Trenčiansky samosprávny kraj komunikuje po novom

Nový školský rok úrad Trenčianskeho samosprávneho kraja odštartoval spustením inovovaného webového sídla.

Štruktúra webu sa nemenila takmer celú jednu dekádu a vzhľad 6 rokov, preto prišlo finálne rozhodnutie na jeho inováciu. Zmene predchádzala analýza požiadaviek návštevníkov na zobrazovaný obsah.

Cieľom spustenia nového webového sídla je zvýšiť informovanosť obyvateľov o fungovaní a kompetenciách samosprávy, ale aj o kultúrno-spoločenskom dianí v regióne. Nové webové sídlo ponúka prehľadnejšie hlavné menu, viac po ruke sú aj zaujímavé aktuality a najvyhľadávanejšie informácie. Tzv. megamenu, prístupné z každej stránky, návštevníkov po novom privádza priamo k podstránkam
o kompetenciách kraja. V centre pozornosti okrem samotného dizajnu, boli aj požiadavky na transparentnejšie zverejňovanie zmlúv, faktúr a objednávok. S cieľom zvýšiť informovanosť o aktuálnom dianí v kraji a zaujímavých novinkách na webovom sídle TSK pribudol panel Noviniek (Mohlo by Vás zaujať), ktorý sa objavuje aj na najnavštevovanejších stránkach. Najvyhľadávanejšie sú sekcie venované kompetenciám kraja a životu v ňom: zdravotníctvu, službám lekárskej prvej pomoci, zdravotným obvodom či kontaktom na úrad TSK.

Zjednotili sa eGOV služby (elektronické služby), teda Žiadosti a podania, ktoré verejnosť môže vybavovať aj elektronickou formou. Inovované webové sídlo Trenčianskeho samosprávneho kraja si môžete pozrieť aj vy na adrese www.tsk.sk.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.