Sobota, 19. október, 2019 | Meniny má Kristián

S parfémy Aigner budete elegantní v každé společnosti

Společnost pro výrobu parfémů, Aigner (nebo též Etienne Aigner), vám nemusí být příliš známá. To však neznamená, že by nestála za vaši pozornost. Jméno tato značka dostala právě po svém zakladateli.

Společnost pro výrobu parfémů, Aigner (nebo též Etienne Aigner), vám nemusí být příliš známá. To však neznamená, že by nestála za vaši pozornost. Jméno tato značka dostala právě po svém zakladateli, který se původně věnoval úspěšné výrobě koženého zboží (peněženek, kabelek, opasků a jiných kožených doplňků), aby se o deset let později pustil do experimentů s vůněmi….

36626-thickboxdefault-r520_res.jpgPrvní parfém pod touto značkou se jmenoval Etienne Aigner No. 1., který okamžitě zaznamenal zájem veřejnosti. Dnes společnost vyrábí vůně pro oboje pohlaví, především pak pro ženy. Aigner Parfums – Aigner Starlight – parfémová voda 100 ml je jednou takovou dámskou vůní, balenou v krásném flakónku, který vypadá jako diamant.

Samotná vůně je tajemné fialové barvy, složená je z bergamotu, ananasových a rostlinných tónů, z jasmínu, jahod, bílého pižma, pačuli, santalového dřeva a z vanilky. Vhodná je zejména do elegantní společnosti, kde na sebe strhnete pozornost v pouzdrových černých šatech, které budou „dozdobeny“ právě o tuto elegantní vůni.

8808-thickboxdefault-r218_res.jpg

Aigner Parfums Début – parfémovaná voda 30 ml je pro změnu růžovou vůní, složenou ze svěžího ovoce. Nosit tak na sobě budete vůni grapefruitu, zeleného jablka, bergamotu, mandarinky, dokonce slunečnice. Dále z vás kolemjdoucí ucítí leknín, květ pomerančovníku, jasmín, vanilku, pižmo, pačuli, cedr a větvičník slívový.

Vůně je samozřejmě dámská a je určena pro kreativní a smyslné ženy, o čemž koneckonců vypovídá nezvyklá kombinace ingrediencí tohoto parfému. Díky své svěžesti je vůně vhodná zejména ven, například na vaši dovolenou a na procházku po vzdušném přístavu nebo na nákupy v italském městečku.

2192-largedefault-r782_res.jpg

Muži se pak zaměří zejména na parfém Aigner Blue Emotion , který svou svěžestí skvěle doplní ženskou verzi.

Firma BONATO oddlžila svojich klientov v sume 100 000 000 Eur

Spoločnosť, ktorá pomáha ľuďom s dlhmi.

Ako manažovať 16 miliónov dielov denne?

Nová Riadiaca Veža bude v reálnom čase manažovať polohu vyše 16 miliónov dielov

Karibik: Dokonalý oddych v špičkových hoteloch

Nielen palmy, pláže a slnko vás čakajú v Karibiku, ale aj relax v top hoteloch.