Ku Goclever dostanete zdarma O2 Fér s 2000MB voľných dát

Agem ponúka k vybraným telefónom Goclever SIM-kartu O2 Fér s 2000MB na 30 dní zdarma. Tieto telefóny poskytujú funkciu dual SIM. To znamená, že dokážete využívať  dve SIM-karty zároveň, a pri tom nemusíte nosiť dva telefóny pri sebe. Obe SIM-karty sú aktívne a použijete tú, ktorá sa Vám aktuálne viac hodí. Do jedného slotu vložíte svoju pôvodnú SIM-kartu.  Do druhého slotu vložíte napríklad SIM-kartu O2 fér, ktorú dostanete od nás zdarma ako darček. Naviac na darčekovej SIM-karte máte 2000MB voľných dát na mesiac. Akcia platí pre telefóny smartfóny GOCLEVER Insignia 550i, GOCLEVER Quantum 600 White, GOCLEVER Quantum 600 Black a GOCLEVER Quantum 400 Lite.

Akcia platí do vypredania zásob.

Prihláste sa a vložte PR článok

Energetici predávajú nevyužívaný majetok

Dve spomedzi najvýznamnejších spoločností zo stredného Slovenska chystajú veľký výpredaj desiatok nevyužívaných nehnuteľností.

Posledných 30 r. cena fotovoltických panelov klesla 100 násobne

V roku 1977 stál 1 Watt fotovoltického panelu 76 dolárov, dnes stojí 0,31 dolára...

Trendy udržateľnej architektúry

Katedra architektúry zo Stavebnej fakulty STU v Bratislave bola tento víkend na Design days 2017 v obchodnom dome Styla!

Volkswagen T-Roc: ofenzíva v triede SUV

Volkswagen T-Roc chce preraziť v segmente vďaka svojej Roc(k)ovej povahe.