Urobiť si radosť na úver vedia už aj Slováci

Spotrebák už nie je len možnosťou, ako rýchlo vyriešiť pokazenú pračku. Čoraz viac ľudí ho využíva na to, aby si urobili radosť.

Pôžičky sa stávajú bežnou súčasťou nášho života

Opatrný postoj k nim stále majú tí, ktorí doteraz žiadny úver nevyužili. Ľudia, ktorí už majú skúsenosti s pôžičkami, sú ochotní vziať si ich znova. Vnímajú ich ako bežnú súčasť života, ktorá im pomáha získať bez čakania to, čo chcú. Čoraz častejšie sú to aj veci, ktoré nevyhnutne nepotrebujú. Chcú si urobiť radosť tu a teraz.

Najrýchlejšie riešenie: predschválený úver

Jedným z dôvodov, prečo sa ľudia v súčasnosti ľahšie rozhodnú pre úver, je i fakt, že ho nemajú problém splácať. Vo VÚB banke v porovnaní s rokom 2010 klesol počet omeškaných úverov o 40 %.

Navyše cesta k pôžičke je dnes jednoduchšia než kedykoľvek predtým. Banka stále rozširuje skupinu klientov, ktorá môže využiť, tzv. predschválený úver. Požiadať oň sa dá aj cez Internet alebo Mobile banking. Celý proces prebieha bez zásahu bankového úradníka a peniaze má žiadateľ na účte do niekoľkých minút.

Ak si požičať, tak s výhodami

Keď si dnes niekto požičiava, nečaká len výhodný úrok, chce aj čosi navyše. Preto banky prichádzajú s novými produktami, ktoré ľuďom prinášajú zaujímavé zvýhodnenia. „VÚB Pôžička s odmenou za vernosť doteraz ponúkala 14 splátok späť po ukončení splácania pre úvery nad 6 000 eur. V súčasnosti poskytuje reálne výhody oveľa skôr a aj pre nižšie úvery,“ hovorí Angelika Farkašová, vedúca oddelenia úverových produktov VÚB.

Odmena za vernosť z VÚB už po dvoch rokoch a pre každého

Každý, kto sa rozhodne pre VÚB Pôžičku vo výške aspoň 500 eur na minimálne 24 mesiacov a riadne ju spláca, získa za každé dva roky splácania odmenu, ktorá môže dosiahnuť až 1200 eur. Úhrady splátok prebiehajú cez inkaso z VÚB účtu. Spotrebný úver sa dá získať aj online prostredníctvom Mobile bankingu alebo Internet bankingu.

Pre viac informácií kliknite na: www.vub.sk/pozicka

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut