Google sprístupnil interiéry kaštieľa v Tomášove cez Street View

Virtuálna 3D prehliadka 250 ročného kaštieľa v Tomášove, ktorý je zapísaný na zozname Národných kultúrnych pamiatok, je sprístupnená pomocou technológie Google Street View.

Virtuálna 3D prehliadka 250 ročného kaštieľa v Tomášove, ktorý je zapísaný na zozname Národných kultúrnych pamiatok, je sprístupnená pomocou technológie Google Street View. Z pohodlia svojho počítača sa teraz môžete virtuálne preniesť do historických salónikov, kaštieľnych pivníc, či zrekonštruovanej kaplnky. Pohybom myši môžete vojsť do izieb zariadených v štýle baroka alebo art deca, alebo si môžete spraviť krátku prehliadku po nádhernom anglickom parku. Celá prehliadka je dostupná priamo cez Google Maps na https://goo.gl/maps/4NPZ3qWFucm.

Tomášovský kaštieľ bol postavený v roku 1766 na kraji obce Tomášov, len 20 kilometrov od centra Bratislavy. V súčasnosti sa v ňom nachádza štvorhviezdičkový Art Hotel Kaštieľ, ktorý ponúka svoje honosne zariadené priestory na svadby, rodinné oslavy, firemné konferencie a teambuildingy . Okolo kaštieľa sa rozkladá rozľahlý anglický park s množstvom vzácnych drevín s novopostaveným 9 jamkovým footgolfovým ihriskom a Adventure golfom . Viac informácii môžete nájsť na http://www.hotelkastiel.sk.

Prihláste sa a vložte PR článok

Energetici predávajú nevyužívaný majetok

Dve spomedzi najvýznamnejších spoločností zo stredného Slovenska chystajú veľký výpredaj desiatok nevyužívaných nehnuteľností.

Posledných 30 r. cena fotovoltických panelov klesla 100 násobne

V roku 1977 stál 1 Watt fotovoltického panelu 76 dolárov, dnes stojí 0,31 dolára...

Trendy udržateľnej architektúry

Katedra architektúry zo Stavebnej fakulty STU v Bratislave bola tento víkend na Design days 2017 v obchodnom dome Styla!

Volkswagen T-Roc: ofenzíva v triede SUV

Volkswagen T-Roc chce preraziť v segmente vďaka svojej Roc(k)ovej povahe.