Nedeľa, 25. október, 2020 | Meniny má AurelKrížovkyKrížovky

Sledujte módu inspirovanou Londýnem

Láká vás Londýn? Pokud je nějaká kosmetická řada, která se vám bude zamlouvat, jak kvalitou, tak cenou, je to Rimmel. Každá žena si může vybrat podle odstínu, typu pleti, ale i podle nálady.

Trochu jiná životní úroveň, než jsme zvyklí, ale o to tu běží. Poznat změnu, sžít se s jinou kulturou a vyváznout z toho pokud možno bez újmy. Představte si, že jste se do Londýna přistěhovali a nevíte o něm vůbec nic. Kolem vás jen plno lidí, přeplněná nákupní centra a vše je vzhůru nohama. Ano, i tak byste se tu mohli první dny cítit.

Nicméně i tak, je Londýn krásným místem, kde byste si po určité době zvykli. Je symbolem elegance a přepychu. I když zde hodně prší, ženám tu nevadí chodit s velkými deštníky a svou krásu bedlivě střežit! Ponča a trenčkoty je zahřejí.

Navíc mokrý vzhled vlasů, který dotváříme nejrůznějšími vlasovými gely, není náhodou.. přehlídková mola plná žen, nagelované sčesané vlasy, výrazná rtěnka a černě orámované oči - strohý, ale přitažlivý design.

Rimmel - londýnská značka kvality

rimmelPokud je nějaká kosmetická řada, která se vám bude zamlouvat, jak kvalitou, tak cenou, je to právě Rimmel. Vyrábí sérii kosmetických produktů, od řasenek a lesků na rty až po oční stíny a make upy.

Každá žena si může vybrat podle odstínu, typu pleti, ale i podle nálady. S touto dárkovou sadou se naze nalíčíte, stačí jen lesk na rty a řasy, alespoň bude odlíčení snazší. Proti této populární trojce jistě nebudete nic namítat - RIMMEL London Set 2013 - kompletná darčeková sada .

Burberry - luxus britských žen

burberryNezapomeňte ke svému outfitu doladit i parfém. Dokonalou kompozicí luxusních ingrediencí londýnské smetánky, jsou parfémy BURBERRY, např. BURBERRY Burberry Brit - parfémová voda 100 ml .

Design flakónu je sice střízlivý (tartanový vzorek a trenčkot), ale o to více, vás překvapí senzační vůní. Navíc je díky tomu zapamatovatelný. Ve svém šatníku k němu můžete mít i BURBERRY kabelky, boty a šál. Nechte se okouzlit šarmem Londýna, stanete se elegantní a sebevědomou dámou.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line