Utorok, 19. november, 2019 | Meniny má Alžbeta

Spokojný zákazník je našou prioritou

Expresné služby ROYAL SERVICE už otvorili prevádzku v Považskej Bystrici.

Do Považskej Bystrice prichádzame s novou, expresnou službou. Kým si klienti nakúpia, my im opravíme obuv, resp. spravíme kľúčik.
Naša prevádzka Royal service sa zaoberá opravou obuvi a kľúčovou službou. Samozrejmosťou je expresná oprava dámskej, pánskej a detskej obuvi s možnosťou opravy na počkanie.
royalserviceobuv-r779_res.jpg
Expresná oprava obuvi a jej ošetrenie.

Expresne vám tiež zhotovíme rôzne typy kľúčov, vrátane autokľúčov bez imobilizéra a diaľkového ovládania, či dotykových elektronických kľúčov. Taktiež predávame bezpečnostné vložky, kovania a sortiment, ktorý patrí ku kľúčovej službe.

royalservicekluce-r322_res.jpg
Na počkanie vám zhotovíme rôzne druhy kľúčov.

Poskytujeme aj ďalšie služby, patriace do kategórie drobné brašnárske práce, napr. oprava kabeliek, zipsov, bežcov, nitov a podobne. V zime sa nemusíte báť, že zostanete bez obľúbenej bundy, pretože sa na nej pokazil zips. Kým si nakúpite, u nás vám ho opravíme.
Služby v našej prevádzke sú rozšírené aj o výrobu pečiatok, menoviek na dvere či poštové schránky, psích známok a iných gravírovacích vecí. K expresným službám patrí taktiež ostrenie nožov a nožníc.
royalservicebrasna-r117_res.jpg
Brašnárske aj krajčírske práce.

Služby, ktoré v našej prevádzke v hypermarkete Tesco poskytujeme, našli pozitívny ohlas u zákazníkov hneď v prvý deň otvorenia. Náš odborne zaškolený tím šikovných ľudí im vychádzal v ústrety a snažil sa splniť ich požiadavky v rámci svojich možností čo najskôr. A ako to už býva, praxou rastie zručnosť, veríme, že s pribúdajúcou praxou sa bude čas opráv ešte viac skracovať.

royalservis1000-r989_res.jpg

Firma Royal service sa postupne rozrastá. Momentálne máme otvorené prevádzky v OC MAX Trenčín, HM Tesco Piešťany, OC MAX Trnava či naša najnovšia prevádzka v HM Tesco Považská Bystrica. Od 1. decembra plánujeme otvorenie ďalšej prevádzky v Auparku v Žiline.

Pozrite sa, ako fungujú asistenčné systémy Volkswagenu

Volkswagen Slovensko pokračuje v produkcii zaujímavých videí, ktoré odhaľujú technologickú výbavu modelov VW.

Dlhopisy a zmenky: fixný výnos 5,5 - 7 % p.a.

Výška fixného výnosu sa mení podľa výšky a dĺžky investície.

Známe osobnosti prezradili, do ktorej krajiny sa nechcú vrátiť

Influenceri si v kampani O2 pripomenuli 30. výročie Nežnej revolúcie.