Vyhodnotenie súťaže pre prvoročiakov

Už tradične sa nesie koniec septembra na SvF v znamení skladania akademického sľubu poslucháčov 1. ročníka. Tento rok sa k tejto slávnosti pridala krátka ouvertúra v podobe vyhodnotenia ankety.

Už tradične sa nesie koniec septembra na našej fakulte v znamení skladania
akademického sľubu poslucháčov prvého ročníka. Tento rok sa k tejto slávnosti
pridala krátka ouvertúra v podobe vyhodnotenia ankety, do ktorej sa budúci študenti Stavebnej fakulty STU mohli zapojiť prostredníctvom emailovej pošty. Žrebovanie určilo desať majiteľov  USB-kľúčov s nahratou študijnou literatúrou a jedenásteho, ktorý vyhral tablet Lenovo. Títo šťastlivci  boli vyžrebovaní z množstvo autorov správnych odpovedí v súťaži pre všetkých záujemcov o štúdium na našej fakulte.

Výhercom blahoželáme a všetkým ostatným prajeme nielen šťastie, ale najmä veľa úspešných počinov v štúdiu.

vyhodnotenie súťaže pre prvoročiakov

Ing. Jozef Urbánek, Mgr. Valéria Kocianová

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.