Streda, 23. október, 2019 | Meniny má Alojzia

Zariaďte svoju domácnosť inteligentne vďaka AGEMu

AGEM Computers začal predávať Fibaro Systems, značku, ktorá je európskym leadrom v zariadeniach pre inteligentnú domácnosť. FIBARO je známe svojím modulárnym systémom, ktorý  si vyskladáte podľa svojich potrieb: od zabezpečenie vašej  domácnosti, cez zariadenia uľahčujúce starostlivosť o vašich blízkych. Ďalej zariadenia, s ktorými ušetríte elektrickú energiu. FIBARO Systems jednoducho nastavíte cez PC alebo aplikáciou na  mobilný telefón. Zároveň, všetky zariadia pracujú s technológiou Z-Wave, ktorá je vyvinutá pre bezpečnú komunikáciu zariadení pre inteligentnú domácnosť. Technológia garantuje spoľahlivosť a bezpečnosť komunikácie, jednoduchosť inštalácie, nízku spotrebu energie. Veľkým plusom je, že zariadenia sú stále v dostupnejších cenách.V budúcnosti plánujeme spolupracovať s viacerými značkami, napr. Zipato proove. "Sme radi, že portfólio našich produktov sa stále rozrastá, a že segment inteligentných riešení do domácnosti sa s nami stáva stále dostupnejší pre nášho zákazníka ”, dodal Product Manager pre smart-home Daniel Šarišský

Grafickí dizajnéri ukázali, ako možno zmeniť charakter miesta

Spravili nový „mejkap“ jednej prevádzky, ale Centrum stále nefunguje ako celok.

Zabudni na prvoplánové kostýmy. Tu sa budeš skutočne báť

Nebavia ťa halloweenske párty? Kašli na ne. Neďaleko Bratislavy otvárajú Strašidelný dom pre silné žalúdky.

Komerčné priestory v Jarabinkách: Istí zákazníci = isté tržby

Podnikateľom v obchode a službách sa črtá zaujímavá príležitosť. V predaji sú nové komerčné priestory v Jarabinkách.