Zariaďte svoju domácnosť inteligentne vďaka AGEMu

AGEM Computers začal predávať Fibaro Systems, značku, ktorá je európskym leadrom v zariadeniach pre inteligentnú domácnosť. FIBARO je známe svojím modulárnym systémom, ktorý  si vyskladáte podľa svojich potrieb: od zabezpečenie vašej  domácnosti, cez zariadenia uľahčujúce starostlivosť o vašich blízkych. Ďalej zariadenia, s ktorými ušetríte elektrickú energiu. FIBARO Systems jednoducho nastavíte cez PC alebo aplikáciou na  mobilný telefón. Zároveň, všetky zariadia pracujú s technológiou Z-Wave, ktorá je vyvinutá pre bezpečnú komunikáciu zariadení pre inteligentnú domácnosť. Technológia garantuje spoľahlivosť a bezpečnosť komunikácie, jednoduchosť inštalácie, nízku spotrebu energie. Veľkým plusom je, že zariadenia sú stále v dostupnejších cenách.V budúcnosti plánujeme spolupracovať s viacerými značkami, napr. Zipato proove. "Sme radi, že portfólio našich produktov sa stále rozrastá, a že segment inteligentných riešení do domácnosti sa s nami stáva stále dostupnejší pre nášho zákazníka ”, dodal Product Manager pre smart-home Daniel Šarišský

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.

Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!

V Čerešne living pribudli nové byty so zvýhodnenou cenou pre prvých 15 záujemcov. Leto v Dúbravke bude teraz ešte sladšie.