Ku Goclever dostanete zdarma O2 Fér s 2000MB voľných dát

Agem ponúka k vybraným telefónom Goclever SIM-kartu O2 Fér s 2000MB na 30 dní zdarma. Tieto telefóny poskytujú funkciu dual SIM. To znamená, že dokážete využívať  dve SIM-karty zároveň, a pri tom nemusíte nosiť dva telefóny pri sebe. Obe SIM-karty sú aktívne a použijete tú, ktorá sa Vám aktuálne viac hodí. Do jedného slotu vložíte svoju pôvodnú SIM-kartu.  Do druhého slotu vložíte napríklad SIM-kartu O2 fér, ktorú dostanete od nás zdarma ako darček. Naviac na darčekovej SIM-karte máte 2000MB voľných dát na mesiac. Akcia platí pre telefóny smartfóny GOCLEVER Insignia 550i, GOCLEVER Quantum 600 White, GOCLEVER Quantum 600 Black a GOCLEVER Quantum 400 Lite.

Akcia platí do vypredania zásob.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.