Divoké španělské vůně Antonio Puig ve vás probudí smyslnost

Antonio Puig je španělská značka parfémů, pojmenovaná podle svého zakladatele, která je hojně využívaná známými celebritami, mezi které patří Shakira nebo Antonio Banderas.

Antonio Puig je španělská značka parfémů, pojmenovaná podle svého zakladatele, který ve světě parfémů působil od roku 1914. Ovšem až rok 1980, kdy Antonio Puig podepsal svou životní smlouvu, se zasloužil o otevření dveří do módního průmyslu, kdy Puig začal vyrábět parfémy pro světové celebrity (například Shakira nebo Antonio Banderas). Dnes tato společnost ochraňuje menší parfumérské společnosti, jako je Zara, Mango aj.

1-r253_res.jpgPánská toaletní voda, kterou se právě možná voní sám španělský herec Antonio Banderas, Antonio Puig Quorum , je údajně určená pro pravé muže, kteří milují vůni kůže a tabáku. Pro muže, kteří se nebojí velkých rozhodnutí a robí věci na 100 %. Jedná se o ostrou, dřevitou a suchou vůni, složenou z bergamotu, citrónu, jalovce, borovice, jasmínu, santalového dřeva, ambry, kůže a tabáku, které jsou v této vůni zastoupeny v největším poměru. Díky tomu svého muže ucítíte na sto honů daleko, vůně je opravdu výrazná.

2-r365_res.jpgNaproti tomu Antonio Puig Quorum Silver , patřící do stejné kolekce, je vůni značně lehčí, byť je složená téměř ze stejného obsahu ingrediencí (bergamot, jalovec, jasmín, borovice, citrón, pižmo, ambra, kůže) ovšem v jiném poměru. O této vůni se říká, že dělá muže smyslného a přitažlivého. Podtrhuje jeho krásu, jedinečnost a sílu. Vůně prolíná převažující vůni citrónu, něžného jasmínu, aromatičtější borovice, ambry a přitažlivého pižma.

Nutno však dodat, že co se týče flakónů a balení parfémů Antonio Puig – nemá výrobce žádnou fantazii, vůně jsou dávkovány v neatraktivních nádobách a baleny do smutných krabic obstarožního designu, díky čemuž na druhou stranu je značka evidentně věrna svému původu a tradičnímu vzhledu. Nenechte se tak ovlivnit pouhým obalem produktu.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.

Slovensko má pralesy, púšť aj kameňopád. Už ste ich videli?

Prinášame vám niekoľko cestovateľských tipov, za ktorými nemusíte cestovať ďaleko.

Toto tajomstvo vrcholoví športovci dlho skrývali

Súhlasíte s tým, že na Slovensku sú zimné športy veľmi populárne?

Vlani sme si vyberali z vyše pol milióna inzerovaných áut

Oproti ostatným krajinám Vyšehradskej štvorky boli u nás vozidlá najmladšie, no aj raz tak drahé