Ako neprísť o svoju zadlženú nehnuteľnosť?

Obráťte sa na DS service, s.r.o.

Okúsili ste úskalia života a svojou vinou, či bezútešnou súhrou životných okolností vám hrozí, že prídete o svoje bývanie. Exekúcia, dražba a... Ulica? Ešte nie je všetko stratené. Vždy existuje nejaká cesta a pomocná ruka. Tá môže mať meno i DS service, finančná spoločnosť.

Mať svoje vlastné bývanie, vlastnú adresu, svoj príbytok. Prirodzená vec pre každého. Nie však samozrejmá. Neraz sa človek môže dostať do bodu, keď je z neho takmer bezdomovec. Ani pri najhorších scenároch nie je na mieste rezignácia. Trh ponúka formy pomoci, keďže orientovať sa na ňom môže byť pre bežného človeka veľkou neznámou.

V tej chvíli je ideálne odborné poradenstvo, či pomocná ruka vo forme poskytnutia financií a vybavenia všetkých potrebných skutočností nedoceniteľnou pomocou.

Miesto dražby spolupráca s DS service

DS service, finančná spoločnosť, je jednou z firiem, ktorá poskytuje komplexný balík služieb pri práci s nehnuteľnosťami. Firma sa zaoberá investíciami do nehnuteľností, ktoré sú  problematické, pred dražbou, v štádiu exekúcie a podobne. Dostať sa do dražby však častokrát býva pre človeka priam likvidačné. Vo väčšine prípadov sa končí odchodom človeka bez peňazí i bývania.  DS service ponúka, symbolicky povedané, „záchranné lano“ tým, že poskytne tzv. lízing nehnuteľnosti.

Človek ostáva v príbytku naďalej

Ako to vyzerá v praxi? DS service vstúpi do procesu pracovania s nehnuteľnosťou, ktorá je už takmer v dražbe. Ešte pred ňou je možnosť zo strany DS service vyplatiť záväzky, čím sa od dražby zo zákona upúšťa. K tomuto úkonu sa viažu i pohľadávky, avšak klient ostáva bývať v dome, v ktorom síce už z právneho pohľadu nie je vlastníkom, ale nie je nútený ho opustiť a v skutočnosti v ňom smie i naďalej bývať. DS service dáva možnosť naďalej zotrvať v nehnuteľnosti, podmienkou je len platenie energií. Ďalšie úkony vyplývajúce zo vzťahu vlastníka a finančnej spoločnosti už rieši konateľ firmy zväčša s rodinnými príslušníkmi. Dôvodom je, že pôvodný vlastník nehnuteľnosti už častokrát má zo strany bánk zatvorené dvere. DS service začne riešiť refinancovanie tejto nehnuteľnosti cez bankový úver.

Bohaté skúsenosti, spoľahlivý partner

Existujú však tiež prípady, kedy nie sú schodné žiadne cesty. Vtedy je tu ešte možnosť nehnuteľnosť spolu s klientom čo najdrahšie predať, keďže má čistý list vlastníctva. Rozdiel sa vyplatí klientovi, firma mu na vlastné náklady pomôže nájsť nové bývanie i presťahovať sa. Človek teda nekončí na ulici, ako by tomu mohlo byť napríklad po dražbe.

DS service pôsobí na trhu už šiesty rok, za tento čas získala bohaté skúsenosti. V súčasnosti vlastnia už nehnuteľnosti, ktoré prinášajú aktíva, nájomné budovy a podobne. Najväčší podiel ich služieb využívajú majitelia bytov, predstavuje to až 80 % celkového počtu. Zameriavajú sa najmä na lokalitu Prešova, ale nehnuteľnosti už majú aj v okolí Svidníka či aktivity v okolí Michaloviec.

Zo strany zákazníkov maximálna spokojnosť

Ján Kiner z Prešova, ktorý momentálne žije v Šali, vyskúšal služby DS service pred vyše rokom. Nedá na ne dopustiť. „Prostredníctvom sprostredkovateľskej služby som kupoval byt, ktorého majiteľom bola práve táto spoločnosť. Stretol som sa s profesionálnym prístupom, boli promptní, ochotní, milý personál. Pripravili mi všetky potrebné podklady a formality, nemal som s tým najmenší problém,“ opísal svoje skúsenosti Ján. Pri tomto byte mu pomohli tiež pri jeho prenájme, kedy vedeli promptne vyriešiť aj prvých klientov, kde sa vyskytli menšie problémy. „Môžem len odporúčať, vysoká profesionalita a odbornosť v spojení s ľudským prístupom,“ zhodnotil spokojný klient.

DS service je servisom v pravom zmysle slova. Ponúka komplexný balíček všetkého, čo človek v neľahkej situácii potrebuje – poradenstvo, financie, spoluprácu – a to všetko s najpodstatnejším. Ľudským prístupom.

map

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.