Zariaďte svoju domácnosť inteligentne vďaka AGEMu

AGEM Computers začal predávať Fibaro Systems, značku, ktorá je európskym leadrom v zariadeniach pre inteligentnú domácnosť. FIBARO je známe svojím modulárnym systémom, ktorý  si vyskladáte podľa svojich potrieb: od zabezpečenie vašej  domácnosti, cez zariadenia uľahčujúce starostlivosť o vašich blízkych. Ďalej zariadenia, s ktorými ušetríte elektrickú energiu. FIBARO Systems jednoducho nastavíte cez PC alebo aplikáciou na  mobilný telefón. Zároveň, všetky zariadia pracujú s technológiou Z-Wave, ktorá je vyvinutá pre bezpečnú komunikáciu zariadení pre inteligentnú domácnosť. Technológia garantuje spoľahlivosť a bezpečnosť komunikácie, jednoduchosť inštalácie, nízku spotrebu energie. Veľkým plusom je, že zariadenia sú stále v dostupnejších cenách.V budúcnosti plánujeme spolupracovať s viacerými značkami, napr. Zipato proove. "Sme radi, že portfólio našich produktov sa stále rozrastá, a že segment inteligentných riešení do domácnosti sa s nami stáva stále dostupnejší pre nášho zákazníka ”, dodal Product Manager pre smart-home Daniel Šarišský

Poďte kontrolovať novinárov denníka SME

Ponúkame vám možnosť prísť na niekoľko dní do redakcie SME.

Trápi vás chrípka alebo prechladnutie? Vieme, ako s nimi zatočiť

Niekedy jednoducho nepomôže pravidelný prísun vitamínov ani iná prevencia.

Rezerváciou first moment dovolenky viete ušetriť aj 40% z ceny

Kedy a komu sa oplatí rezervovať dovolenku s predstihom?

Prognózy pre slovensky realitný trh v roku 2019

Prvé predpovede, ako sa vyvinie dianie na realitnom trhu v roku 2019.