Nedeľa, 25. október, 2020 | Meniny má AurelKrížovkyKrížovky

Ku Goclever dostanete zdarma O2 Fér s 2000MB voľných dát

Agem ponúka k vybraným telefónom Goclever SIM-kartu O2 Fér s 2000MB na 30 dní zdarma. Tieto telefóny poskytujú funkciu dual SIM. To znamená, že dokážete využívať  dve SIM-karty zároveň, a pri tom nemusíte nosiť dva telefóny pri sebe. Obe SIM-karty sú aktívne a použijete tú, ktorá sa Vám aktuálne viac hodí. Do jedného slotu vložíte svoju pôvodnú SIM-kartu.  Do druhého slotu vložíte napríklad SIM-kartu O2 fér, ktorú dostanete od nás zdarma ako darček. Naviac na darčekovej SIM-karte máte 2000MB voľných dát na mesiac. Akcia platí pre telefóny smartfóny GOCLEVER Insignia 550i, GOCLEVER Quantum 600 White, GOCLEVER Quantum 600 Black a GOCLEVER Quantum 400 Lite.

Akcia platí do vypredania zásob.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Kvalitné sporenie si dokážete vybaviť z pohodlia domova

Kvalitné sporenie je to najmenej, čo pre zhodnotenie svojich úspor môžete urobiť. Sporiaci účet si dokážete vybaviť cez internet.

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.