Zariaďte svoju domácnosť inteligentne vďaka AGEMu

AGEM Computers začal predávať Fibaro Systems, značku, ktorá je európskym leadrom v zariadeniach pre inteligentnú domácnosť. FIBARO je známe svojím modulárnym systémom, ktorý  si vyskladáte podľa svojich potrieb: od zabezpečenie vašej  domácnosti, cez zariadenia uľahčujúce starostlivosť o vašich blízkych. Ďalej zariadenia, s ktorými ušetríte elektrickú energiu. FIBARO Systems jednoducho nastavíte cez PC alebo aplikáciou na  mobilný telefón. Zároveň, všetky zariadia pracujú s technológiou Z-Wave, ktorá je vyvinutá pre bezpečnú komunikáciu zariadení pre inteligentnú domácnosť. Technológia garantuje spoľahlivosť a bezpečnosť komunikácie, jednoduchosť inštalácie, nízku spotrebu energie. Veľkým plusom je, že zariadenia sú stále v dostupnejších cenách.V budúcnosti plánujeme spolupracovať s viacerými značkami, napr. Zipato proove. "Sme radi, že portfólio našich produktov sa stále rozrastá, a že segment inteligentných riešení do domácnosti sa s nami stáva stále dostupnejší pre nášho zákazníka ”, dodal Product Manager pre smart-home Daniel Šarišský

Prihláste sa a vložte PR článok

Štýlové osvetlenie do obývačky: Rozhoduje i to, ako žijete

Do veľkého priestoru patria veľké lampy, aby obohatili interiér a nestratili sa v ňom.

PSK Aréna stavia základy pre kvalitný a moderný hokej

Štadión poskytuje priestor pre všetkých nadšencov ľadových športov už od tých najmenších.

Maurícius: Slnečná dovolenka v zime

Exotický ostrov Maurícius je aj v zime zárukou príjemnej dovolenky.

Podnikajte vo vlastnom blízko historického centra

Štýlové a pritom praktické priestory umiestnené v lukratívnej časti Košíc.