Spokojný zákazník je našou prioritou

Expresné služby ROYAL SERVICE už otvorili prevádzku v Považskej Bystrici.

Do Považskej Bystrice prichádzame s novou, expresnou službou. Kým si klienti nakúpia, my im opravíme obuv, resp. spravíme kľúčik.
Naša prevádzka Royal service sa zaoberá opravou obuvi a kľúčovou službou. Samozrejmosťou je expresná oprava dámskej, pánskej a detskej obuvi s možnosťou opravy na počkanie.
royalserviceobuv-r779_res.jpg
Expresná oprava obuvi a jej ošetrenie.

Expresne vám tiež zhotovíme rôzne typy kľúčov, vrátane autokľúčov bez imobilizéra a diaľkového ovládania, či dotykových elektronických kľúčov. Taktiež predávame bezpečnostné vložky, kovania a sortiment, ktorý patrí ku kľúčovej službe.

royalservicekluce-r322_res.jpg
Na počkanie vám zhotovíme rôzne druhy kľúčov.

Poskytujeme aj ďalšie služby, patriace do kategórie drobné brašnárske práce, napr. oprava kabeliek, zipsov, bežcov, nitov a podobne. V zime sa nemusíte báť, že zostanete bez obľúbenej bundy, pretože sa na nej pokazil zips. Kým si nakúpite, u nás vám ho opravíme.
Služby v našej prevádzke sú rozšírené aj o výrobu pečiatok, menoviek na dvere či poštové schránky, psích známok a iných gravírovacích vecí. K expresným službám patrí taktiež ostrenie nožov a nožníc.
royalservicebrasna-r117_res.jpg
Brašnárske aj krajčírske práce.

Služby, ktoré v našej prevádzke v hypermarkete Tesco poskytujeme, našli pozitívny ohlas u zákazníkov hneď v prvý deň otvorenia. Náš odborne zaškolený tím šikovných ľudí im vychádzal v ústrety a snažil sa splniť ich požiadavky v rámci svojich možností čo najskôr. A ako to už býva, praxou rastie zručnosť, veríme, že s pribúdajúcou praxou sa bude čas opráv ešte viac skracovať.

royalservis1000-r989_res.jpg

Firma Royal service sa postupne rozrastá. Momentálne máme otvorené prevádzky v OC MAX Trenčín, HM Tesco Piešťany, OC MAX Trnava či naša najnovšia prevádzka v HM Tesco Považská Bystrica. Od 1. decembra plánujeme otvorenie ďalšej prevádzky v Auparku v Žiline.

Londýn: Úspešná Slovenka balí kufre. Chce bývať v Bratislave

Lucia je úspešná mladá žena, ktorá odišla študovať na univerzitu do Británie a neplánovane tam zostala dlhých šestnásť rokov.

Zabezpečte vstup osôb na stavenisko podľa zákona

Efektívnym riešením je vstupný turniketový kontajner na stavbu.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Najvýhodnejšie ročné online predplatné SME.sk len za 29€

Kúpou ročného predplatného ušetríte až 44% oproti týždennému za 1€.