V Privatbanke ponúkame aj vyšší výnos ako na termínovanom vklade

Privatbanka, a. s., vznikla 1. 11. 2005 a na slovenskom trhu teda pôsobíme už celých 10 rokov. V rámci našej regionálnej obchodnej siete poskytujeme bankové služby a produkty pre široké spektrum klientov, a to najmä v oblasti zhodnocovania Vašich úspor, resp. investovania Vašich voľných finančných prostriedkov. V priebehu 10 rokov sme významne narástli a v súčasnosti máme už viac ako 10 000 klientov.

PREDSTAVUJEME KORPORÁTNE DLHOPISY – INVESTIČNÝ PRODUKT S ATRAKTÍVNYM  FIXNÝM VÝNOSOM

Úrokové sadzby na termínovaných vkladoch v poslednom období neustále klesajú a mnohí z Vás preto hľadajú iné, výnosnejšie formy zhodnotenia svojich úspor. Privatbanka, a. s., zareagovala na vývoj na trhu a ponúka širokej verejnosti alternatívny produkt – korporátne dlhopisy, kde je možné získať významne vyšší výnos než na termínovanom vklade.

Korporátne dlhopisy patria do kategórie produktov, ktoré sa tešia veľkej obľube medzi klientmi a ich popularita stále rastie. Princíp zhodnotenia úspor klienta je v tomto prípade veľmi jednoduchý − ten, kto si dlhopis kupuje (klient banky), požičiava na určité obdobie peniaze tomu, kto dlhopis vydáva (emitentovi). A emitent mu za to v pravidelných intervaloch vypláca dohodnutý fixný výnos.

Aktuálne máme v ponuke dlhopisy Penta Public s pevným výnosom 3,40 – 3,70 % ročne pri splatnosti 1 – 3 roky. Vzhľadom na minimálnu výšku investície 3 000 eur ide skutočne o produkt dostupný pre širokú verejnosť.

Viac informácií o našej ponuke korporátnych dlhopisov nájdete na našej internetovej stránke www.privatbanka.sk.

Radi Vás privítame na našej pobočke

Ak máte voľné finančné prostriedky a potrebujete ich atraktívne zhodnotiť, neváhajte nám zatelefonovať alebo nás navštívte na našej pobočke – radi prediskutujeme Vaše investičné predstavy a možnosti. Navyše, v dňoch od 20. 10. do 27. 10. máme pre Vás na pobočkách pripravený špeciálny finančný bonus a malé prekvapenie. Tešíme sa na Vás!

Upozornenie na riziká

S investíciou do dlhových cenných papierov sú spojené riziká, ktorých opis nájdete v Prospekte na webovej stránke http://www.privatbanka.sk/sk/dokumenty/korporatne-emisie/verejne-emisie. Záujemca o investovanie do Dlhopisov by sa mal oboznámiť s Prospektom ako celkom. Informácie uvedené v tomto Prospekte by mali byť záujemcami o investovanie do Dlhopisov starostlivo vyhodnotené pred uskutočnením rozhodnutia o investovaní do dlhopisov. Investičné možnosti uvádzané v tomto dokumente nemusia byť vhodné alebo primerané pre určitých konkrétnych investorov, a to v závislosti od ich špecifických investičných cieľov, časového horizontu investície, v súvislosti s ich celkovou finančnou situáciou alebo vzhľadom na ich znalosti a skúsenosti, ktoré umožňujú porozumieť rizikám spojeným s finančnými nástrojmi alebo s investičnou službou.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.