKrížovky

Padol BIG BANK 77 777 eur!

Skvelých 77 777 eur vám ako bonus k tipovaniu ponúka iba Niké!

Tipovať v Niké sa oplatí! Nielenže vďaka výhernému tiketu získate svoju výhru, no zároveň môžete dostať od Niké aj gigantickú prémiu navyše – BIG BANK v hodnote 77 777 eur! Tentoraz sa to podarilo hneď dvojici tipujúcich, ktorí si krásnu sumu podelia. Obrovská radosť zavládla v Ličartovciach a Čenkovciach.

Chcete sa aj vy pokúsiť pokoriť BIG BANK? V hre je okamžite ďalších 77 777 eur. Pritom pravidlá sú veľmi jednoduché: vyberte si na tiket presne šesť zápasov z aktuálnej ponuky futbalu a hokeja, natipujte víťazstvá tímov vedených ako domáce, vložte minimálne dve eurá a už len čakajte, či aspoň päť z nich skončí výsledkom 3:1.

Nechajte sa inšpirovať dvojicou výhercov a skúste v Niké svoje šťastie. Staňte sa práve vy ďalším, kto získa BIG BANK! Všetky podrobnosti súťaže nájdete tu .

Skvelých 77 777 eur vám ako bonus k tipovaniu ponúka iba Niké!

tiket1-r847_res.jpg

tiket2-r790_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Koronakríza: Pomoc našej banky počas pandémie ocenili vo svete

Prestížny magazín Global Finance hodnotil banky za pomoc počas pandémie. Cenu za líderstvo v kríze získala Slovenská sporiteľňa.

Magazín SME Ženy už v predaji

Novembrové vydanie nájdete v stánkoch od 29. októbra 2020

SPS ukončí rok miliónovými investíciami

Takmer sedem miliónov eur predstavuje tohoročný kumulatívny objem investícií spoločnosti Slovak Parcel Service.