Už 15 rokov ste spolu s Polusom!

Pamätáte si na nákupy pred rokom 2000? Stihnúť potraviny, butiky aj kníhkupectvo bola nesplniteľná misia. To všetko sa zmenilo, keď uprostred Bratislavy vyrástol Polus City Center.

Pamätáte si na nákupy pred rokom 2000? Stihnúť počas obednej pauzy obehnúť kníhkupectvo, butik a potraviny bola nesplniteľná misia. To všetko sa zmenilo, keď uprostred Bratislavy vyrástol Polus City Center – prvé nákupné centrum na Slovensku, ktoré vyvolalo nákupnú revolúciu v najlepšom zmysle slova. Predstavilo Slovákom koncept nakupovania pod jednou strechou.

polus-stavba-r124_res.jpg

Polus City Center je ale oveľa viac, než „len“ platforma pre pohodlnejšie nákupy. Je to miesto stretnutí s priateľmi, láskami a rodinou, dejisko nespočetných akcií pre všetky vekové a záujmové kategórie. Už 15 rokov sa poznáme a vzájomne inšpirujeme. 15 rokov sme členom komunity Bratislava - Nové Mesto a pomáhame pri zmysluplných projektoch. 15 rokov sme spolu. 15 rokov ste vy s POLUSom.

S kým iným osláviť 15-tku, ak nie so svojimi zákazníkmi! V sobotu 7. novembra od 10.00 do 19.00 sa v Poluse presvedčíte, že nostalgii smútok nesvedčí. Oslava polusáckych narodenín bude plná milých prekvapení, celebrít, skvelej nálady a jedného unikátneho pokusu o sladký rekord.

Ak sa k nám v sobotu pridáte, máte jedinečnú možnosť prispieť k uskutočneniu slovenského rekordu v počte vyzdobených mafinov na jednom mieste. Medzi dekoratérkami nebudú chýbať známe tváre šoubiznisu, kulinárski profesionáli, no v hlavnej úlohe budete vy, vaša fantázia a šikovné ruky.

Zoznam VIP hostí veľkej narodeninovej party doplní Peter Bažík a Martin Harich, nádejná slovenská kapela Diamond Flowers, populárny kúzelník Radek Bakalář, talentovaní tanečníci zo skupiny Sangre Nueva, dvorný moderátor Polusu Richard Vrablec či lektori školy varenia Radosť variť v Poluse.  Na každého z vás čaká navyše chutné prekvapenie!

O Poluse

Polus City Center,  sa od otvorenia v roku 2000 stará o svojich zákazníkov a snaží sa im spríjemňovať svojimi službami  každý deň. Pred dvoma rokmi uviedlo nákupné centrum v tomto duchu do praxe aj novú komunikačnú stratégiu „Radosť každý deň“ a konkrétne projekty. Patrí medzi ne škola varenia „Radosť variť“ či lifestylový projekt „Radosť zažiariť“, ktorý návštevníkom poskytuje bezplatné módne poradenstvo a zmenu imidžu v spolupráci s módnymi značkami v Poluse. Nezabúda sa ani na najmenších a na rodiny. Projekt „Radosť pre deti“ zastrešuje výtvarné či kulinárske súťaže, detské eventy, edukačné a IT-vzdelávacie aktivity. Súčasťou nadštandardného zákazníckeho servisu Polusu je aj multifunkčný priestor Digipoint, v ktorom sa stretávajú technológie, edukácia i zábava. Všetky tieto projekty majú spoločný cieľ: jeho stredobodom je vždy bežný zákazník, ktorý môže popri nakupovaní stráviť príjemné chvíle zábavou, vzdelávaním i relaxom. zuzka-s-detmi-r795_res.jpg

V priebehu 15 rokov sa v Poluse zrealizovalo množstvo ďalších zaujímavých, netradičných akcií či projektov na podporu zákazníkov alebo škôl v lokalite Bratislava Nové mesto. Polus, úzko spolupracoval  napríklad aj s nadáciou Úsmev ako dar, keď zabezpečil darčeky pre niekoľko tisíc detí z detských domovov a podporil aj ďalšie charitatívne aktivity. A prvenstiev má na svojom konte viac. Je prvé a jediné nákupné centrum, v ktorom je možné uplatniť výhody Bratislavskej mestskej karty.   www.polus.sk

Riešenie kolízií áut - exkluzivní autokamera MiVue 766 WiFi

Mio MiVue 766 Wifi zaznamená jízdu senzorem Sony a s GPS, upozorní na nehody, má dotykový displej, upozornění na radary ad. funkce

Venujte na Vianoce darček plný informácií!

Darujte svojim najbližším hodnotné informácie po celý rok s predplatným SME.sk

Problém s darčekom? 10 perfektných tipov na Vianočné darčeky!

Prinášame vám niekoľko super tipov na darčeky pre celú rodinu, ktoré potešia nie len pod Vianočným stromčekom ale aj po sviatkoch.

Slovensko bude vo svete reprezentovať projekt Zachráň včely

Slovensko patrí k špičke v oblasti technológií a projekt Zachráň včely je toho dôkazom.