Urobiť si radosť na úver vedia už aj Slováci

Spotrebák už nie je len možnosťou, ako rýchlo vyriešiť pokazenú pračku. Čoraz viac ľudí ho využíva na to, aby si urobili radosť.

Pôžičky sa stávajú bežnou súčasťou nášho života

Opatrný postoj k nim stále majú tí, ktorí doteraz žiadny úver nevyužili. Ľudia, ktorí už majú skúsenosti s pôžičkami, sú ochotní vziať si ich znova. Vnímajú ich ako bežnú súčasť života, ktorá im pomáha získať bez čakania to, čo chcú. Čoraz častejšie sú to aj veci, ktoré nevyhnutne nepotrebujú. Chcú si urobiť radosť tu a teraz.

Najrýchlejšie riešenie: predschválený úver

Jedným z dôvodov, prečo sa ľudia v súčasnosti ľahšie rozhodnú pre úver, je i fakt, že ho nemajú problém splácať. Vo VÚB banke v porovnaní s rokom 2010 klesol počet omeškaných úverov o 40 %.

Navyše cesta k pôžičke je dnes jednoduchšia než kedykoľvek predtým. Banka stále rozširuje skupinu klientov, ktorá môže využiť, tzv. predschválený úver. Požiadať oň sa dá aj cez Internet alebo Mobile banking. Celý proces prebieha bez zásahu bankového úradníka a peniaze má žiadateľ na účte do niekoľkých minút.

Ak si požičať, tak s výhodami

Keď si dnes niekto požičiava, nečaká len výhodný úrok, chce aj čosi navyše. Preto banky prichádzajú s novými produktami, ktoré ľuďom prinášajú zaujímavé zvýhodnenia. „VÚB Pôžička s odmenou za vernosť doteraz ponúkala 14 splátok späť po ukončení splácania pre úvery nad 6 000 eur. V súčasnosti poskytuje reálne výhody oveľa skôr a aj pre nižšie úvery,“ hovorí Angelika Farkašová, vedúca oddelenia úverových produktov VÚB.

Odmena za vernosť z VÚB už po dvoch rokoch a pre každého

Každý, kto sa rozhodne pre VÚB Pôžičku vo výške aspoň 500 eur na minimálne 24 mesiacov a riadne ju spláca, získa za každé dva roky splácania odmenu, ktorá môže dosiahnuť až 1200 eur. Úhrady splátok prebiehajú cez inkaso z VÚB účtu. Spotrebný úver sa dá získať aj online prostredníctvom Mobile bankingu alebo Internet bankingu.

Pre viac informácií kliknite na: www.vub.sk/pozicka

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.