Inteligentné technológie, ktoré vás zahrejú

Príjemná teplota v interiéri so sebou prináša dobrú náladu. Preto určite oceníte inteligentné kotly, ktoré vám doprajú komfort.

Príjemná teplota v interiéri so sebou prináša dobrú náladu. Preto určite oceníte inteligentné kotly, ktoré vám doprajú komfort.

Ide o najnovšie kondenzačné kotly, ktoré ponúkajú bezkonkurenčne veľa. Vysokú účinnosť za vynikajúcu cenu môžete očakávať od nového radu kotlov Gepard Condens značky Protherm. Slúžia na vykurovanie i prípravu teplej vody a do domácností vnášajú teplo a s ním spojené pohodlie.

Myslí na vašu budúcnosť

Či už bývate v dome alebo byte, máte malú či veľkú rodinu, vybrať si môžete spomedzi niekoľkých typov kotlov Gepard Condens. Ide o najlepšiu voľbu pri výmene starého nekondenzačného kotla za nový, i pri výbere vykurovania do novostavby. To potvrdia aj vaši známi. Kotly značky Protherm sú totiž podľa štatistík v súčasnosti inštalované v každej druhej domácnosti na Slovensku. Nový kotol Gepard Condens predstavuje investíciu za málo peňazí a zároveň veľmi dôležitý krok do budúcnosti. Už teraz spĺňa prísne smernice ErP o energetickej účinnosti výrobkov a emisných normách, ktoré v rámci EÚ vstúpili do platnosti od septembra 2015. Prináša vysokú triedu energetickej účinnosti A pre kúrenie i prípravu teplej vody.

Energiu a peniaze ušetrí za vás

Kotly Gepard Condens sú inteligentné. Sú kompatibilné s rôznymi typmi regulácie, s možnosťou spolupráce so solárnym systémom na prípravu teplej vody. Kotol má vynikajúci pomer veľkosť/výkon, ktorý zaručuje veľký komfort na malej ploche. Hodí sa do každej domácnosti, a ľahko ho možno i používať. Úsporu prevádzkových nákladov umožňuje použitie vysokoúčinného čerpadla, ktoré v porovnaní s klasickými čerpadlami spotrebuje v priemere ročne až o 75 % menej elektrickej energie. Srdcom kotlov Gepard Condens je unikátny patentovaný výmenník tepla s dlhou životnosťou, ktorý je inšpirovaný automobilovým priemyslom. Kotol zároveň ponúka takú úroveň bezpečnosti, ktorá je v jeho cenovej skupine absolútne jedinečná.

www.protherm.sk

novy-kotol-gepard1-r693_res.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut