iPad Air zdarma pre účtovníkov

Vyskúšajte svoje znalosti z jednoduchého účtovníctva, podvojného účtovníctva, či miezd a personalistiky. Bezplatne sa otestujte a získajte novučičký iPad Air.

Otestujte si svoje znalosti účtovníctva   v teste excelentného účtovníka . Za úspešné absolvovanie bezplatného testu môžete získať jeden z pripravených novučičkých tabletov iPad Air. Vyskúšajte svoje znalosti z jednoduchého účtovníctva, podvojného účtovníctva, či miezd a personalistiky.

Dokážte, že ste lepší ako ostatní účtovníci

Porovnajte svoje schopnosti s ostatnými účtovníkmi. V teste už uspelo viac ako 2.300 účtovníkov a traja z nich sa už tešia z iPadov. Na aký výsledok sa cítite vy? Dokážete poraziť najlepších účtovníkov?

Špičkový účtovný program pre každého účtovníka

Test excelentného účtovníka je aktivitou online ekonomického systému Humanet. Ekonomický systém Humanet ponúka účtovníkom niekoľko zásadných výhod. Nemusíte ho inštalovať do žiadneho počítača, dostanete sa k nemu z ktoréhokoľvek zariadenia pripojeného na internet. S absolútne garantovanou bezpečnosťou na úrovni internetbankingu tak môžete flexibilne pracovať na akomkoľvek zariadení a kdekoľvek potrebujete. Stačí vám iba pripojenie na internet.

Absolvujte úspešne jeden z testov excelentného účtovníka a zaregistrujte sa bezplatne na vyskúšanie ekonomického systému Humanet na adrese https://www.humanet.sk/bezplatna-registracia . Ako odmenu získate 20 % doživotnú zľavu na používanie ekonomického systému Humanet a budete zaradení do zlosovania o jeden z pripravených iPadov Air.

Prihláste sa a vložte PR článok

Energetici predávajú nevyužívaný majetok

Dve spomedzi najvýznamnejších spoločností zo stredného Slovenska chystajú veľký výpredaj desiatok nevyužívaných nehnuteľností.

Posledných 30 r. cena fotovoltických panelov klesla 100 násobne

V roku 1977 stál 1 Watt fotovoltického panelu 76 dolárov, dnes stojí 0,31 dolára...

Trendy udržateľnej architektúry

Katedra architektúry zo Stavebnej fakulty STU v Bratislave bola tento víkend na Design days 2017 v obchodnom dome Styla!

Volkswagen T-Roc: ofenzíva v triede SUV

Volkswagen T-Roc chce preraziť v segmente vďaka svojej Roc(k)ovej povahe.