Kartová hra Oko berie je späť! Na novom žrebe od Niké.

Radi sa hráte a vyhrávate? V tom prípade vám názvy „Oko berie“ alebo „dvadsaťjeden“ určite prinavrátia spomienky na vaše prvé finančné výhry.

Radi sa hráte a vyhrávate? V tom prípade vám názvy „Oko berie“ alebo „dvadsaťjeden“ určite prinavrátia spomienky na vaše prvé finančné výhry. Niké teraz prichádza s unikátnym žrebom, na ktorom si túto kedysi najpopulárnejšiu kartovú hru môžete znovu zahrať a navyše získať až 100 000 eur!

Nový žreb OKO BERIE je akýmsi zmenšeným hracím stolom. Môžete si na ňom zahrať až osem partičiek legendárnej hry. Pravidlá sú pritom úplne jednoduché. Po otvorení a zotretí okienka objavíte svoje i krupiérove karty. Ak je súčet tých vašich čo i len o bod vyšší ako krupiérov, vyhrávate sumu uvedenú v okienku. Výhier môže byť aj niekoľko a celkovo sa dá na jednom žrebe získať
až fantastických 100 000 eur!

oko berie - nový žreb od niké pre pravých hráčov!

Nevyšla vám ani jedna z ôsmich partií? Nezúfajte! V spodnej časti žrebu nájdete ďalšie štyri bonusové hry. Celkovo vám tak žreb OKO BERIE prináša
až 12 šancí na finančnú výhru!

Unikátne stieracie žreby OKO BERIE v hodnote 5 eur si pýtajte v pobočkách Niké a na ďalších predajných miestach po celom Slovensku.

Zahrajte si populárnu kartovú hru a zinkasujte až 100 000 eur!

Do you need to unwind after a stressful week at work?

At Wellness Hotel Panorama **** all of your wellness needs will be meet and your expectations will be surpassed.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.