Pečujte o své tělo s kvalitní kosmetikou Alva

Poznejte s námi značku Alva, která spíše než vůni, řeší tu estetickou stránku člověka, ba dokonce pomáhá v některých zdánlivě neřešitelných problémech, jako je nedostatek vlasů.

Poznejte s námi značku Alva, která spíše než vůni, řeší tu estetickou stránku člověka, ba dokonce pomáhá v některých zdánlivě neřešitelných problémech, jako je nedostatek vlasů, který trápí zejména muže, nebo jako jsou protivné lupy.

Tedy především pro muže byla vyvinuta tato značka, která vyrábí zejména pánskou kosmetiku, jako je gel na holení, kolínská, posilňující šampón pro muže nebo deodoranty pro muže.

alva-bio-r246_res.jpgZačněme právě oním šampónem, který pod záštitou této značky mužům garantuje posílení vlasových kořínků, podporu cirkulace ve vlasové pokožce, a tím vším STOP! ve vypadávání vlasů. Dokonce Alva hovoří o opačném efektu – o zhoustnutí vlasů! Za vše údajně může BIO kofein proti vypadávání vlasů , který při pravidelném používání dokáže zázraky. Použití je celkem nenáročné, postačí si šampón vmasírovat do vlhkých vlasů, až napění, a poté chvíli nechat působit a nakonec opláchnout.

2-r282_res.jpgCo se týče pánských deodorantů, nabízí se ten ve spreji, který jistě poskytne adekvátní ochranu i pro extrémně se potící muže, Alva totiž zase slibuje, že tento výrobek redukuje ze 40-60% veškerý pot. Navíc deodorant Alva for him ničí bakterie, které způsobují onen nepříjemný pach, nezanechává stopy na prádle, dokonce stimuluje lymfatický systém buněk, a nakonec chrání až 24 hodin. Alva for him je 100% přírodním produktem, který neobsahuje nebezpečný hliník ani alkohol.

3-r832_res.jpgPro ženy kosmetická společnost Alva vyrábí tuhé deodoranty, které jsou určeny pro mírnější až normální pocení. Výrobky jsou testovány dermatologicky a poskytují velmi jemný film, který postačí k zabránění šíření nepříjemného pachu. Alva Kristall – Deo Neutral – krystal tuhý deo 90 g navíc zmírňuje pocení, je bez vůně, takže naopak dá prostor vašemu parfému, a především neobsahuje nebezpečný hliník.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.