Sobota, 16. november, 2019 | Meniny má Agnesa

Divoké španělské vůně Antonio Puig ve vás probudí smyslnost

Antonio Puig je španělská značka parfémů, pojmenovaná podle svého zakladatele, která je hojně využívaná známými celebritami, mezi které patří Shakira nebo Antonio Banderas.

Antonio Puig je španělská značka parfémů, pojmenovaná podle svého zakladatele, který ve světě parfémů působil od roku 1914. Ovšem až rok 1980, kdy Antonio Puig podepsal svou životní smlouvu, se zasloužil o otevření dveří do módního průmyslu, kdy Puig začal vyrábět parfémy pro světové celebrity (například Shakira nebo Antonio Banderas). Dnes tato společnost ochraňuje menší parfumérské společnosti, jako je Zara, Mango aj.

1-r253_res.jpgPánská toaletní voda, kterou se právě možná voní sám španělský herec Antonio Banderas, Antonio Puig Quorum , je údajně určená pro pravé muže, kteří milují vůni kůže a tabáku. Pro muže, kteří se nebojí velkých rozhodnutí a robí věci na 100 %. Jedná se o ostrou, dřevitou a suchou vůni, složenou z bergamotu, citrónu, jalovce, borovice, jasmínu, santalového dřeva, ambry, kůže a tabáku, které jsou v této vůni zastoupeny v největším poměru. Díky tomu svého muže ucítíte na sto honů daleko, vůně je opravdu výrazná.

2-r365_res.jpgNaproti tomu Antonio Puig Quorum Silver , patřící do stejné kolekce, je vůni značně lehčí, byť je složená téměř ze stejného obsahu ingrediencí (bergamot, jalovec, jasmín, borovice, citrón, pižmo, ambra, kůže) ovšem v jiném poměru. O této vůni se říká, že dělá muže smyslného a přitažlivého. Podtrhuje jeho krásu, jedinečnost a sílu. Vůně prolíná převažující vůni citrónu, něžného jasmínu, aromatičtější borovice, ambry a přitažlivého pižma.

Nutno však dodat, že co se týče flakónů a balení parfémů Antonio Puig – nemá výrobce žádnou fantazii, vůně jsou dávkovány v neatraktivních nádobách a baleny do smutných krabic obstarožního designu, díky čemuž na druhou stranu je značka evidentně věrna svému původu a tradičnímu vzhledu. Nenechte se tak ovlivnit pouhým obalem produktu.

O2 opäť pripomína, že sloboda nie je samozrejmosť

Tentokrát konceptom „Krajiny, do ktorej sa nechceme vrátiť“ a desiatkou ďalších projektov zameraných na 17. november.

Čo funguje v českom obchodnom registri lepšie ako na Slovensku

V Českej republike majú notári s účinnosťou od 1. januára 2015 právomoc na žiadosť oprávnenej osoby vykonať zápis do VR.

Iba tento víkend: Predplaťte si SME.sk za mimoriadnu cenu

Získajte SME.sk k 30. výročiu nežnej revolúcie iba za 30 eur na celý rok.