Streda, 19. február, 2020 | Meniny má Vlasta

Zariaďte svoju domácnosť inteligentne vďaka AGEMu

AGEM Computers začal predávať Fibaro Systems, značku, ktorá je európskym leadrom v zariadeniach pre inteligentnú domácnosť. FIBARO je známe svojím modulárnym systémom, ktorý  si vyskladáte podľa svojich potrieb: od zabezpečenie vašej  domácnosti, cez zariadenia uľahčujúce starostlivosť o vašich blízkych. Ďalej zariadenia, s ktorými ušetríte elektrickú energiu. FIBARO Systems jednoducho nastavíte cez PC alebo aplikáciou na  mobilný telefón. Zároveň, všetky zariadia pracujú s technológiou Z-Wave, ktorá je vyvinutá pre bezpečnú komunikáciu zariadení pre inteligentnú domácnosť. Technológia garantuje spoľahlivosť a bezpečnosť komunikácie, jednoduchosť inštalácie, nízku spotrebu energie. Veľkým plusom je, že zariadenia sú stále v dostupnejších cenách.V budúcnosti plánujeme spolupracovať s viacerými značkami, napr. Zipato proove. "Sme radi, že portfólio našich produktov sa stále rozrastá, a že segment inteligentných riešení do domácnosti sa s nami stáva stále dostupnejší pre nášho zákazníka ”, dodal Product Manager pre smart-home Daniel Šarišský

Fakulta posiela študentov do verejných inštitúcia vzdeláva ich

Počas štúdia na vysokej škole mladí ľudia dospievajú a tvoria si svoju osobnosť.

Moderné, inovatívne a praktické štúdium práva? U nás sa to dá!

Naša fakulta je najstaršou, najväčšou a najprestížnejšou právnickou fakultou na Slovensku.

Prečo je Nitra rajom študentov?

Je atraktívna, aktuálna, akčná inštitúcia poskytujúca vysokoškolské vzdelávanie so 60-ročnou tradíciou.