Nový rezidenčný komplex láka Bratislavčanov

Ak patríte k vizionárom, ktorí pri hľadaní bývania prihliadajú aj na lokalitu, vyššiu životnú úroveň a benefity, určite by ste mali čítať ďalej!

Ak patríte k vizionárom, ktorí pri hľadaní bývania prihliadajú aj na lokalitu, vyššiu životnú úroveň a benefity, určite by ste mali čítať ďalej! Novostavieb v bratislavskom regióne pribúda, avšak iba poniektoré sa môžu pýšiť uznaním majiteľov.

„Silnou devízou novostavby Rezidencie MACHNÁČ je lokalita, kde vyrastá. Jedinečná možnosť nadštandardného bývania s prepojením na prírodu Horského parku a okolitých areálov Borovicový lesík, Zeleň pri vodárni a Bôrik je v Bratislave nevídanou raritou. Je to jeden z dôvodov, prečo sa ponuka voľných bytov v tejto mimoriadne úspešnej novostavbe zúžila na minimum. Iba teraz prebieha limitovaná kolaudačná ponuka, ktorá sa neodmieta,“ uviedol Michal Mrník, zástupca investora Rezidencie MACHNÁČ.

Majitelia bytov si kúpili k bytu aj časť parku

Sľuby developera nezostali len na papieri, ale sú zhmotnené v podobe priestranných zelených plôch s rozlohou až 9 000 m2. Bývanie v parku sa stalo realitou a majitelia môžu tráviť svoj voľný čas v bezprostrednom okolí štyroch nových bytových domov vo svojom novom privátnom parku. Plánovaná revitalizácia okolia rezidencií počítala z výsadbou viac ako 146 listnatých a ihličnatých stromov i 1 127 ďalších drevín a trvaliek. Tieto čísla sú však už minulosťou a boli navýšené o ďalšie dreviny a trvalky.

„Našim cieľom bolo vytvoriť priateľské bývanie, kde sa človek bude dobre cítiť, a do ktorého sa oplatí investovať. Tento projekt je referenčný vo všetkých smeroch. Dáva dôraz nielen na kvalitu stavebných prác, ale aj na kvalitu bývania a voľnočasových aktivít. K pôvodnej zeleni plánujeme navyše dosádzať 15 stromov, 265 kríkov a drevín, a zrealizovaný bol aj zaujímavý záhradný prvok v podobe praktických a na údržbu nenáročných skalničkových kobercov, ktoré majú celkovú rozlohu 580 m2,“ uviedol Michal Mrník.

Vzorový byt, štandard a klientské zmeny  – môžete sa presvedčiť na vlastné oči

Všetky klientské zmeny a úpravy ako napríklad posuny priečok, príprava na klimatizáciu či prevedenie bytu do štandardu, prípadne aj iné žiadané zmeny v bytoch realizuje spoločnosť Leardo s. r. o.

„Pre záujemcov, ktorí sa chcú presvedčiť o jedinečnosti tohto bývania a chceli by sa podrobne zoznámiť so všetkými benefitmi, je v rezidenciách k dispozícii Vzorový byt. Na vlastné oči je možnosť vzhliadnuť dobré dispozičné riešenie, priestrannosť, vyhotovenie a efektívnosť využitia priestoru. Atribúty, ktoré odzrkadľujú súčasné nároky bývania, a sú kľúčovými pri výbere budúceho bývania,“ uviedol Michal Mrník.

Dohodnite si obhliadku! http://tuchcembyt.sk/kontakt

fs8b2332lrmcorefoto-vacsia-r529_res.jpg

Nemusím sa na nikoho spoliehať

Kúpou výrobkov privátnych značiek K-Classic, K-Purland, K-Bio a K-take it veggie podporíte nákup vozidiel na pomoc ľuďom v núdzi.

Štátny tajomník envirorezortu: Na sucho musíme byť pripravení.

Predchádzanie je vždy lepšie a lacnejšie ako riešenie následkov.

Užívate konský kolagén a cítite sa ako antický hrdina?

Čoraz častejšie dostávame e-maily, v ktorých sa nás ľudia pýtajú či je naozaj konská kĺbová výživa vhodná aj pre ľudí.

Uncovering Artificial Intelligence in Slovakia

Artificial Intelligence is already delivering a real value for businesses.