Nedeľa, 25. október, 2020 | Meniny má AurelKrížovkyKrížovky

V Privatbanke ponúkame aj vyšší výnos ako na termínovanom vklade

Privatbanka, a. s., vznikla 1. 11. 2005 a na slovenskom trhu teda pôsobíme už celých 10 rokov. V rámci našej regionálnej obchodnej siete poskytujeme bankové služby a produkty pre široké spektrum klientov, a to najmä v oblasti zhodnocovania Vašich úspor, resp. investovania Vašich voľných finančných prostriedkov. V priebehu 10 rokov sme významne narástli a v súčasnosti máme už viac ako 10 000 klientov.

PREDSTAVUJEME KORPORÁTNE DLHOPISY – INVESTIČNÝ PRODUKT S ATRAKTÍVNYM  FIXNÝM VÝNOSOM

Úrokové sadzby na termínovaných vkladoch v poslednom období neustále klesajú a mnohí z Vás preto hľadajú iné, výnosnejšie formy zhodnotenia svojich úspor. Privatbanka, a. s., zareagovala na vývoj na trhu a ponúka širokej verejnosti alternatívny produkt – korporátne dlhopisy, kde je možné získať významne vyšší výnos než na termínovanom vklade.

Korporátne dlhopisy patria do kategórie produktov, ktoré sa tešia veľkej obľube medzi klientmi a ich popularita stále rastie. Princíp zhodnotenia úspor klienta je v tomto prípade veľmi jednoduchý − ten, kto si dlhopis kupuje (klient banky), požičiava na určité obdobie peniaze tomu, kto dlhopis vydáva (emitentovi). A emitent mu za to v pravidelných intervaloch vypláca dohodnutý fixný výnos.

Aktuálne máme v ponuke dlhopisy Penta Public s pevným výnosom 3,40 – 3,70 % ročne pri splatnosti 1 – 3 roky. Vzhľadom na minimálnu výšku investície 3 000 eur ide skutočne o produkt dostupný pre širokú verejnosť.

Viac informácií o našej ponuke korporátnych dlhopisov nájdete na našej internetovej stránke www.privatbanka.sk.

Radi Vás privítame na našej pobočke

Ak máte voľné finančné prostriedky a potrebujete ich atraktívne zhodnotiť, neváhajte nám zatelefonovať alebo nás navštívte na našej pobočke – radi prediskutujeme Vaše investičné predstavy a možnosti. Navyše, v dňoch od 20. 10. do 27. 10. máme pre Vás na pobočkách pripravený špeciálny finančný bonus a malé prekvapenie. Tešíme sa na Vás!

Upozornenie na riziká

S investíciou do dlhových cenných papierov sú spojené riziká, ktorých opis nájdete v Prospekte na webovej stránke http://www.privatbanka.sk/sk/dokumenty/korporatne-emisie/verejne-emisie. Záujemca o investovanie do Dlhopisov by sa mal oboznámiť s Prospektom ako celkom. Informácie uvedené v tomto Prospekte by mali byť záujemcami o investovanie do Dlhopisov starostlivo vyhodnotené pred uskutočnením rozhodnutia o investovaní do dlhopisov. Investičné možnosti uvádzané v tomto dokumente nemusia byť vhodné alebo primerané pre určitých konkrétnych investorov, a to v závislosti od ich špecifických investičných cieľov, časového horizontu investície, v súvislosti s ich celkovou finančnou situáciou alebo vzhľadom na ich znalosti a skúsenosti, ktoré umožňujú porozumieť rizikám spojeným s finančnými nástrojmi alebo s investičnou službou.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line