Streda, 16. október, 2019 | Meniny má Vladimíra

4711: Evropská kolínská se skutečnou tradicí

4711 je značka staré evropské vůně, která má ve světě kosmetiky již své tradicí ohodnocené kořeny. Pokud tuto vůni neznáte, o jejím stáří vám napoví její balení, především etiketa kolínských vod 4711.

4711 je značka staré evropské vůně, která má ve světě kosmetiky již své tradicí ohodnocené kořeny. Tato letitá společnost se specializuje především na dřívější kolínské vody, které vyrábí o různých objemech již nespočet let a ve stále stejném odéru.

Pokud tuto vůni neznáte, o jejím stáří vám napoví její balení, především etiketa kolínských vod 4711. Ta je zlaté barvy se znatelnými ornamenty devatenáctého století, které můžete nalézt v architektonických budovách. Tomu všemu vévodí odstín modré či spíše petrolejová barva, která ve vás vyvolá familiární poklid.

4711

Tato značka se svou specifickou vůní je univerzální v tom, že je doslova unisex, ačkoli výrobci tuto vůni označují vyloženě za pánskou, ostatně pojem „kolínské vody“ o tom sám rozhodl. Ovšem ano, i ženy se mohou vonět kolínskou. Unisex vůně, respektive vůně, která se dá jako unisex využít, aniž by si ženy přišly trapně nebo by působily, jako by prošly stovkami pánských ložnic za noc, se málokdy vidí, o to víc si ji celoživotně věrní zákazníci váží.

Navíc to, že je vůně snad sto i více let stará neznamená, že by i páchla nějakou starou specifickou vůní podivných ingrediencí, neslučitelnou s ingrediencemi těch moderních vůní, ba právě naopak. Byť mnoho uživatelů 4711 říká, že jim vůně připomíná babičku i rodiče, sami jí zůstávají věrni a ne to ne proto, aby si připomínali vůni členů své rodiny, ale proto, že jim samotným příjemně voní.

4711

Dostupný objem této kolínské vody je 25 ml do kabelky, dále 90 ml, 150 ml, 200 ml, 300 ml, 400 a 800 ml. samotná láhvička vůně vypadá spíše jako tester dobré láhve alkoholu, čímž možná působí ještě honosněji, byť cena této kolínské je více než přátelská. I přes ne příliš opěvovanou značku, která rozhodně nemá žádnou reklamu v televizi, se jedná o kosmetický produkt s neustálou poptávkou.

Slováci sú chlebovým národom

Slováci sú chlebovým národom a až dve tretiny z nás jedia na raňajky chlieb a pečivo.

Kedy je správny čas nasťahovať sa do novostavby?

Pozor na znečisťujúce látky v interiéri.

Ojazdené pneumatiky odovzdajte, šetríte tak životné prostredie

Trápi vás po každej sezóne otázka, čo robiť s ojazdenými gumami? Riešenie je jednoduché, vráťte ich distribútorom.