Poznáte španielske vína? Temperament s vášňou a chuťou

Objavte vína s koncentrovanou rubínovou farbou, jemnými tanínmi, stopou korenia a nádychom lesného ovocia.

Nie je žiadnym prekvapením, že Španielsko je po Taliansku a Francúzsku tretím najväčším producentom vína na svete. Španielske vinárske regióny sú plné tradičných odrôd ako sú Tempranillo, Garnacha, Monastrell a ďalšie.

výber skvelých španielskych vín, ktoré si môžete kúpiť s 15% zľavou

Znalci vína určite poznajú oblasti ako Rioja, Jerez, Riebera del Duero a ďalších, kde sa rodia tie najlepšie vína.

výber skvelých španielskych vín, ktoré si môžete kúpiť s 15% zľavou

Stretnete sa tak so štyrmi označeniami. Joven, ako jednoduché vína ktoré zrejú pol roka kombinovanie v sude alebo v tanku. Crianza sú všetky vína, ktoré zreli aspoň 1 rok v sude a 1 rok v fľaši. Reserva označuje vína, ktoré boli v sude 1 rok a vo fľaši 2 roky. Pri Gran Reserve by mala byť doba zrenia 2 roky v sude a 3 roky vo fľaši (niekedy aj podstatne viac). Španielsko ponúka desiatky variácií odrôd hrozna, no pre biele víno ide hlavne o odrodu Airen a Viura, pre červené samozrejme vyhlásené Tempranillo.

výber skvelých španielskych vín, ktoré si môžete kúpiť s 15% zľavou

Rovnako ako iné vinárske krajiny, aj Španielsko využíva označenie kontroly pôvodu, známe ako DO alebo DOCa s očíslovanými fľašami produkcie. Čím sa vína zo Španielska vyznačujú? Tak predovšetkým plnou chuťou, koncentrovanou rubínovou farbou, komplexným dojmom, jemnými tanínmi, stopou korenia a nádychom lesného ovocia. Vynikajúcimi zástupcami červených vín v našej ponuke sú napríklad Flores de Calleja alebo neprehliadnuteľný a mohutný Alion.

Už sa vám zbiehajú chute? Tak objavte čaro Španielska aj vy a to aj vďaka akcii vino.sme.sk na vybrané vína s 15% zľavou. Ponuka platí do 14.10. alebo do vypredania zásob.

výber skvelých španielskych vín, ktoré si môžete kúpiť s 15% zľavou

Prevádzkovateľom internetového obchodu vino.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť CORNER s. r. o.  Vino.sme.sk Vám ponúka viac ako 1000 druhov vynikajúcich vín z najvýznamnejších svetových, ale aj slovenských vinohradníckych oblastí. Starostlivý výber vín do našej ponuky zaručuje, že produkt ktorý si zvolíte je vždy výborným pomerom kvality a ceny a splní očakávania aj náročných milovníkov vína. Zásoby viac ako 150 000 fliaš vína v našom sklade nám umožňujú rýchlosť dodania a zároveň exkluzivitu tovaru. Okrem toho pri objednávke nad 50€ ako jediní na Slovensku ponúkame dopravu zadarmo. Pri objednávke nad 30€ platíte za dopravu len polovicu.

Pracoval som v mekáči a vydržal tri dni. Hranolky sú prekliatie

Zážitok je dobrý, mal by to zažiť každý.

Slovenské ovocie a zelenina - máme ich v obchodoch dostatok?

Slovenskí farmári naplno využívajú skvelé vlastnosti našej pôdy. Vďaka tomu nájdeme na pultoch čerstvú domácu zeleninu a ovocie.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018