Nedeľa, 25. október, 2020 | Meniny má AurelKrížovkyKrížovky

Potěšte svůj protějšek luxusní sadou kosmetiky

Léto skončilo a pomalu se blíží Vánoce, je tak třeba pomalu pomýšlet na dárečky pod stromeček. Jedním takovým univerzálním dárkem je bezesporu dárková sada parfémů.

Léto skončilo a pomalu se blíží Vánoce, je tak třeba pomalu pomýšlet na dárečky pod stromeček. Jedním takovým univerzálním dárkem je bezesporu dárková sada parfému v kombinaci například se sprchovým gelem, krémem nebo drobným dárkem, jako je bižuterie, kosmetická taštička, dámská kabelka, někdy i hodinky.

pacoPo celý rok parfumériím vládne zájem o Paco Rabanne 1 Million . Jedná se o dárkovou sadu toaletního parfému společně se sprchovým gelem. Tento pánský parfém je balen ve zlaté krabici, která napovídá o jejím obsahu. Flakón této vůně totiž vypadá jako zlatá „milionová“ cihlička a jako „milionová“ rovněž voní. V ženském provedení pak tento výrobek vypadá jako obrovský zlatý diamant. Co se týče nápadu na dárek – opravdu nešlápnete vedle.

light blueMezi tradiční vůně pak lze zařadit již globální klasiku od Dolce a Gabbany – Light Blue . Tento průzračný parfém s modrým víčkem je dodáván v kombinaci s tělovým mlékem a sprchovým gelem stejné vůně, a to vše v dárkové zdobné krabici se sametovým modrým víkem. Vůně je jemná a osvěžující jako letní moře a opravdu podtrhuje nevinnou ženskost.

chloeTelevizním reklamám na parfémy pak kraluje vůně Chloé , balená spolu s tělovým mlékem a malou parfémovanou vodou. Tato vůně je svůdná, a zároveň se nenutí – přesně tak, jak by měla na muže působit každá žena. Pokud se nyní na podzim chystáte na výlet do Paříže, rozhodně si s sebou nezapomeňte přibalit právě Chloé – Chloé, která voní tak francouzsky, tedy střídmě, jednoduše, a přitom to dělá tolik. Láhvička této vůně je ozdobená mašličkou, na samotný produkt již dělala reklamu dokonce i Keira Knightley – slavná anglická herečka.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line