Pečujte o své tělo s kvalitní kosmetikou Alva

Poznejte s námi značku Alva, která spíše než vůni, řeší tu estetickou stránku člověka, ba dokonce pomáhá v některých zdánlivě neřešitelných problémech, jako je nedostatek vlasů.

Poznejte s námi značku Alva, která spíše než vůni, řeší tu estetickou stránku člověka, ba dokonce pomáhá v některých zdánlivě neřešitelných problémech, jako je nedostatek vlasů, který trápí zejména muže, nebo jako jsou protivné lupy.

Tedy především pro muže byla vyvinuta tato značka, která vyrábí zejména pánskou kosmetiku, jako je gel na holení, kolínská, posilňující šampón pro muže nebo deodoranty pro muže.

alva-bio-r246_res.jpgZačněme právě oním šampónem, který pod záštitou této značky mužům garantuje posílení vlasových kořínků, podporu cirkulace ve vlasové pokožce, a tím vším STOP! ve vypadávání vlasů. Dokonce Alva hovoří o opačném efektu – o zhoustnutí vlasů! Za vše údajně může BIO kofein proti vypadávání vlasů , který při pravidelném používání dokáže zázraky. Použití je celkem nenáročné, postačí si šampón vmasírovat do vlhkých vlasů, až napění, a poté chvíli nechat působit a nakonec opláchnout.

2-r282_res.jpgCo se týče pánských deodorantů, nabízí se ten ve spreji, který jistě poskytne adekvátní ochranu i pro extrémně se potící muže, Alva totiž zase slibuje, že tento výrobek redukuje ze 40-60% veškerý pot. Navíc deodorant Alva for him ničí bakterie, které způsobují onen nepříjemný pach, nezanechává stopy na prádle, dokonce stimuluje lymfatický systém buněk, a nakonec chrání až 24 hodin. Alva for him je 100% přírodním produktem, který neobsahuje nebezpečný hliník ani alkohol.

3-r832_res.jpgPro ženy kosmetická společnost Alva vyrábí tuhé deodoranty, které jsou určeny pro mírnější až normální pocení. Výrobky jsou testovány dermatologicky a poskytují velmi jemný film, který postačí k zabránění šíření nepříjemného pachu. Alva Kristall – Deo Neutral – krystal tuhý deo 90 g navíc zmírňuje pocení, je bez vůně, takže naopak dá prostor vašemu parfému, a především neobsahuje nebezpečný hliník.

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch

Burza pracovných príležitostí opäť na Stavebnej fakulte STU

Po niekoľkoročnej prestávke sa opäť konala Burza pracovných príležitostí spojená s prezentáciou stavebných firiem.