Nový rezidenčný komplex láka Bratislavčanov

Ak patríte k vizionárom, ktorí pri hľadaní bývania prihliadajú aj na lokalitu, vyššiu životnú úroveň a benefity, určite by ste mali čítať ďalej!

Ak patríte k vizionárom, ktorí pri hľadaní bývania prihliadajú aj na lokalitu, vyššiu životnú úroveň a benefity, určite by ste mali čítať ďalej! Novostavieb v bratislavskom regióne pribúda, avšak iba poniektoré sa môžu pýšiť uznaním majiteľov.

„Silnou devízou novostavby Rezidencie MACHNÁČ je lokalita, kde vyrastá. Jedinečná možnosť nadštandardného bývania s prepojením na prírodu Horského parku a okolitých areálov Borovicový lesík, Zeleň pri vodárni a Bôrik je v Bratislave nevídanou raritou. Je to jeden z dôvodov, prečo sa ponuka voľných bytov v tejto mimoriadne úspešnej novostavbe zúžila na minimum. Iba teraz prebieha limitovaná kolaudačná ponuka, ktorá sa neodmieta,“ uviedol Michal Mrník, zástupca investora Rezidencie MACHNÁČ.

Majitelia bytov si kúpili k bytu aj časť parku

Sľuby developera nezostali len na papieri, ale sú zhmotnené v podobe priestranných zelených plôch s rozlohou až 9 000 m2. Bývanie v parku sa stalo realitou a majitelia môžu tráviť svoj voľný čas v bezprostrednom okolí štyroch nových bytových domov vo svojom novom privátnom parku. Plánovaná revitalizácia okolia rezidencií počítala z výsadbou viac ako 146 listnatých a ihličnatých stromov i 1 127 ďalších drevín a trvaliek. Tieto čísla sú však už minulosťou a boli navýšené o ďalšie dreviny a trvalky.

„Našim cieľom bolo vytvoriť priateľské bývanie, kde sa človek bude dobre cítiť, a do ktorého sa oplatí investovať. Tento projekt je referenčný vo všetkých smeroch. Dáva dôraz nielen na kvalitu stavebných prác, ale aj na kvalitu bývania a voľnočasových aktivít. K pôvodnej zeleni plánujeme navyše dosádzať 15 stromov, 265 kríkov a drevín, a zrealizovaný bol aj zaujímavý záhradný prvok v podobe praktických a na údržbu nenáročných skalničkových kobercov, ktoré majú celkovú rozlohu 580 m2,“ uviedol Michal Mrník.

Vzorový byt, štandard a klientské zmeny  – môžete sa presvedčiť na vlastné oči

Všetky klientské zmeny a úpravy ako napríklad posuny priečok, príprava na klimatizáciu či prevedenie bytu do štandardu, prípadne aj iné žiadané zmeny v bytoch realizuje spoločnosť Leardo s. r. o.

„Pre záujemcov, ktorí sa chcú presvedčiť o jedinečnosti tohto bývania a chceli by sa podrobne zoznámiť so všetkými benefitmi, je v rezidenciách k dispozícii Vzorový byt. Na vlastné oči je možnosť vzhliadnuť dobré dispozičné riešenie, priestrannosť, vyhotovenie a efektívnosť využitia priestoru. Atribúty, ktoré odzrkadľujú súčasné nároky bývania, a sú kľúčovými pri výbere budúceho bývania,“ uviedol Michal Mrník.

Dohodnite si obhliadku! http://tuchcembyt.sk/kontakt

fs8b2332lrmcorefoto-vacsia-r529_res.jpg

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.