Nedeľa, 17. január, 2021 | Meniny má NatašaKrížovkyKrížovky

Inteligentné technológie, ktoré vás zahrejú

Príjemná teplota v interiéri so sebou prináša dobrú náladu. Preto určite oceníte inteligentné kotly, ktoré vám doprajú komfort.

Príjemná teplota v interiéri so sebou prináša dobrú náladu. Preto určite oceníte inteligentné kotly, ktoré vám doprajú komfort.

Ide o najnovšie kondenzačné kotly, ktoré ponúkajú bezkonkurenčne veľa. Vysokú účinnosť za vynikajúcu cenu môžete očakávať od nového radu kotlov Gepard Condens značky Protherm. Slúžia na vykurovanie i prípravu teplej vody a do domácností vnášajú teplo a s ním spojené pohodlie.

Myslí na vašu budúcnosť

Či už bývate v dome alebo byte, máte malú či veľkú rodinu, vybrať si môžete spomedzi niekoľkých typov kotlov Gepard Condens. Ide o najlepšiu voľbu pri výmene starého nekondenzačného kotla za nový, i pri výbere vykurovania do novostavby. To potvrdia aj vaši známi. Kotly značky Protherm sú totiž podľa štatistík v súčasnosti inštalované v každej druhej domácnosti na Slovensku. Nový kotol Gepard Condens predstavuje investíciu za málo peňazí a zároveň veľmi dôležitý krok do budúcnosti. Už teraz spĺňa prísne smernice ErP o energetickej účinnosti výrobkov a emisných normách, ktoré v rámci EÚ vstúpili do platnosti od septembra 2015. Prináša vysokú triedu energetickej účinnosti A pre kúrenie i prípravu teplej vody.

Energiu a peniaze ušetrí za vás

Kotly Gepard Condens sú inteligentné. Sú kompatibilné s rôznymi typmi regulácie, s možnosťou spolupráce so solárnym systémom na prípravu teplej vody. Kotol má vynikajúci pomer veľkosť/výkon, ktorý zaručuje veľký komfort na malej ploche. Hodí sa do každej domácnosti, a ľahko ho možno i používať. Úsporu prevádzkových nákladov umožňuje použitie vysokoúčinného čerpadla, ktoré v porovnaní s klasickými čerpadlami spotrebuje v priemere ročne až o 75 % menej elektrickej energie. Srdcom kotlov Gepard Condens je unikátny patentovaný výmenník tepla s dlhou životnosťou, ktorý je inšpirovaný automobilovým priemyslom. Kotol zároveň ponúka takú úroveň bezpečnosti, ktorá je v jeho cenovej skupine absolútne jedinečná.

www.protherm.sk

novy-kotol-gepard1-r693_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.