Jaké výrobky používat pro dosažení dokonalých vlasů?

Víte, jaké produkty jsou pro vaše vlasy nejlepší? Wella se o naše vlasy stará již pěknou řádku let, spolu se svou nejsilnější konkurenční značkou Schwarzkopf panují kosmetice na poli péče o vlasy.

Wella se o naše vlasy stará již pěknou řádku let, spolu se svou nejsilnější konkurenční značkou Schwarzkopf panují kosmetickým trhům na poli péče o vlasy. Cella ve svém boji postoupila zase o něco dál, když možná po vzoru právě Schwarzkopfu zcela vyměnila svůj kabát, díky kterému možná budete mít problém, orientovat se ve výrobci…

1-r839_res.jpgV současné době Wella slaví úspěch s výrobkem Wella Brilliance Mask Thick Hair , jedná se o vlasovou masku, určenou pro silné, ale barvené vlasy.

Její tajemství tkví v pouhé pěti minutové působnosti ingredience diamantového prachu. Krémová maska byla speciálně vyvinutá pro zvýšení intenzity odstínů chemických barev, kterými si barvíme své vlasy. Kromě toho vlasy chrání, zanechává je jemné, hladké a příjemné na dotek.

2-r744_res.jpgI Wella Enrich Mask Normal Hair je již osvědčená spokojenými zákaznicemi, tento produkt je pro změnu určen pro normální a příliš jemné vlasy, které se snaží posilnit. Tato maska je hydratační, obsahuje extrakt z hedvábí a napomáhá obnovit zdravý vzhled vlasů. Maska nezatěžuje, nezanechává nepříjemný film a nemastí. Doba působnosti je zase maximálně pouhých pět minut. Tento produkt má k sobě další parťáky do týmu sady, jako je šampon nebo vlasová kůra na suché vlasy.

Zcela poškozeným vlasům je určena Wella SP LuxeOil – luxusní maska pro poškozené vlasy.

3-r965_res.jpg

Tento keratinový produkt, na který se obrací nejen mnoho žen, ale především kadeřnických salónů, zaznamenává úspěchy v „hojení“ značně zničených vlasů, jako je tomu například po žehlení žehličkou na vlasy, po jejich vysoušení či jako výsledek nedostatků vitamínů. Maska je opatřena o výživové oleje a navrací vlasům zdravý vzhled. Ideální je ji kombinovat o luxusní olej LuxeOil.

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.