Inteligentné technológie, ktoré vás zahrejú

Príjemná teplota v interiéri so sebou prináša dobrú náladu. Preto určite oceníte inteligentné kotly, ktoré vám doprajú komfort.

Príjemná teplota v interiéri so sebou prináša dobrú náladu. Preto určite oceníte inteligentné kotly, ktoré vám doprajú komfort.

Ide o najnovšie kondenzačné kotly, ktoré ponúkajú bezkonkurenčne veľa. Vysokú účinnosť za vynikajúcu cenu môžete očakávať od nového radu kotlov Gepard Condens značky Protherm. Slúžia na vykurovanie i prípravu teplej vody a do domácností vnášajú teplo a s ním spojené pohodlie.

Myslí na vašu budúcnosť

Či už bývate v dome alebo byte, máte malú či veľkú rodinu, vybrať si môžete spomedzi niekoľkých typov kotlov Gepard Condens. Ide o najlepšiu voľbu pri výmene starého nekondenzačného kotla za nový, i pri výbere vykurovania do novostavby. To potvrdia aj vaši známi. Kotly značky Protherm sú totiž podľa štatistík v súčasnosti inštalované v každej druhej domácnosti na Slovensku. Nový kotol Gepard Condens predstavuje investíciu za málo peňazí a zároveň veľmi dôležitý krok do budúcnosti. Už teraz spĺňa prísne smernice ErP o energetickej účinnosti výrobkov a emisných normách, ktoré v rámci EÚ vstúpili do platnosti od septembra 2015. Prináša vysokú triedu energetickej účinnosti A pre kúrenie i prípravu teplej vody.

Energiu a peniaze ušetrí za vás

Kotly Gepard Condens sú inteligentné. Sú kompatibilné s rôznymi typmi regulácie, s možnosťou spolupráce so solárnym systémom na prípravu teplej vody. Kotol má vynikajúci pomer veľkosť/výkon, ktorý zaručuje veľký komfort na malej ploche. Hodí sa do každej domácnosti, a ľahko ho možno i používať. Úsporu prevádzkových nákladov umožňuje použitie vysokoúčinného čerpadla, ktoré v porovnaní s klasickými čerpadlami spotrebuje v priemere ročne až o 75 % menej elektrickej energie. Srdcom kotlov Gepard Condens je unikátny patentovaný výmenník tepla s dlhou životnosťou, ktorý je inšpirovaný automobilovým priemyslom. Kotol zároveň ponúka takú úroveň bezpečnosti, ktorá je v jeho cenovej skupine absolútne jedinečná.

www.protherm.sk

novy-kotol-gepard1-r693_res.jpg

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.

Tipy pre atraktívne poprsie po dojčení. Plastike povedzte nie

Máte za sebou obdobie dojčenia, no vaše prsia na tie pôvodné vôbec nepodobajú? Našťastie to nemusí byť trvalá zmena.

Stanovisko spoločnosti Advokátska kancelária JUDr. Radomír Bžán

Naša advokátska kancelária nemôže štátu zaplatiť DPH a daň z príjmu za rok 2017 zo zablokovanej odmeny.