Povieme vám, kedy príde kuriér. Na hodinu presne

Objednávate si tovar cez internet? S DPD viete presný hodinový interval, v ktorom vám kuriér doručí zásielku.

Objednávate si tovar cez internet? S DPD viete presný hodinový interval, v ktorom vám kuriér doručí zásielku.

Spoločnosť DPD priniesla na trh kuriérskych služieb novinku. Jej zákazníci sú v deň doručenia zásielky informovaní o presnom hodinovom intervale, v ktorom môžu čakať na príchod kuriéra. „Dlhé čakanie na kuriéra už nie je potrebné. V DPD sa snažíme maximalizovať pohodlie príjemcu zásielky“, povedal Peter Pavuk, generálny riaditeľ DPD. „Túto novinku ocenia najmä internetové obchody a ich zákazníci“ dodal Peter Pavuk.

S DPD má príjemca vždy viacero možností

Predict je ďalším vylepšením už poskytovaného servisu, ktorý zjednodušuje doručenie zásielky. Ak odosielateľ využije pri odoslaní svojej zásielky produkt DPD Home, je príjemca v deň vyzdvihnutia balíka informovaný mailom alebo cez SMS o predpokladanom termíne doručenia. Už pri tomto prvom oznámení má príjemca viacero možností. Ak mu predpokladaný termín doručenia vyhovuje, stačí len počkať na kuriéra. Ak nie, DPD umožňuje prostredníctvom moderných online nástrojov dostupných 24 hodín denne, prípadne priamo cez operátorov zákazníckeho servisu, zmeniť termín alebo adresu doručenia. Opätovnú informáciu dostáva príjemca zásielky v deň jej doručenia, kedy je už informovaný o konkrétnom hodinovom rozpätí doručenia zásielky. Ak sa ani napriek viacerým notifikáciám zásielku nepodarí doručiť, DPD poskytuje ďalšie dva pokusy o doručenie.

V rámci zjednodušenia doručenia tovaru DPD zaviedlo aj sieť odberných miest - Pickup. Spoločnosť tak rozšírila ponuku svojich služieb aj o možnosť uloženia zásielky v odbernom mieste kde si ju môže príjemca vyzdvihnúť kedykoľvek počas nasledujúcich 7 pracovných dní. Príjemca zásielky tým získal ďalšiu voľbu pri preprave svojho balíka.

Zásielku si môže príjemca nechať odoslať do odberného miesta priamo pri nákupe v internetovom obchode pri ukončení procesu objednávky. Vyberie si zo zoznamu dostupných odberných miest v blízkosti svojho bydliska, či práce, prípadne si ju tam presmeruje v priebehu doručovania cez internetový portál spoločnosti DPD. Podrobnejšie informácie získate na stránke www.dpd.com/sk.

Tip na výlet: Prechádzka tokajskými vinicami a biele tigre

Ak ide o turizmus, môžeme sa od Maďarska učiť.

Na čo dbať pri výbere nehnuteľnosti? Tu je niekoľko rád

Zhrnuli sme niekoľko kritérií, ktoré Vám pomôžu urobiť si názor o ponukách.

Mobil banking VÚB opäť bližšie k najlepšej bankovej aplikácii

Viete si predstaviť banku otvorenú 24 hodín denne a 7 dní v týždni?

Objavte novinku s duálnym účinkom proti starnutiu pleti

Podarovať na Vianoce kozmetiku nemusí byť klišé, ak sa rozhodnete pre kvalitnú značku.