Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Ideálny server pre vaše dáta

Lenovo ThinkServer RD 350 – Splní požiadavky aj tých najnáročnejších dátových operácií.

Čo presne to znamená? V prípade 2-procesorového servera Lenovo ThinkServer RD350 si môžete byť istý, že v štýlovom rack dizajne získate všetko, čo potrebujete v rámci vášho podnikania pre správu dát. Energeticky efektívna platforma podporuje viac jadier, pamäte a dátové kapacity v 1U rack. Vyznačuje sa výborným flexibilným dizajnom a škálovateľnosťou, ktoré zaručujú možnosti rastu. Oproti predchádzajúcej generácii prichádza s väčším výpočtovým výkonom na Watt, o čo sa zasluhuje architektúra Haswell procesorov Intel Xeon.

Vynikajúci výkon a jednoduchá obsluha

Základom sú dva výkonné procesory z rodiny Haswell-EN, Intel Xeon E5-2600 v3, ktoré sú garanciou vynikajúceho výkonu, využiteľné napríklad v oblastiach aplikačných serverov, webhostingu alebo elektronického podnikania.

Už základný model prináša operačnú pamäť RAM 16 GB DDR4 s možnosťou rozšírenia na 512 GB!

DDR4 modul dokáže – oproti predchádzajúcim generáciám – zvýšiť výkon o viac ako 50 %, a to za vyše 50 %-nej úspory energie.

Vacsina kritických komponentov servera je hot swapových, čo umožňuje výmenu alebo pridanie napríklad disku alebo napájacieho zdroja za behu systému, bez nutnosti jeho reštartu.

Rozšírenie úložného priestoru je možné na maximálne 8 SAS / SATA diskov vo formáte 2,5 ". Server podporuje hardware RAID 0/1/5/50/6/60.

Nové nástroje pre správu

Hlavným rysom tohto servera pre malé a stredné podniky je používanie otvorených štandardov a protokolov. Môžete tak používať existujúce nástroje pre správu, alebo vyskúšať ľubovoľné. Server Lenovo RD350 ponúka sadu nástrojov, ktoré robia správu naozaj jednoduchou. Môžete sa tak sústrediť na IT projekty, ktoré riadia vaše podnikanie. Napríklad ThinkServer System Manager umožňuje vzdialene bezpečne spravovať server cez webový prehliadač, alebo ThinkServer Energy Manager slúži zase na kontrolu nad spotrebou energie.

Aj vďaka týmto nástrojom môžete celkom úspešne zvyšovať svoju produktivitu za redukcie vašich operačných nákladov. Lenovo ThinkServer RD350, je cenovo dostupný dvoj-socketový server s vynikajúcim výkonom a výbavou v prevedení rack. Vyznačuje sa výbornou flexibilitou a škálovateľnosťou, čo ho robí ideálnym pre malé a stredné podniky. Splní požiadavky aj náročných aplikácií, ako sú databázy či streamovanie videí ale zároveň je vhodný pre virtualizáciu.

lenovors10035490x300-r979_res.jpg

lenovors10692490x300-r277_res.jpg

lenovors11063490x300-r326_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Počas pandémie je dôležité aj správne kúrenie

Chladné jesenné dni a hrozba infekcie nás zaháňajú dovnútra, kde by malo byť teplo a bezpečne.

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.